De enige verzekering die all risk geeft op de dagwaarde. De premie is afgesteld op de dagwaarde, en niet op de nieuwwaarde.
Nog geen schade gehad, maar de reactie op vragen via email is supersnel en klantvriendelijk
Prijs is goed, makkelijk via internet te regelen. Schade heb niet gehad, dus dat weet ik niet. Voor zover ik de verzekering nu heb, wel aanrader. Mvg Harry
Met mijn eigenbouwmotor kon ik eindelijk mijn verzekering geregeld krijgen tegen een zeer mooi tarief. Voorts de mogelijkheid van het switchen tussen verzekeringssoort is geweldig. Duidelijkheid afsluiten online en snelheid van afhandelen super!
Hebben eerst onze klassieker verzekerd gehad bij Bikerpolis, waardoor wij ook nu voor onze 2e gezinsauto hiervoor gekozen hebben. Vriendelijk en behulpzaam, goede prijs kwaliteit verhouding.
medewerkers super vriendelijk aan de telefoon en heel kundig
Ik ben tot heden goed geholpen in alles wat ik moest weten en doen.
Super service!
Andwoord mail is lastig uit te printen !! Mijn vriendin zegt iets over pdf bestand ??? Ik heb er geen verstand !! Verder alles prima !!
Keigoed
heel tevreden.
Gewoon goed!!!
Ongelofelijk wat een lage premie. Ik heb eerst de polisvoorwaarden bestudeerd of het allemaal wel klopt. Wat goed!!
bijzondere flexibiliteit, klantvriendelijkheid, duidelijkheid, gemak van portal, bij mijn ongeluk is de uitkering bijzonder smooth verlopen.
Bij elke aanvraag verzekering en vragen is altijd snel en adequaat gereageerd en gehandeld.
Ik wist niet dat er zulke flexibele verzekeringen waren
Gewoon uitstekend ,klantvriendelijk, snelle reacties terug,uiterst behulpzaam, vrolijke telefoniste ( dit heb ik wel anders meegemaakt met andere verzekeringen) Tot nu toe nog geen betere verzekering meegemaakt In de toekomst ga ik een totaal verzekeringspakket aanvragen .
Wij Hebben sinds 2013 drie verzekeringen bij jullie lopen en tot nu toe gaat alles prima.
Aanvragen van verzekering was eenvoudig. Ik ben bij Bikerpolis langsgeweest. Daar is een aanvraagformulier voor mij ingevuld. De medewerker van Bikerpolis heeft alles voor mij geregeld. Toen ik thuis kwam had ik al een dekkingsbewijs in mijn e-mailbox. Klasse!!
Alleen maar positief!
Snel geholpen aan de telefoon. Medewerker na de tijd voor mij om alles goed door te nemen.
Prima verzekering voor een nog betere prijs
Net klant bij jullie, nog geen ervaring met sommige rubrieken, vandaar nvt geantwoord. Ik vind bikerpolis aansluiten bij de klantwens. Verzekeren wat en wanneer je wilt en de mogelijkheid om tussentijds de dekking aan te passen. Helemaal top! Een vriend van mij die al wel een schade geclaimd heeft, is ook erg tevreden, vandaar mijn keus voor Bikerpolis
Scherpe premie, verder niet bekend met afhandeling en dergelijke.
Sportlaan 4 A
8181 BE Heerde
Bikerpolis is gespecialiseerd in flexibele en voordelige motorverzekeringen. Eenvoudig schakelen tussen de verschillende dekkingen in jouw eigen klantportaal. Een verzekering voor echte motorliefhebbers!