Vriendelijke
1- Ik wil niet meer door mevr: R. van Gils behandeld worden. dit geld alleen voor de afspraken die ze maakt, 24-11-2022 ruim 15-minuten 28-11-2022 ruim 30-minuten 06-12-2022 45-minuten 20-12-2022 een uur in de wachtkamer 22-05-2023 voor het plaatsen van implantaat ruim 30 minuten heb gemeld bij de Bali, en ben naar huis gegaan. ( dit is de druppel die de EMMER doet overlopen.) ik denk er over na om weg te gaan bij Videnti voor mij is ze niet de tandarts.
Geoliede organisatie, efficiënte werkwijze.
Terwijl ik een afspraak om 8.30 had moest ik alsnog 25 minuten wachten voordat ik geroepen werd! Mijn ervaring is dat als een patiënt te laat komt wordt je er gelijk op aangesproken.
Prettige combinatie hygieniste en tandarts
zo goed als probleemloos alles oplossen
Goede service , prima geholpen
Mijn tandarts is geen Vermeulen. Ik ben overigs zeer tevreden over Uw praktijk.
Ik heb alleen maar goede ervaringen!!
goeie voldoende
Klantvriendelijke behandeling
Goede uitleg, neemt de tijd en fijne omgang met de klant
Videnti is prima bereikbaar, vriendelijke ontvangst. Wel wat lange wachttijden. Koffieapparaat in de wachtruimte zou geen overbodige luxe zijn!
Zeer goed personeel.
Telefoongesprek goed en ontvangst met vriendelijke groet
Ik ben heel goed geholpen en ook de assistentes Warren heel vriendelijk
Ze hopte van de ene naar de andere,ze had niet echt tijd voor mij
Word door Mevrouw Van Gils al verschillende malen geholpen ivm inplantaten en kunstgebit en elke keer ben ik zeer tevreden met het eind resultaat. Ik vertrouw altijd op haar deskundigheid.
Geen wachttijd gelijk op tijd aan de beurt een goede uitleg en een vriendelijke mensen
Teleur gesteld dat mevrouw van Gils aan een behandeling is begonnen, terwijl zij mij door had moeten sturen naar een kaakchirurg. voor een lastige bottransplantatie, met bot uit de bekkenkam, zoals de chirurg het zelf noemde. Deze ingreep had nooit goed kunnen komen met kunststofkorrels. Nu ben ik zes implantaten kwijtgeraakt en kan de hele behandeling weer van voor af aan plaatsvinden. Dit was niet nodig geweest als ik recht naar de kaakchirurg was doorverwezen. Met als gevolg dat ik alles nu twee keer moet doorstaan.
Prima zeer tevreden
Streuvelslaan 16
4707 CH Roosendaal
Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.