goed werk afspraken ten top netjes opgeruimd sjapo
Kwaliteit en vakmanschap verzekert
Pvc vloer uitgekozen, erg goed geholpen. Vakkundig gelegd
Goed advies gehad, vloerbedekking mooi en goed gelegd.
vloerbedekking vlug , netjes en snel gelegd, den Breejen is, rustig , behulpzaam en vriendelijk,
Je wordt heel vriendelijk geholpen
Goede service, ook helpen met verzetten meubels ivm nieuwe vloerbedekking is geen probleem!
Alle communicatie verloopt vlekkeloos. Ze komen hun afspraken na en denken goed mee om tot een mooi resultaat te komen.
Top mensen , goede en mooie spullen , heb al steeds mijn woning bij hun gedaan en blijf tevreden
Komt afspraken na werkt vlot en netjes geeft goed advies
De vorige keer duo rolgordijnen van de bouwmarkt gehangen. Nu echte, en dat verschil zie en voel je met open- en dichtdoen.
ruim 8 jaar geleden ook onze kantoren gestoffeerd en nu weer opnieuw, helemaal tevreden met de kwaliteit van materialen als van mensen.
Een zaak met vele jaren ervaring en zeer goede qualiteit. Zeker aan te raden.
Bij Den Breejen wordt gewerkt met een persoonlijke benadering, erg fijn!
Goed advies in de winkel gehad en kwalitatief hoogwaardig.
Vriendelijke mensen met kennis van hun vak !
Ze hebben fijn mee gedacht en alles super gelegd en opgehangen!
Bedankt weer voor de goede service.
Prettige samenwerking en de gordijnen zijn prachtig gemaakt.
Vriendelijke en vakkundige mensen
Hele fijne mensen. Goed geholpen, alles kan en niets is teveel..!!
Jorian is een hele fijne adviseur! Alles wordt met zorg opgehangen. Ik heb alle vertrouwen in deze zaak en beveel die dan ook graag in mijn omgeving van harte aan!
Erg blij met onze nieuwe pvc vloer. Echt vakmanschap!
De Buurt 60
3372 DD Hardinxveld-Giessendam