Al geruime tijd dezelfde tandarts, doet haar werk goed, geeft kundig advies. Kortom, ik ben tevreden.
ZOU EEN MONDHYGIENIST MOETEN HEBBEN DIE OOK sPAANS SPREEKT
Accurate en professionele gebitsreiniging door vriendelijke mondhygiëniste.
Ik vind het die vrouwen bij het receptie echt onvriendelijk voraal die blonde !
Aardige mensen en vertellen duidelijk wat ze gaan doen
Goede uitleg en behandeling
Werd op tijd geholpen Op gemak gesteld Uitleg wat er gedaan gaat worden Adequaat geholpen
Ik kwam voor een acute situatie voor zekerstelling voor een aanstaande vakantie; ik ben voorlopig gerustgesteld en scherpe randjes weg gepolijst. Ik kreeg ook als mitigatie, uit voorzorg, medicijnen mee te gebruiken wanneer het nodig is tijdens mijn vakantie. Hoewel definitieve behandeling nog moet komen ben ik super geholpen.
Prima kom volgende keer weer
Het personeel is vriendelijk en een prettige benadering van de tandarts en assistente. Ik was echter gewend, dat er tijdens het consult ook ruimte was om de minimale tandsteen te verwijderen. Dit is helaas niet meer het geval. Ik moet een extra afspraak maken voor de werkzaamheden die eerder meteen konden worden gedaan. Voor mij een rede om toch over te stappen.
Goed geholpen en altijd heel tevreden
Er wordt naar je geluisterd en aandacht aan je besteed en dat is heel fijn.
Ik ben altijd erg zenuwachtig en daar werd goed rekening mee gehouden. Elke werd uitgelegd, heel fijn.
Ik ben zeer tevreden over het MZC
Ik ben op een fijne manier geholpen door de mensen achter de balie en de mensen in de behandelkamer. Ik ben erg tevreden.
Zeer vriendelijk zowel receptie terplekke en aan telefoon en tandarts zeer vriendelijk en professional top
Ik voel me erg op me gemak in jullie praktijk. Mvg Joëlle en fijne tandarts
Ze was duidelijk en niet te grof aan het werk
Afspraken op tijd en specialisten proffesioneel
Goede zorg, zeer vriendelijke medewerkers
Fijn
Ik vind het vervelend ,dat je voor controle en schoonmaken een aparte afspraak moet maken ,zelfs als er een kleinigheid gedaan moet worden je weer apart terug moet komen ,dat kan toch meteen gedaan worden.steed weer apart er naar toe.dat is tegenwoordig overal geloof ik . De praktijk zelf is prima heel mooi en je wordt heel fijn geholpen.
is zeer goed
Wordt goed begeleid voor mijn angst voor de tandarts ben daar heel erg blij mee
Marisstraat 2
3131 GM Vlaardingen
Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terrecht voor alle tandheelkundige behandelingen.Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.