eye opener

Ondanks dat de test voorafgaand aan de training aangaf dat ik een timemanagement talent ben, heel veel praktische tips gehad om structuur, orde en overzicht te krijgen in planning en tijdbeheer.

Eindelijk een overzichtelijke agenda en duidelijke takenlijstjes

Tijdens de training van 1 dag werd in rap tempo veel bruikbare informatie gegeven over timemanagement. In de praktijk is het nog even oefenen maar het werpt nu al zijn vruchten af.

Leerzame, interactieve cursus

De docent wist de aandacht er goed bij te houden, door ook interactief met de groep bezig te zijn. Het was een leuke groep. De lunch was echt heel goed verzorgd, goeie locatie. Heb al eerder een timemanagement cursus gehad en dit tijdens mijn opleiding gehad, maar ik leerde er toch weer handige dingen bij. Doordat we een groep van 16 hadden, moesten we soms snel en kort onze antwoorden geven ,waar men soms toch wat meer wilde vertellen. Geen idee of er ruimte is om hier toch wat meer tijd voor in te etten.

Een eyeopener en een nieuwe kijk op het organiseren en plannen van je dagelijkse taken.

Door deel te hebben genomen bij de workshop ben ik met veel meer zelfvertrouwen en rust naar mijn werk gaan kijken. Door de tips nu zelf toe te passen op mijn dagelijks werk ben ik stukken minder overprikkeld en gestressed dan voorheen. De workshop heeft voor mij een heel nieuwe werkstijl aangeleerd. En het mooie is, ik heb zelf niet veel moeite hoeven te doen om dit toe te passen! Daarnaast was Daan een uitstekende spreker en was hij in staat om alles met overtuiging en gemak de boodschap aan ons over te brengen. Bedankt!

Zeer nuttige cursus, het zou verplicht moeten worden

Van de week de cursus mogen bijwonnen. Jon is enthousiast en dat zorgt ervoor dat het geen saaie training is. Hij neemt je mee in de flow waar mensen dagelijks mee strubbelen. Volle agenda allerlei takenlijsten afvink en Excel lijsten, en alle input kanalen waar je door voorgeschoteld krijgt zoals Outlook, whatsapp, teams, telefoon, chats en ga zo maar door. Ik hoop dat deze training binnen ons bedrijf verplicht wordt voor al het kantoor personeel om zo samen efficiënter met de tijd om te gaan en te communiceren.

Enthousiast over de cursus, je wilt het direct toepassen

De cursus Timemanagement is uitstekend bevallen. Jon geeft een prettige en duidelijke uitleg met een beetje humor. Je aandacht dwaalt niet af. Hij houdt het ook persoonlijk door iedereen aan te spreken en bij de cursus te betrekken en onthoudt de namen van de cursisten zonder naambordjes. Ik raad deze cursus ten zeerste aan als je op zoek bent naar een gestructureerde werk en prive omgeving met een totaaloverzicht.

een interessante dag waarbij continue je aandacht wordt vastgehouden

Deelnemen aan deze training, is een goede keus geweest. De dag is overzichtelijk ingedeeld, geeft veel praktische informatie en wordt door een ervaren trainer gegeven. De stukjes humor en grote hoeveelheid kennis van de trainer maken dat de informatie weer fris binnen komt en de dag voorbij vliegt. Een aanrader.

Complete en interactieve training

Het was een interessante training zonder verveling door de grote mate van interactie. Het bevatte een combinatie van herkenning en nieuwe methodes.

Verfrissend

Duidelijke heldere tips. Laagdrempelig.

Verhelderend en mooie inzichten!

Het was een verhelderende, concrete training vol humor en goede tips. Ik ga meteen met de adviezen aan de slag. Bedankt!

Praktisch toepasbaar na slechts 1 lesdag

De timemanagement training van Tijdwinst.com is een heel praktische opleiding. Op 1 dag krijg je heel nuttige inzichten hoe je je werktijd efficiënter kan inrichten, maar ook wat potentiële valkuilen kunnen zijn die we allemaal herkennen. Door ook stil te staan bij hoe ons brein werkt, leer je ook dat niet alles wat je wenst haalbaar is en hoe je met je kostbare (beperkte) energie aan de slag kunt.

