Een hele fijne ervaring gehad met Rohaa Langenhof van Scriptiemaster. Legt de lat wat hoger waardoor het al met al meevalt als je beoordeling terug krijgt. Kan goed dingen uitleggen in korte tijd, maar neemt ook de tijd voor een goede uitleg als dit nodig is. Af en toe straight to the point, wat op momenten van stress door deadlines en dergelijke wel is nodig kan zijn. Uiteindelijk heb ik mijn scriptie in anderhalve maand volledig kunnen schrijven en in één keer kunnen behalen, wat zonder de hulp van Rohaa nooit had gelukt!
Toen ik ScriptieMaster inschakelde zat ik echt in de knoop met mijn scriptie terwijl de deadline naderde. De toegewezen begeleider (Jacky) vanuit ScriptieMaster heeft in een paar dagen meer hulp geboden dan ik van mijn begeleider vanuit de universiteit in de maanden ervoor kreeg. Met name liet zij mij zelf de structuur veranderen en heeft zij ervoor gezorgd dat ik weer vertrouwen kreeg in een goed eindresultaat. Ik kan ScriptieMaster, en met name Jacky zeker aanraden!
De titel klinkt misschien heftig, maar dat was het ook. Hoewel ik netjes in overleg met mijn beoordelaars vanuit de HAN mijn scriptie heb uitgewerkt vielen mijn bestaande beoordelaars weg en werden vervangen door twee nieuwe, beiden waren docent onderzoek. Mijn scriptie werd afgekeurd door een aantal aannames waarop het onderzoek zich baseerde. Dit resulteerde in een vreemde herkansing op basis van een "hersteldocument". Lang verhaal kort bevond ik mij in een diep dal waardoor ik Jacqueline Daalmans van ScriptieMaster ingeschakeld heb om mij te helpen. Mede dankzij haar input heb ik mij door deze zware periode heen kunnen slepen en ondanks de vreemde herstelvorm heb ik een uitgediept en kwalitatief hoogstaand document kunnen opleveren. Eindresultaat was een 7 (gemiddelde van alle competenties uit het "nieuwe afstuderen")
De feedback en beoordeling van mijn docenten vond ik erg vaag, waardoor ik de draad kwijt was. Maar dankzij de begeleiders vanuit scriptiemaster werd het voor mij duidelijk en kon ik de draad weer oppakken. De begeleiders zijn erg betrokken en denken mee.
Bij scriptiemasters kreeg ik een onwijs fijne en goede begeleider. Ik kon duidelijk door mijn scriptie onderwerpen heen en kreeg goede gedetailleerde feedback. Daarnaast gaf het ook veel vertrouwen dat het onderzoek waar ik mee bezig was goed ging.
Ik heb super veel geleerd van Jacky Daalmans, echt een aanrader! Zeer kundig en professioneel met een fijne dosis enthousiasme.
Vooral op gebied van structuur aanbrengen in je scriptie heeft Scriptiemaster me erg goed geholpen. Ze zijn bij Scriptiemaster erg betrokken bij je en doen hard hun best om te zorgen dat je je scriptie haalt. Ook zijn ze naar mijn idee erg flexibel met het controleren en verbeteren van de stukken. Als de deadline dichterbij komt, hoef je niet lang te wachten op feedback.
Na een mislukte scriptie moest ik een nieuwe scriptie schrijven en opnieuw stage lopen. Ik zag dit eigenlijk helemaal niet meer zitten. Maar na goede gesprekken met Jacky heeft zij mij kunnen overtuigen om toch een start te maken. Gedurende het stage lopen heeft zij ervoor gezorgd dat ik van volledig gedemotiveerd naar zelfs plezier hebben ben gegaan in het maken van mijn scriptie. Dit heeft er toe geleid dat ik zelfs in één keer geslaagd was.
Nadat ik afgelopen jaar mijn scriptie niet had gehaald, besloot ik hulp van Scriptiemaster te gebruiken. Door de individuele hulp vanaf het begin en goede begeleiding heb ik mijn scriptie afgerond met een 7.
Het sparren verhoogd de kwaliteit en de voortgang van de scriptie.
Mijn ervaring bij Scriptiemaster is zeer positief. Het contact met Jacky was precies wat ik nodig had om mijn studie af te ronden. Haar beschikbaarheid in de avonden en in het weekend heeft er dan ook voor gezorgd dat ik scherp bleef gedurende het schrijfproces. Het vertrouwen en de motivatie dat ik van Jacky heb mogen ontvangen de afgelopen maanden, zullen mij zeker blijven pushen in mijn verdere carrière. Bedankt!
