Laden reviews...
11 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen benadrukken de beoordelingen een hoog niveau van professionaliteit en heldere begeleiding. Klanten voelen zich tijdens het gehele proces goed ondersteund en waarderen duidelijke toelichtingen. Het team wordt geprezen om betrouwbaarheid, bereikbaarheid en klantgerichte aanpak. De ervaring wordt consequent omschreven als efficiënt en betrouwbaar.
Mr. Steenbergen-van Straten heeft mij op professionele en empatische wijze door mijn echtscheidingsprocedure geholpen. Kantoor was altijd goed bereikbaar en adequate reactie volgde in alle gevallen vlot. Kim luistert goed en wist mijn wensen prima te verwoorden op het juiste moment. Ik voelde mij goed gehoord en ben zeer tevreden over de gehele gang van zaken.
25 August 2026
mevrouw J. H.
Meierijstad
Ik had voor BVR ADVOCATUUR slechte ervaringen met advocaten en hun betrouwbaarheid. Maar BVR heeft mij uitstekend geholpen en ik voelde mij gehoord en een goed en helder plan gemaakt en uitgevoerd. Ik ben niet alleen tevreden met de uitkomst maar vooral hoe ik behandeld ben.
4 August 2026
heer
Grave
Het is een lang proces geweest maar ik heb geen moment getwijfeld aan Kim haar capaciteiten. In een rechtszaak met kinderen zijn er nooit winnaars en dat was ook in dit geval niet de strijd waar het allemaal om ging. Het welzijn van mijn dochter stond bovenaan en de relatie daarvan. Na 3 jaar is er een overeenkomst tussen ouders overeengekomen en dat brengt rust in de tent. Dat het lang duurde lag niet aan Kim maar aan externe factoren. De tweede advocaat van de tegenpartij wist in één oogopslag alles goed te formuleren en zodoende konden we snel tot een overeenkomst komen. Kim is een doorzetter, makkelijk bereikbaar en samen met haar team hebben we het realistische wat mogelijk was kunnen Realiseren.
23 July 2026
Mark van de Leur
Den Bosch
Al bij het eerste contact maakt mr. Steenbergen-van Straten een zeer deskundige en doortastende indruk en zet zij de juridische mogelijkheden helder uiteen. Bij de uitvoering van het voorgestelde plan vervult zij zowel een bemiddelende als adviserende rol, waardoor mijn belangen op zorgvuldige en doeltreffende wijze zijn behartigd.
12 March 2026
Vincent
Rosmalen
Kim heeft mij enorm goed begeleid in het hele proces, altijd eerlijk en realistisch en dit zal ze ook altijd benoemen dat heb ik altijd zeer gewaardeerd, ook altijd oog voor wat het persoonlijk met je doet. Ook dat is alleen maar te waarderen. Contact gaat altijd vlot via mail of bellen. Alleen maar positieve woorden voor Kim. Ook Angela, die je altijd vriendelijk te woord staat aan de telefoon. Super Als je juridische hulp nodig hebt kan ik Kim alleen maar aanbevelen.
30 January 2026
Kim
Haps
Het was voor mw Steenbergen geen enkel probleem om onze slepende zaak lopende bij een andere advocaat die met pensioen ging over te nemen. Zij heeft dit uitstekend gedaan. Voor antwoorden of vragen reageert mw Steenbergen vaak redelijk snel. Via mail maar ook telefonisch. Haar secretaresse zorgt er keurig voor dat gemaakte afspraken worden nagekomen, Kortom, wij zijn erg tevreden over BVR advocatuur.
15 January 2026
Ricardo en Astrid
DD
Fijne samenwerking mogen ervaren door een professionele advocaat. Zij begreep mijn wensen en begeleidde mij stap voor stap in het hele proces.
5 January 2026
heer B. M.
Kaatsheuvel
goed geholpen, deskundig advies, aanrader
9 December 2025
heer Barry
BREDA
Mr Steenbergen heeft mij goed geadviseerd. Ben erg tevreden geweest en als ik in de toekomst nog advies ergens over zou moeten hebben, neem ik zeker weer contact op.
5 December 2025
Carola
Beek en Donk
De communicatie was prettig.