Een goede, slim ingedeelde timemanagementtraining waarin je veel bruikbare tips krijg en ruimte is v

Een goede training met een enthousiaste trainer die vanuit de praktijk voorbeelden geeft. Je krijgt veel direct bruikbare tips. Er is ruimte voor vragen en voor het uitproberen van de gegeven tips. Ook de begeleiding na de cursus is prima. Op de site en in de app vind je nog meer bruikbare informatie.

Fijne cursus met mooie tips and tricks voor orde in je agenda/hoofd.

Gezien mijn functie zijn niet alle tools voor mij te hanteren, maar ik heb er wel tips uit kunnen halen, om te zorgen dat de mailbox overzichtelijker wordt.

Even stilstaan, een hele vooruitgang

Een dag timemanagement. Van tevoren dacht ik, dat kost veel tijd... Maar wat ben ik blij dat ik die tijd heb genomen. Even stilstaan bij hoe je je werk regelt, levert zoveel op! Zeker als je een buffet aan mogelijkheden krijgt, waaruit je kunt kiezen wat bij je past. Legio opties om een training timemanagement te kiezen. Ik beveel de professionaliteit en de enthousiaste leiding van David Bakker van Tijdwinst.com van harte aan. Ik heb een hele inspirerende en waardevolle training gehad waarvan ik veel profijt heb. Bedankt!

veel en goeie tips om meteen toe te passen

Overzichtelijke training met heel veel praktische tips en trucs. David is een heel prettige trainer die je de ruimte en aandacht geeft die je nodig hebt en daarbij het tempo hoog houdt en to the point blijft. Aanrader!

Een echte eyeopener!

De praktische opzet van de training en het enthousiasme van de trainer was echt een pad van herkenning in de dagelijkse struggle met je beschikbare tijd! Ontzettend handige en snel toepasbare tools en tips die echt werken

Praktische tips die gelijk inzetbaar zijn

Een enthousiaste cursusleider die goed luisterde naar de cursisten. De tips die gegeven werden, kan ik direct toepassen in mijn werk, wat me zeker tijd zal besparen. Ik zou deze cursus dan ook zeker aanbevelen.

Heel nuttig en meteen toepasbaar

Fijne afwisseling tussen theorie en praktijk. Uitgelegd met goede voorbeelden. Fijn dat je mee kan nemen wat je zelf toepasbaar vind en niets moet.

Zeer nuttige cursus

David heeft in een dag tijd een allesomvattend en praktische training verzorgd. De inzichten en tips zijn meteen toepasbaar. Ik ben verlicht uit deze training gekomen en heb zin om alles in de praktijk te brengen,

Erg nuttig en inspirerend!

Erg nuttige maar ook inspirerende cursusdag bordevol tips om effectiever te werken. Ook met voldoende aandacht voor persoonlijke inbreng. Een echte aanrader!

Top training, bomvol handige info en interactief gebracht

Zeer interessante training

Fijne cursus, zat goed in elkaar.

Een hands on benadering van een alledaags probleem, ik heb hier meerder punten uitgehaald waar ik mijn voordeel mee ga doen.

weer een goede heldere training

Verleden week heb ik weer een training gevolgd bij Tijdswinst. Na gesprekstechnieken verleden jaar, ben ik nu bij gespijkerd in het feedback geven. Het is een fijne duidelijke cursus. Trainer werkt op een prettige manier waardoor je betrokken blijft. De werkvormen zijn fijn. goed opgebouwd. Ook nog even teruggekomen op wat we eerder hadden geleerd (in company training)Je kan gelijk oefenen en krijgt dan goed feedback. Gelijk toepasbaar in het werk. (en ook thuis :-)) aanrader.

Duidelijke en ontspannen cursus

Een hele fijne cursusdag gehad. De cursusleider neemt iedereen actief mee in de cursus en legt goed uit hoe je effectiever om kan gaan met je tijd.

Verhelderend inzicht en pratische nuttige tips

Zeer goede cursus, goede uitleg, zet aan tot nadenken, ook interactief. Vooraf leek een hele dag lang, maar vloog voorbij. Goede tips waarmee je gelijk in de pratkijk mee aan de slag kan en die zeker gaan helpen.