:-)
Kroon ‘s avonds losgeraakt. Ik kon meteen de volgende dag ertussen in gepland worden. Top gedaan ,tevreden cliënt.
Een afgebroken kroon werd door de dienstdoend tandarts (Ed Albers) in de kerstperiode prima hersteld.
goed geholpen door willemijn
Routine
Ik kom hier al jaren
Expres vroeg gepland om 8u. Was er ook ruim op tijd maar moest helaas toch tot 8.10u wachten. Had graag wat uitleg gekregen bij de handelingen, heb dit ook benoemt, na afloop. Er lopen andere mensen binnen tijdens de behandeling. Er wordt over andere mensen en onderwerpen gesproken tijdens de behandeling. De assistente gaf bij het vorige onderzoek uitgebreid negatieve feedback over hygiene aan de tandarts in behandelkamer naast de mijne die ik woordelijk kon verstaan. Apparatuur deed t niet goed, eerste gereedschap werd na een poging weer uit mijn mond gehaald, daar moest nog naar gekeken worden door andere medewerker, leek alsof dit niet de eerste keer was door de woordkeuze.
Fijne tandarts! Natuurlijk ook omdat ik weer niks had.
zeer fijn, zeer goed geholpen
Adequaat gehandeld
Nvt
Altijd weer een fijn gevoel als ik de deur weer uitloop, maar in de stoel bij de tandarts heb ik ook plezier , want de vriendelijkheid van zowel de tandarts als ook van de tandarts assistente is altijd prettig en spontaan. En daarbij ben ik natuurlijk zo gek als een deur!!
Goed kon niet beter
Er moest een verstandskies worden getrokken en dat heeft tandarts Jordi prima gedaan. Voorzichtig de verdoving geplaatst en het trekken ging vlot en goed. Helemaal geen last meer gehad naderhand.
Super en fijne tandarts heel spontaan en vriendelijke
Gewoon goed.
Mondhygiëniste Jeromy staat niet bij lijstje om aan te kruisen. Terwijl ik over haar review plaats.
Fijne en vriendelijke tandarts
Goed en snel behandeld, werd gebeld toen er eerder een plaatsje was
Nikki stelt mij op mijn gemak, Nikki heeft een zachte manier van behandelen Nooit pijn na de behandeling Ze is vrolijk, positief en luistert echt
Altijd geweldige behandeling door Jordi
Nikki stelt me gerust, geeft aan wat de behandeling inhoudt. Goede uitleg/overleg. Controle afspraak met Lennard loopt aansluitend, hierdoor blijf ik in dezelfde behandelruimte.
De tandarts ontvangt mij prettig en geruststellend. Eerst een kort praatje, daarna gebit controle. Hij zegt wat hij ziet en doet, prettig