Héél klantvriendelijke praktijk. Alle medewerkers zijn aardig en gewoon plaatsen zich niet boven de klant. In een woord geweldig!!!
Persoonlijk kan ik me geen betere tandarts bedenken, kundig en persoonlijk een fijn persoon. Aandacht indien er problemen zijn, goed advies c.q. doorverwijzen, naar uitstekende professionele hulpverleners !
Prima tandartspraktijk
Goed advies en aardige, kundig professionals.
Tandarts geeft duidelijke uitleg wat die gaat doen , is geduldig en heeft nog tijd voor een kort praatje. Het hele team is top.
Heel deskundig vriendelijk vakwerk
Al van kinds af aan kom ik bij Bomas. De beste tandarts die er is, persoonlijk en betrokken. Daarbij is het fijn dat hij uitleg geeft en alles laat zien en vertelt waarvoor hij het gebruikt. Zo neemt hij je mee en heb je zelf ook een beeld van wat er allemaal gebeurt in je mond. Chapeau!
Prettig, relaxed en betrouwbaar!
Ondanks dat ik vrij lang moest wachten (waar ik overigens geen problemen mee heb) , kreeg ik geen moment het idee dat de controle afgeraffeld werd en nam de tandarts gewoon de tijd voor een praatje.
Je word altijd netjes behandeld
Ik heb angst voor de tandarts maar nu ik hier bij bomas zit. Gaat het super goed.
Jammer, geen krant in de wachtkamer. Een vervolgafspraak kan pas over 3 maanden (dat is heel lang wachten).
Zijn buitengewoon tevreden, vriendelijk en beleefd. Goede uitleg wat er staat te gebeuren, geen stress. Dik tevreden.
Al jaren patiënt in een fijne praktijk
goede inplanning, ontvangst en behandeling!
Goede en klantvriendelijke behandeling.
Hele goede profs
Netjes op tijd en altijd zorg met aandacht.
Zowel de flexibele planning als de reparatie: Duim omhoog
Goede behandeling
Tandarts is nooit maar moet gebeuren, dan is het fijn als je goed geholpen wordt
Echter moest ik een vervolg afspraak maken i.v.m. een behandeling. En hiervoor kan ik pas over 4 maanden terecht. Maar ze doen hun best hebben ook maar twee handen en als de klachten zouden verergeren mag ik altijd bellen.
Prima behandeling
Schoolstraat 1 a
4675 BL Sint philipsland
De praktijk bestaat sinds mei 1983. In februari 2006 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Schoolstraat in Sint Philipsland. In onze moderne praktijk staat de persoonlijke aandacht voor de individuele patiënt voorop. We vormen een klein team en kunnen zo deze persoonlijke aandacht bewerkstelligen. Naast de normale tandheelkundige behandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor cosmetische correcties van uw gebit. Dit kunnen we doen met porseleinen kronen of porseleinen schildjes. Maar er zijn ook hele mooie goedkopere oplossingen door middel van wit vulmateriaal.