Het maken van een afspraak ging soepel en vlot, het aanleveren van gegevens is goed geregeld via de website. Het gesprek met de adviseur ervaarden we als zeer prettig , duidelijke uitleg en goede adviezen.
Eerlijk, betrouwbaar, deskundig.
We zijn in een online sessie goed geholpen door de medewerker van Van Bruggen. Wij hadden in de sessie aangegeven haast te hebben omdat we de informatie nodig hadden voor de koop van een woning waarvan de deadline over 5 dag was. Ondanks dat de medewerker beloofde z.s.m. de documentatie op te leveren kregen wij helaas pas na een week (en na inmiddels zelf een herinnering sturen) de samenvatting met informatie.
Dag Michael, Bedankt voor uw uitgebreide terugkoppeling en de mooie beoordeling op deskundigheid en vriendelijkheid. We vinden het jammer dat u de documentatie later heeft ontvangen dan verwacht. Uw signaal nemen we serieus: wij streven er altijd naar om gemaakte afspraken tijdig na te komen. We hebben inmiddels samen telefonisch contact gehad en het gesprek positief afgerond. Daarbij hebben we ook besproken dat de herinnering die u via ons portaal heeft gestuurd ons helaas niet heeft bereikt, waardoor dit tot vertraging heeft geleid. We gaan onderzoeken hoe we dit technisch beter kunnen borgen, zodat dit in de toekomst wordt voorkomen. Nogmaals dank voor uw feedback en het vertrouwen in Van Bruggen Adviesgroep. Met vriendelijke groeten, Gerard Dikken
Fijne samenwerking, goed bereikbaar
Ruben heeft mij gedurende het hele traject van het oversluiten van mijn hypotheek en het aanvragen van een aanvullende hypotheek niet alleen voorzien van helder en deskundig advies, maar is ook echt een stap verder gegaan dan verwacht. Toen er vertraging ontstond in het proces, bleef hij actief meedenken en hield hij mij voortdurend op de hoogte. Wat ik bijzonder waardeerde, is dat hij zélf contact opnam met de notaris om de reden van de vertraging toe te lichten – iets wat mij veel zorgen en geregel heeft bespaard. Zijn betrokkenheid, vakkennis en proactieve houding maken dat ik met volle overtuiging Van Bruggen Financieel Advies aanbeveel. Dankzij Ruben heb ik het hele traject als betrouwbaar, transparant en uitstekend begeleid ervaren. Een echte meerwaarde!
Ruben heeft ons uitstekend geadviseerd en geholpen om een voor ons passende hypotheek te vinden en af te sluiten.
Hartelijk dank voor de complimenten, Sijbrandus. Gr Ruben
Tot nu toe prettig gesprek. Ik ben benieuwd naar het vervolg.
De adviseur dacht heel goed mee met mij. Je zag aan hem dat hij je echt vooruit wilde helpen.
Ik ben goed geholpen door Ruben wat betreft pensioenadvies. Ik raad hem zeker aan.
Dag Astrid, hartelijk dank voor je mooie recensie. Ik werk met plezier aan jouw dossier!
Heel goed geholpen
Na 8 dagen was de hele aanvraag voor de hypotheek afgerond en een week later zaten we bij de notaris.
Dag Erik, Hartelijk dank voor jullie mooie beoordeling. Waar snelheid noodzaak is, zorgen we er ook voor dat het snel gaat. Fijn dat dit gelukt is!
We hebben positieve ervaringen met Van Bruggen Adviesgroep. Hier en daar misten we soms wat communicatie, maar verder zijn we erg enthousiast. Ze zijn betrokken en reageren snel.
Hartelijk dank met deze mooie beoordeling. We hebben jullie met plezier geholpen!
Mijn contactpersoon is Ruben; aardig, rustig, duidelijk en fijne communicatie. Top!
Geweldige ervaring met Ruben en Suzanne!
Dag Sheeraz, Hartelijk dank voor jullie positieve review. We hebben met alle plezier aan jullie dossier gewerkt! Veel plezier met jullie nieuwe woning!
Vanaf het begin dat wij ons verhaal uitgelegd hebben is de begeleiding van onze zaak exceptioneel goed. Er wordt flink meegedacht. Dit heeft ons in positieve zin zeer verrast. We hadden niet gedacht dat zulk een service nog bestond. De deskundigheid (kennis) en ervaring die wij ervaarden waren bijzonder hoog. We zijn zeer blij en zullen zeker meerdere zaken bij onze adviseur neerleggen in de toekomst.
Hartelijk dank voor deze mooie woorden!
De adviseur heeft mij goed geholpen, denkt goed mee, komt afspraken na. Ik ben tevreden.
Hartelijk bedankt voor de mooie recensie. Ik heb met plezier aan jouw dossier gewerkt! Met vriendelijke groeten, Ruben Straatman - Van Bruggen Adviesgroep
Vanaf de eerste afspraak werd er meegedacht in onze situatie. Persoonlijke, Duidelijke, deskundige advies en vriendelijke uitleg in gewoon Nederlands. Ook bij het niet “binnen” komen van de informatie werd het weer geduldig uit gelegd. Super fijn geholpen en continu op de hoogte gehouden hoe, wat en welke fase.
Fijn gesprek gehad waarbij we een zeer deskundig advies hebben gekregen.
Ik deed niet bepaald een ‘standaard’ hypotheek aanvraag maar had wel een aantal specifieke wensen. Ben desondanks van een goed advies voorzien.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
we hadden iets meer daadwerkelijk advies en inzicht in verwacht.
Hallo Theo, fijn dat jij mij in een telefonisch gesprek e.e.a. hebt willen toelichten. Jammer dat het invullen van het klanttevredenheidsonderzoek niet helemaal goed is gegaan. Maar jouw input kan ik zéker gebruik voor toekomst advies. Hartelijk dank daarvoor!”
Zeer tevreden!
Beste mevrouw Abraha, Hartelijk dank voor uw complimenten, leuk om te horen. Met vriendelijke groeten, Ruben Straatman Van Bruggen Adviesgroep Emmeloord
Het is bij 1 gesprek gebleven
Beste meneer Streekstra (excuses voor mijn (ver)late reactie. Hartelijk dank voor uw positieve review! Helaas konden wij op dit moment (nog) niets voor elkaar betekenen. Met vriendelijke groeten, Ruben Straatman Van Bruggen Adviesgroep Emmeloord
Prins Willem Alexanderlaan 711
7311 ST Apeldoorn
Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.