Ik had moeite met het schrijven van mijn scriptie. Daarom heb ik contact opgenomen met scriptiemasters. Na een intake werd ik gekoppeld met Jacky die mij voor 11 uur heeft begeleid. Ik ben erg dankbaar voor de begeleiding, want het heeft er voor gezorgd dat ik zonder stress heb af kunnen studeren.
Bij het aanmelden bij Scriptiemaster werd ik gelijk gebeld door een dame aan wie ik kon vertellen waar mijn scriptie over ging en waar mijn knelpunten lagen. Kort na dit gesprek werd ik gekoppeld aan Jacky. Jacky nam contact met mij op en ik heb haar alle gevraagde stukken toegestuurd. Jacky heeft mij daarna gebeld en we hebben samen een stappenplan opgesteld. Ik stuurde haar wat ik had aangepast en zij stuurde mij haar feedback. Om de zoveel tijd hadden wij ook telefonisch contact waarin wij sparden over de stof. Niets was teveel gevraagd en ze stond altijd voor mij klaar, zowel doordeweeks, in het weekend en zelfs in de avonduren. Top service! Met behulp van Jacky de scriptie gehaald!
Ik had flink wat moeilijkheden met mijn scriptie, zodoende de keuze om voor een extern bureau te kiezen. Het contact met ScriptieMaster ging snel, ze waren betrokken en konden snel schakelen (er zat namelijk wel wat tijdsdruk voor mij achter). Het is dan even spannend welke begeleider/begeleidster je toegewezen krijgt, of er een klik is en iemand je begrijpt. Jacky was voor mij een hele goede match en zij heeft mij onwijs geholpen. Even een stukje zelfvertrouwen wat ik soms nodig had, een professionele kijk en ook een zeer betrokken benadering!
Jacky hielp me om mijn thesis naar een hoger level te tillen en wat ik al had geschreven van een ander perspectief te bekijken. Duidelijke, concrete maar opbouwende feedback was precies wat ik nodig had. Ook voor mijn verdediging had ze nog wat tips dat resulteerde in een mooi resultaat :)
Door de hulp van scriptiemaster heb ik uiteindelijk mijn scriptie afgerond met een 8! Doordat ik veel heb kunnen sparren over de inhoud en ik door de begeleiding beter het overzicht kon houden is mijn afstudeerperiode veel aangenamer geweest dan zonder begeleiding. Het gaf mij rust en vertrouwen wat in zo'n stressvolle periode superfijn is. Bovendien had mijn opleiding een nieuwe manier van afstuderen en scriptie schrijven, maar dit was geen enkel probleem voor de begeleiding. Bedankt!!
De extra begeleiding heeft een hoop problemen gescheeld. Veel oneinigheid gehad met school over de scriptie. De begeleiding zorgde voor een extra stok achter deur voor als het afgekeurd zou worden. Dit heeft zeker geholpen.
Tijdens mijn scriptie periode miste ik toch echt de nodige begeleiding vanuit de Universiteit. Gelukkig kwam ik bij scriptiemaster terecht en ben ik goed opgevangen. Scriptiemaster heeft mij goed begeleid en heeft deskundige matchmakers en scriptie begeleiders, dus twijfel niet als je in de knoop zit met je scriptie! Bedankt!
De matchmaker heeft uitgevraagd op welk gebied ik hulp wenste en hierop een heel goede match uitgezet. De aanvraag was zo geregeld en ik had op zeer korte termijn contact met mijn begeleider. Zowel over de afhandeling als de begeleiding ben ik meer dan tevreden. In beide gevallen hebben zij mij een stuk 'ontzorgt' in het proces van schrijven, leveren en deadlines.
Dankzij de scriptiebegeleider heb ik het laatste struikelblok van de studie goed af kunnen ronden. Het geduld, de bemoediging en de deskundigheid van de begeleider zorgde er voor dat ik uiteindelijk een mooi resultaat in kon leveren.
Goede ervaring, snel en goed ondersteund. De begeleiding van José heeft me geholpen tot een goed resultaat en het behalen van mijn scriptie!
