Veel geleerd

Zelf vind ik het boek niet kloppen, volgorde, met de lessen. Persoonlijk vind ik echte acteurs en tekst leuker beter.

• Tevredenheid
  • In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Opleiding Budgetcoach NEN 8048
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? Nvt

Som verwarrend.

Als je naar de vragen kijkt zijn die soms verwarrend. Teruglezen geeft dan wel een oplossing.

• Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? budget coach

Goede inhoudelijke training

Goede inhoudelijke training. Bart vertelt met veel kennis over het onderwerp en is prettig om naar te luisteren. . In sommige gevallen zou het fijn zijn als de theorie aansluit bij wat Bart vertelt, soms zit er veel dubbele info in. Bepaalde onderdelen kunnen een aanpassing gebruiken aan de actualiteit zoals de informatie over de jubelton.

• Tevredenheid N.v.t.
  • In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Masterclass Erven en Schenken
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? Verdieping over sociale zekerheid

Redelijk tot goed.

Contact met de docenten redelijk goed. Maar ik heb een examen per ongelijk in het begin aangedrukt en ben nu een poging kwijt. Ik heb daarover gemaild maar daar nog geen goed antwoord op terug gehad. Voor de rest prima opleiding.

• Tevredenheid N.v.t.
  • In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? E-learning Schuldhulpverlener
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? weet ik niet

Leerzame webinar

Leerzame webinar over verschillende gesprekstechnieken, handreiking van voorbeeldzinnen en praktijk.

• Tevredenheid
  • In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Webinar Coachen en motiveren
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? geen idee

mooie cursus, hele dag online is wel te veel

mooie cursus

• Tevredenheid
  • In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Masterclass stresshantering bij mensen met schulden
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? ?

Fijne cursus, praktisch met voldoende ruimte voor onderlinge discussie.

Fijne, interactieve cursus.

• Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? ...

Fijn om structuur te krijgen in opbouw lesplan

Door te veel willen vertellen in 1 keer geleerd om het te doceren.

• Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? Geen

Duidelijke presentatie, uitleg en toelichting.

• Tevredenheid
  • In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Opleiding Civiele bewindvoerder
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? Voor nu nog geen idee

Tegenvallende training

Ik vond de training wat meer weg hebben van een intervisie. Als ik puur kijk naar de stof die we hebben behandeld dan had dit ook in een halve dag gekund. Ik heb weinig dingen geleerd waar ik écht wat aan had. Er was ruim (teveel) tijd om ervaringen met elkaar te delen. Ik deed daar uiteraard zelf ook aan mee. Ook de docent was soms teveel aan het woord over zijn eigen vrouw en situatie. Dat vond ik storend. Is het een suggestie om de volgende keer gespreksvoering met elkaar (of met de docent) te oefenen?

• Tevredenheid
  • In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Omgaan met cliënten met sociaal psychische problemen
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? Gesprekstechnieken oefenen

Cursus goed van opzet, veel van opgestoken. Tevens prima verzorgd.

De opzet van de cursus, de inhoud van de cursus en de wijze van doceren waarbij Robert Westphal veel aspecten aan bod liet komen, ook didactisch gezien, gaf ons een goed voorbeeld hoe wij zelf een cursus kunnen geven.

• Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? (Digitale) Verleidingen weerstaan voor jongeren

Niet in balans

Er ligt erg veel nadruk op de WIA en de berekening methode hiervan. Als bewindvoerder is dit geen noodzakelijke kennis. Informatie uit de cursus is niet heel actueel en wat er gaat veranderen werd niet (uitgebreid) behandeld.

• Tevredenheid
  • In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Masterclass sociale zekerheid
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Nee
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? Actualiteit en (komende) veranderingen

Zeer interessant

Masterclass gegeven door Bart, zeer deskundig en een fijne leer ervaring.

• Tevredenheid
  • In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Masterclass zorgstelsel
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? niets in het bijzonder

Prettig

fantastisch

• Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? Communicatie

Ik heb de opleiding budgetcoach als leerzaam ervaren. Het beroep budgetcoach past niet bij mij maar de opleiding de duur van de opleiding en de coach waren top

• Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? geen idee

Fijne toelichting, goede uitleg.

Prettig om te doen wanneer het mij past.

• Tevredenheid
  • In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Webinar actualisatie Schuldhulpverlening
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? Er is genoeg aanbod

Leuke en fijne opleiding.

Ik heb veel geleerd in korte tijd.

• Tevredenheid
  • In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? E-learning Budgetcoach
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? -

Up-to-date en efficient

Ideaal om de 2 extra verplichte PE-punten nog te behalen.

• Tevredenheid
  • In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? E-Learning Bewindvoerder
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? actuele

heldere duidelijke uitleg

Ik had meer verwacht van de verklaring van erfrecht. Duidelijke uitleg over het testament, aanvaarding, maar het vervolg over de uitleg van de VVE miste ik.

• Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? VVE

Hele duidelijke complete cursus

In één dag de cursus Erven en Schenken gevolgd. Heel leerzaam onderwerp, goed uitgelegd en fijne trainer.

• Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? nvt

Leuke en leerzame training

Ik vind het leuke, interessante en leerzame training. Ik heb er zeker wat aan in mijn dagelijks werk. Er werd ook duidelijk uitleg gegeven hierdoor was de leerstof goed te volgen

• Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? Misschien nog wat extra cases was verder prima

niet wat verwacht wordtq

dit is alleen maar een uitleg over de strook mbt waar het in het vtlb moet. Had beter uitleg VTLB geheten

• Tevredenheid N.v.t.
  • In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Webinar lezen van loonstrookjes
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? actualiteiten

Het was prima

Het was prima niet te lang niet te kort

• Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? weet niet

interessant seminar met prettige docent. Af en toe even pauze en dan is het voor mij goed te doen.

• Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? nvt

Zeer leerzame verdieping VTLB

Docent gaat lekker vlot door de stof heen , je komt alle punten tegen waar je wel eens tegenaan liep. Goede uitleg. Zeer aan te bevelen.

• Tevredenheid
  • In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Masterclass Verdieping vrij te laten bedrag
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? -

Gildenweg 24 D