Hallo Mijn ervaring was dat het erg druk was in de wachtkamer. Toen ik daar iets van zei werd er opeens haast gemaakt om iedereen naar hun plek te sturen. Ik weet niet hoelang het zo druk is geweest.
Vriendelijk en deskundig
Aandacht voor patiënt, goed geholpen
Alles prima op tijd geregeld, afspraak, mail van tevoren, ook nu in corona tijd met alle extra maatregelen. Deskundige tandarts, Jordy van ´t Hof, jong maar zeer betrokken tijdens de behandeling en geeft goed uitleg bij wat hij gaat doen aan je gebit en geeft goede adviezen m.b.t. gebit en verzorging.
Nvt
Vriendelijke ontvangst. Geringe wachttijd. Professionele behandeling.
Na een halfjaarlijkse controle zag ik aan een voortand nog een probleem en na een telefoontje kon ik meteen terug en geholpen worden. Tot tevredenheid.
tandarts vriendelijk zoals altijd, alleen was de reservering ( waarvan ik een bevestigende e-mail van hen had ontvangen ) niet geregistreerd! Gelukkig kon ik er tussen geschoven worden.
Zeer correct, beleeft en prettig behandeld
Goed opgevangen en de regels omtrent Corona goed uitgelegd
Heb altijd angst gehad voor de tandarts. Voel mij altijd mijn gemak en nemen de tijd. Doen ook nooit moeilijk over de verdoving. En grote dank aan de assistente van de laatste twee afspraken. Dankzij haar heb ik beide verdovingen zo goed als niet gevoeld toen zij ze zette. Superfijne vrouw!
Kundig, weet wat ze doet. Ik had een gaatje wat gevuld moest worden. Vroeger deed ik dat zonder verdoving omdat de verdoving injectie nog akeliger was dan het vullen dus dat was 10 min (figuurlijk) tanden op elkaar en aftellen. Willemijn die prikt het meteen auper goed en vult het netjes aan!! Dank voor je kundigheid... dikke pluim
Gezien mijn leeftijd en medische voorgeschiedenis ben ik erg voorzichtig in coronatijd.
Een vraag waar om moet ik voor dat ik naar jullie kom een vragenlijst in vullen en op praktijk ook weer dat is toch dubbel werk
Accuraat handelen,na het tandprobleem vermeld te hebben.
Ik krijg uitleg wat er gaat gebeuren en voel me er veilig.
Zie boven
we (ik)worden altijd vriendelijk te woord gestaan
Prima.
Goed rekening gehouden met Corona en met de persoonlijke behoeften.