Laden reviews...
Ronald
7 June 2018
Jacqueline
Noordwijk
Een fijn bedrijf dat met je meedenkt, meteen handelt en met opmaat gemaakte oplossingen komt. Een modern bedrijf waar je als klant geen nummer bent.
18 May 2018
Udo
Nieuw Vennep
in een woord SUPER. Steven is voor ons bezig alles na te lopen. Wij zijn overgestapt van tussen persoon omdat het echt een zooitje was. Steven kreeg binnen een paar uur voor elkaar waar onze andere tussen persoon al dagen zo niet weken mee bezig was.Hij regelde dat we tijdelijk toch verzekerd waren ,daarom hebben we nu alle verzekeringen bij steven lopen. wij zijn heel tevreden en weten momenteel geen negatief commentaar.
19 April 2018
Astrid
29 March 2018
Esther
Katwijk
21 March 2018
Cock
Rijnsburg
Wij zijn zeer tevreden over Steven en collega's. Dank voor de fijne samenwerking!
12 March 2018
Jan en Iris
Roelofarendsveen
12 March 2018
Robert
Noordwijk
Vriendelijk en informatief gesprek. Het gevoel dat het gesprek vrijblijvend was. Goede nazorg dmv belletje. Ook fijn dat het 's avonds doordeweeks Kan.
14 February 2018
Sascha
Leiden
dhr Bouman wordt vooral gewaardeerd voor zijn veelzijdige deskundigheid en het pro actief meedenken (betreffende onze eventuele schade risico's) inzake de groei en uitbereiding van onze bedrijven.
13 February 2018
Menken de Vlag B.V.
Noordwijkerhout
Prima geholpen en geadviseerd.
28 January 2018
dorus
lisse
Klantvriendelijkheid/Kennis en deskundigheid: onze contact persoon Jaap krijgt een hoog cijfer, personeel op kantoor vind ik minder. volgende enquête is het een idee misschien om binnen-buitendienst apart te benoemen
14 August 2017
Bert
Rijnsburg
Eigenlijk ben ik EnquêteZat. Maar omdat jullie het zijn heb ik het maar gedaan. Groet. Henk.
12 July 2017
Henk
Leiden
Nieuwe klant, moeten alles nog ondervinden, maar hebben er vertrouwen in. Een vast contactpersoon is voor ons een pré
13 April 2017
HP
17 March 2017
Marcel
Noordwijkerhout
Goed gevoel bij de Leeuw. Bij vragen krijg je snel antwoord of bericht dat ze het aan het uitzoeken zijn.
13 March 2017
Wilfred
Leiden
Op alle fronten super goed geholpen tot nu toe.
28 February 2017
Janny