Na een studieonderbreking van enkele jaren wilde ik mijn opleiding afmaken. Hiervoor moest ik alleen nog een scriptie zien te produceren. Alhoewel er vanuit de universiteit ook in beperkte scriptiebegeleiding werd aangeboden, voelde ik me toch vrij hopeloos. Via een simpele Google-zoekopdracht kwam ik uit bij de website van Scriptiemaster. Ik vulde mijn gegevens in en werd (zoals op de website stond) de volgende ochtend gebeld door een medewerker die gericht vragen stelde over mijn onderwerp en concrete hulpvraag. Ik werd in contact gebracht met Louise die mij met heel veel geduld hielp om structuur aan te brengen. Samen werkten wij vanuit een idee, naar concrete stappenplannen en zag ik mijn scriptie langzaam vorm krijgen. Hierbij stemden wij goed af waar zij mij telkens bij zou helpen. Er zat immers een kostenplaatje aan verbonden. Op een gegeven moment merkte ik voldoende hulp en tips had: het overzicht was weer terug en ik kon het schrijven zelfstandig voortzetten. Anderhalve week voor mijn deadline sloeg de paniek een beetje toe. Het stuk was af, maar ik wilde toch graag wat extra feedback. Ik nam weer contact op met Scriptiemaster en werd binnen no time gekoppeld; dit keer aan Amanda B. Ik ontving een duideijke mail met uitleg over haar werkproces en hetgeen wat ik van haar kon verwachten. We stemden samen mijn behoefte af en zo ging ze aan de slag. Zoals beloofd had ik mijn stuk gecorrigeerd terug, voorzag ze mij van feedback en ze stelde mij gerust. Naast de begeleiders, vond ik het online platform erg prettig. Zelfs na een tussenpoos kon ik precies zien waar ik was gebleven en kon ik de draad makkelijk oppakken. Al met al; superblij!
Vermijd deze organisatie zoveel mogelijk. Ze komen hun beloftes niet na en willen zoveel mogelijk geld van je afsnoepen zonder dat het werk in verhouding staat met het resultaat. Bovendien zijn ze als organisatie log, onbereikbaar en zeer klantonvriendelijk. * was mijn begeleider. Een *** mens die alleen maar uit is op factureren en geen enkel toegevoegde waarde kon geven, ondanks haar beloftes.
Het zijn geld rovers die afspraken niet na komen. Facturen sturen zijn ze heel goed en snel in, maar de rest? hoo maar! 3x moeten bellen om uit het systeem gehaald te moeten worden en nog is dat niet gebeurt. ze geven helemaal niets om de studenten en klantenservice verdient niet eens 1 ster. Bespaar jezelf geld, moeite en stress en zoek iets beters.
Ik stond op het punt om te stoppen met mijn opleiding, omdat ik maar niet verder kwam met mijn scriptie. Zonde natuurlijk. Ik heb vervolgens ScriptieMaster om hulp gevraagd, omdat ik vanuit mijn opleiding weinig begeleiding kreeg bij het schrijven van mijn scriptie. Al heel snel werd ik aan Amanda gekoppeld. Amanda is alles wat je van een scriptiebegeleider mag verwachten en meer. Naast het feit dat ze heel precies is in het redigeren van teksten, is ze ook heel aardig en behulpzaam. Ik kan bij haar met al mijn scriptievragen terecht. Ik heb ADD en daardoor vaak moeite met het halen van deadlines, overzicht houden en gemotiveerd blijven, maar met de hulp van Amanda lukt dat me nu een stuk beter! Ze is geduldig en zorgt er tegelijkertijd ook voor dat ik de vaart erin hou. Ze reageert altijd heel snel en geeft relevante, bruikbare feedback. Naast mijn begeleider is er nog een reden waarom ik te spreken ben over ScriptieMaster. Ik vind het persoonlijke dashboard een groot pluspunt, omdat het je inzicht geeft in de hoeveelheid uren die je nog te besteden hebt, maar ook omdat je kunt zien waaraan je begeleider de uren heeft besteed. Mijn ervaring is dat er ook echt eerlijk wordt bijgehouden hoeveel tijd er aan iets besteed is.
Marconistraat 16
1091 GP Rotterdam
Elke student kan bij ScriptieMaster terecht voor scriptiebegeleiding. Dus of je het lastig vindt om te beginnen, bent vastgelopen tijdens het schrijven van je scriptie, of moeite hebt om gemotiveerd te blijven, wij bieden altijd de scriptiebegeleiding die bij jouw situatie past. Zo zorgen we er samen voor dat je snel en tevreden kunt afstuderen.