10 November 2025
heer
Kerkdriel
Kim gaat elke zaak stevig in. Is eerlijk en wind nergens geen doekjes om. In contact is ze zeer heel persoonlijk en lief. Maar in de rechtszaal gaat staat ze haar mannetje. Kim is een topper.
11 October 2025
mevrouw Blatter/ Baegen
Hedel
Fantastische ervaring gehad met BVR Advocatuur. Kim is heel professioneel en probeert het uiterste uit het schadebedrag te halen. Ook Angela is een fijne schakel in het bedrijf. Ik ben zeer tevreden en kan deze iedereen aanbevelen.
22 August 2025
heer Jos
Oss
Very good and pleasant experience. BvR Advocatuur helped me with everything and guided me through the process very well.
Communication
Quality of the advice
Expertise of the lawyers
Involvement
19 August 2025
Emilia
Helmond
Al een samenwerking van meer als 2 jaar, communicatie verloopt altijd vlot.
8 August 2025
Ismail
Belgie
Voor de 2de keer (helaas) wederom hulp nodig. Gelukkig was het nu iets minder werk, maar hiervoor was echt een lastige zaak. Ik werd goed geïnformeerd, wat wel, wat niet, alles duidelijk uitgelegd en ruimte voor eigen inbreng. Tot op de puntjes uitgezocht en geregeld. Wat ik hoop van niet, maar mocht ik nogmaals een advocaat nodig hebben, zal ik haar zeker weer benaderen. Zeer tevreden.
8 July 2025
mevrouw Linda
‘s-Hertogenbosch
Mevr. Steenbergen heeft mij professioneel bijgestaan in een familierecht zaak. Ik heb me bijzonder gesteund gevoeld door o.a. haar vakkundige aanpak voorafgaand en tijdens de rechtszitting. Dit alles heeft geleid tot een voor mij meer dan tevreden resultaat. Nogmaal hartelijk dank mevr. Steenbergen voor alle inzet.
24 June 2025
M
Berghem
Goede kennis, ze is duidelijk en krachtig.
13 June 2025
Anne
Heescg
Zware maanden gehad. Vol emotie en best veel boosheid. Door Kim allemaal keurig in het juiste spoor gehouden met een correct eindresultaat.
16 May 2025
Danny
Nistelrode
Van Tilburg
Ik ben op een professionele correcte wijze geholpen ivm mijn scheiding.Makkelijk bereikbaar en meestal snel antwoord.
3 April 2025
Tonny
Goirle
Kim maakt tijd en ruimte waar ze kan. Daarbij geeft ze eerlijk en reëel advies
2 March 2025
Robbert
Oss
Ze heeft mij goed geholpen, en ze komt zeer professioneel over. Communicatie was soms wat rommelig, en moeilijk te begrijpen door het lastige taalgebruik. Verder erg tevreden over hoe ze mij geholpen heeft in deze zaak.
22 February 2025
Vera
Veghel
Mijn dochter (18j) is goed geholpen, werd gehoord en gesteund. Advies was realistisch en helder.
22 February 2025
mevrouw van den Broek
Veghel
Positieve ervaring ondanks het niet gewenste resultaat, mede door mijn eigen invloed.
27 November 2024
heer van Bragt
Helmond
Goede ervaring! Goede informatie in begrijpelijke taal en tijdige reminder van lopende zaken. Fijn contact en zeker aan te bevelen!
25 November 2024
mevrouw A. Nieuwenhuijs
Vught
Een heel goede ervaring met deze bedrijf alles was heel duidelijk contact tussen mij en Kim was goed
23 October 2024
Sheever manuel
Wijchen
BvR Advocatuur heeft zich gespecialiseerd in de rechtsgebieden personen- en familierecht, letselschade en sociaal zekerheidsrecht. We hebben veel kennis en ervaring opgebouwd binnen deze rechtsgebieden, zodat u verzekerd bent van een deskundige aanpak van uw juridische geschil.
BvR Advocatuur is een kleinschalig en laagdrempelig kantoor waarin we veel waarde hechten aan een betrokken en betrouwbare samenwerking met onze cliënten. We denken in kansen en mogelijkheden, waarbij duidelijke taal voorop staat.
Cereslaan 8
5384VT Heesch