Heel veel handige en praktische tips!!

Leuk, leerzaam, veel naslagmateriaal wat je erbij kan pakken!

Goede ervaring met een kundige trainer.

Training was goed verzorgd, ik heb veel nieuwe inzichten door deelname aan deze training. Zeker aan te raden.

De beste training die ik in jaren heb mogen volgen.

Een zeer duidelijke uitleg en een dag vol met leerzame tips en tricks. Hiermee kan zelfs ik mee aan de slag, en ik ben niet snel te over te halen (sommige noemen het eigenwijs haha). Door een begrijpbare uitleg en de handige filmpjes is het starten met de tip en tricks gemakkelijk.

Mega praktische training timemanagement gevolgd!

Ik heb de training timemanagement gevolgd bij Tijdwinst, en ik ben erg enthousiast! Dit is echt een training die heel veel praktische tips bevat, waar je echt wat aan hebt. Na de training kan je ook gelijk aan de slag en het toepassen in je werk. Aan het begin van de training wordt er aan iedereen gevraagd waar hij of zij behoefte aan heeft en wil leren, en ieders antwoord komt daadwerkelijk langs in de training. Al met al een hele praktische training, waar er aandacht is voor jou en voor je leervraag.

Zeer verhelderend!

De training Timemanagement heeft me geleerd hoe ik overzicht kan krijgen zodat ik meer grip krijg op mijn hoeveelheid werk en de tijd die ik daaraan kwijt ben. Er zijn veel onderwerpen behandeld en daar zit voor mij ook gelijk weer de uitdaging: het zijn zoveel tips dat het een kunst wordt om daar de juiste prioriteiten uit te halen en die toe te passen. Ik wil het gelijk allemaal in de praktijk brengen maar ga daarin echt keuzes maken.

Super leerzaam om hoe me werkdag in te delen en me agenda te blokken

Zou iedereen aanraden: * Wat leerzaam was voor mij wat is een actie en wat is een project * Werken met takenlijst in Outlook * Niet elke ochtend starten met mails gelijk te openen * Wat is dringend en wat niet * Tijd reserveren in me agenda om calculaties te maken

Zeer nuttig

De training Time Management biedt veel handige en bruikbare tips.

Bevestiging dat ik al een aantal goede time management gewoontes heb, en verbeterpunten gehoord..

Voor alle time management issue's van de deelnemers wist de docent oplossingen aan te reiken.

Ontzettend leerzame, praktische training!

Voor 14 medewerkers werd 'inhouse' een time-management training gegeven. In 1 middag werden we door Job voorzien van allemaal tips en tricks die gelijk toepasbaar zijn in de praktijk. Super leerzaam, prettige docent, top!

Duidelijke leerzame cursus

Duidelijke cursus met rustig en eenvoudig uitgelegde stappen en voldoende praktijkvoorbeelden en hands on laten zien hoe dingen moeten.

Leerzame en aansprekende training Timemanagement

Een korte en bondige training vol met praktische handvatten en inzichten voor professionals om de hoeveelheid taken en klussen die dagelijks voorbij komen beter te ordenen en te organiseren.

Een practische cursus die de vinger precies op de juiste plaats zet.

Deze cursus heeft me in een dag inzicht gegeven waar ik al meerdere jaren tegenaanloop, maar vooral handvaten gegeven hoe ik hier op een makkelijke manier in de toekomst verandering ik kan aanbrengen. Het was een onderwerp waar ik (erg) tegenop zag om aan te pakken, maar na de cursus is de weerstand ingeruild voor een frisse portie motivatie. Gewoon door het inzicht dat je al op een simpele manier het voor jezelf veel makkelijker kan maken. Niet alleen zakelijk maar ook prive. Koen

Duidelijke uitleg, goede faciliteiten, ligging perfect voor (trein))reizigers.

Een leerzame cursus, ook voor mensen die TM al toepassen.

Leerzame ervaring die bij langdurige investering echt rendement opleverd

De les heb ik als prettig en leerzaam ervaren. Het is in begrijpelijke taal gegeven, met praktische voorbeelden.

Het werpt nu al zijn vruchten af!

Ik was altijd een beetje sceptisch als het om time-management trainingen ging, maar Job heeft mij de ogen geopend. Veel voorbeelden waren heel herkenbaar en Job brengt de stof op een fijne, duidelijke manier over. Ik pluk nu al de vruchten van de training en verwacht morgen mijn mailbox leeg te hebben :-)

Verhelderend

Ik heb nieuwe inzichten hoe ik overzichtelijker kan gaan werken

Inspirerende workshop Timemanagement

Janine heeft ons team in slechts drie uur geïnspireerd om oude gewoontes te doorbreken. Door middel van effectieve oefeningen en handige tips gaf ze ons talloze aha-momenten. Ik ben nu vol vertrouwen dat ik deze keer echt tijd ga besparen en het multitasken achter me kan laten. En een herinneringsbriefje met “OHIO” prijkt nu op mijn beeldscherm.

Een dag vol tips 'n tricks waar je iets aan hebt.

David heeft onze groep enthousiast meegenomen langs de leervelden over time management. Op een begrijpelijke en pragmatische manier heeft hij mij in ieder geval geholpen. Hoe mijn tijd en werk efficiënter kan doen ga ik met meemaken.

Kort en bondig en zeer nuttig

Leuke interessante workshop in een leuke omgeving. Een aanrader die zich zelf wilt ontwikkelen.

Erg leerzaam en tegelijk ook vermakelijk

Prettige manier van leren, begrijpelijk en ook grappig.

De workshop was duidelijk en treffend.

De workshop die Janine gaf heeft me veel inzichten gegeven. Sommige nieuw en sommige als herhaling. Ik ben overtuigd dat het mij zal gaan helpen om meer structuur in mijn werk te krijgen.

Veel nuttige tips en nieuwe inzichten over hoe je efficiënter kan werken met meer tijdwinst.

In deze training leer je hoe je meer gestructureerd kan omgaan met je tijd. Door de enthousiaste trainer "vliegt" de tijd....

Interessante en leerzame training!

In het begin een beetje huiverig voor een training van 1 volle dag. Maar ik ben verbaasd. De vele handige en toepasbare opties voor bij mijn eigen werkzaamheden/planning om mijn werk maakt het interessant. Ook voor in privé zijn er handige handvaten. Credits aan de trainer: hij geeft een interactieve training waardoor je je aandacht er goed bij kan (en moet) houden :) Daarnaast betreft hij voorbeelden uit de werkomgeving van deelnemers bij zijn presentatie. Dat maakt dat je zijn theorie goed kan toepassen omdat je de situaties / casussen herkend.

interactief en nuttige tips

Blij dat ik hier de cursus heb kunnen volgen. Veel nuttige tips kunnen ontvangen om toe te kunnen passen. De kennis werd op een leuke en interactieve manier gegeven. Daarnaast ook prettig om te weten dat ik naderhand mijn vragen kan blijven stellen om het zo eigen te kunnen maken.

een leuke interactieve sessie

De training was een leuke interactieve sessie. Ook met voorbeelden die je direct kan toepassen. Zo heb je echt iets aan de training.