Angeni was een hele fijne begeleidster. De communicatie met haar over mijn scriptie kon niet beter. Zij boob mij een begeleiding op maat
Ik heb Angeni ervaren als een zeer betrokken scriptiebegeleider. Zij heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en dat is erg fijn, hierdoor kon ik elk moment van de dag bij haar terecht. Wanneer ik geen overzicht meer had op mijn scriptie, stond zij voor mij klaar om met mij mee te denken. Angeni heeft mijn scriptie naar een hoger niveau getild, waardoor ik nu afgestuurd ben.
Fijne stok achter de deur om bezig te zijn en in de goede richting te worden gestuurd. Af en toe had ik wel wat twijfel of het me verderbracht tijdens het schrijven toen ik door de bomen het bos niet meer zag omdat ik erg concreet te werk ga. Celina heeft me prettig geholpen en ik heb mijn scriptie met een mooi cijfer kunnen afsluiten.
Ik vind Celina een hele fijne begeleidster. Ze heeft veel kennis is betrokken en denkt creatief mee. Ook als de stukken nog niet op het level van voldoende zijn, geeft ze tactisch feedback en motiveert ze je om door te gaan. Ze reageert snel en zijn goede afspraken te maken. Ik kan dan ook niet anders dan een 10 geven! BEDANKT!
Bij Snelafstuderen wordt er begeleiding gezocht dat echt bij je past maar kom je een begeleider tegen (tijdens de labdagen) die nog beter past zoals in mijn geval dan moet je die met beide handen pakken want zo heb ik David weten te strikken. Hij heeft mij weten te voorzien van de hulp die ik echt nodig had en ook op momenten van paniek en stress. Zonder jou was dit niet gelukt topper!!!! De lab-dagen heb ik als heel prettig ervaren. Op den duur werd het lab zowat mijn tweede thuis :) Het mag wat kosten maar dan Heb je ook wat!!
In het begin heb in begeleiding gehad van Reinhilde. Hier was ik niet echt tevreden over aangezien ik uiteindelijk een 4.4 had gescoord. Daarna kreeg ik begeleiding van Celina en hier was ik zeer tevreden over aangezien wij duidelijke afspraken hadden gemaakt en beide onze afspraken na kwamen! Of ik snelafstuderen zou aanraden weet ik niet aangezien ik uiteindelijk een 5.5 heb gehaald terwijl ik heel erg mijn best heb gedaan. Ik weet zeker dat als ik Celina in het begin had ik een veel hoger punt had gescoord!
ik heb de begeleiding bij Celina als heel prettig ervaren. ik heb heel veel gehad aan haar hulp een feedback en kon altijd bij het terecht met vragen. HELEMAAL SUPER!!! ik zal der zeker aan iedereen aanraden.
Begeleider Celina is een topper! Mijn engel!
Fijne en leerzame tijd gehad met David, zonder hem was mijn scriptie geen succes geworden!
Heel goede en fijne studie begeleidster . Geeft goede feedback
Celina is de perfecte scriptiebegeleider. erg betrokken , begrijpt alles, probeert veel op te lossen en reageert erg snel. Kortom echt een aanrader! Top! celina,bedankt voor je hulp.
Celina is een fijne persoonlijkheid, heel betrokken, warm en oplossingsgericht. Precies wat ik nodig had.
Deskundigheid van de begeleider was heel goed! Kwam met goede tips om meer structuur aan te brengen in mijn scriptie. Tevens verdiepte Yannick zich echt in het onderwerp en kreeg ik daardoor buiten de kantoor uren om ook nog wel is extra op of aanmerkingen doorgestuurd. Een aanrader dus!
Tijdens het schrijven van mijn scriptie was David er als een rots in de branding. Met zijn deskundige adviezen en motiverende woorden heb ik deze stressvolle periode als positief ervaren. Het was heel fijn dat ik op elk moment contact met hem kon opnemen als ik er even niet meer uit kwam. Zonder David en snelafstuderen had ik nooit mijn scriptie tot een goed einde kunnen brengen en ik ben hun dan ook heel dankbaar voor de professionele begeleiding, communicatie en persoonlijke betrokkenheid bij mijn afstuderen.
Het duurde even maar uiteindelijk is het gelukt met de hulp van David. Hoewel die dat nooit zelf zal erkennen, want het is een bescheiden begeleider.
David, wist van een oersaaie fase in me leven (tijdens mijn scriptie) het toch leuk en humoristisch te maken. Naast dat David sociaal is, heeft hij ook vakinhoudelijk de juiste kennis en wist het beste uit mijzelf te halen. David, weet de juiste balans tussen serieus en ontspannen te creëren, waardoor de resultaten en de sfeer top is.
Sipke heeft me in de laatste maand enorm geholpen om mijn scriptur afstudeerklaar te maken. Zonder zijn de gesprekken en kritische feedback had ik het nooit gehaald. Dus nogmaals bedankt Sipke!
Sebastiaan was voor mij een prima begeleider gedurende mijn afstudeertraject. Deskundig en betrokken. Maar vooral een begeleider die mij heeft uitgedaagd om mijn thesis naar een hoger plan te tillen. En daarnaast is hij pro actief in zijn aanpak en reageert snel op verzoeken. Dit heeft het tempo er ook goed ingehouden. Al met al ben ik zeer tevreden en mede dankzij zijn input heb ik mijn opleiding met de gewenste 7 afgerond. Bedankt!
Door de hulp de deskundige hulpverleners heb binnen de tijd mijn diploma behaald.
Snelafstuderen heeft mij goed en snel geholpen bij het helpen schrijven van mijn afstudeerscriptie. Dit heeft mijn begeleider gedaan door een strakke maar realistische planning samen met mij te hebben gemaakt. Ook tijdens het proces werd mijn stuk voorzien van duidelijke feedback, waar ik veel aan had. De feedback kreeg ik altijd op de afgesproken tijden, waardoor ik niet in de knoop kwam met mijn planning. Kwam het mijn begeleider niet uit om mijn stuk van feedback te voorzien, dan werd er voor gezorgd dat iemand anders mijn stuk van feedback kon verzien. De lab-dagen hebben voor mij ook zeker geholpen, dit plan je van te voren in. Op de dag zelf is het dus onmogelijk om een excuus te bedenken om niet te komen, waardoor je dus wél naar een lab-daag gaat en grote stappen maakt in het schrijfproces. Ik ben heel tevreden over snelafstuderen, de extra steun in de rug die op de opleiding mist!
Ik was al bekend met snelafstuderen.nl voor een andere opdracht en dit was mij al goed bevallen. Dit keer eigenlijk hetzelfde verhaal.
Marconistraat 16
1091 GP Rotterdam
Elke student kan bij ScriptieMaster terecht voor scriptiebegeleiding. Dus of je het lastig vindt om te beginnen, bent vastgelopen tijdens het schrijven van je scriptie, of moeite hebt om gemotiveerd te blijven, wij bieden altijd de scriptiebegeleiding die bij jouw situatie past. Zo zorgen we er samen voor dat je snel en tevreden kunt afstuderen.