Laden reviews...
56 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het ontwerpadvies en de professionele installatie. Het personeel wordt beschreven als vriendelijk, geduldig en vakbekwaam, die kopers begeleidt van eerste voorstellen tot de laatste aanpassingen. De communicatie wordt als helder en betrouwbaar ervaren, met duidelijke planning en nazorg. Over het algemeen beschrijven de reviews een hoge klanttevredenheid van begin tot eind.
Van begin tot oplevering/plaatsen korte lijnen qua vragen etc. Denken met je mee en kundige monteurs!
13 October 2025
Kees
Veenendaal
Over de aflevering vh granieten keukenblad heb ik nog geen uitsluitsel gekregen. Op het eerste op twee plaatsen gebroken blad werden geen afleveringskosten berekend. Op het tweede onbeschadigde blad wel. Ik zou daar nog uitsluitsel over krijgen. Nog geen lastste factuur ontvangen.
13 October 2025
A. S. Meijer
Putten
Nagenoeg de beste montage van de keuken tot nu toe.
8 October 2025
Len Rooth
Lunteren
samen met de verkoper een mooi ontwerp gemaakt, binnen ons budget. Er werd goed meegedacht met onze wensen
7 October 2025
wilco
veenendaal
Goede samenwerking met de verkoper en overige personeel. Meedenkend en flexibel. Blij met het eind resultaat!
29 September 2025
Astrid
Renswoude
Hars heeft goed advies gegeven met het samen stellen van de keuken .En het plaatsen kon mooi optijd .Op een paar puntjes na en dat is goed gekomen via de telefoon . Helemaal tevreden .Gr.Hennie.Kroon.
16 September 2025
Hennie.
Putten.
De keuken van mijn nieuwe nieuwbouwwoning werd voorzien door Van Manen. Bij het informatiegesprek werd ik goed geholpen en werd en goed meegedacht met mijn wensen, waardoor ik al snel een vertrouwd gevoel kreeg. Ook telefonisch is Van Manen goed bereikbaar en word je goed geholpen met je vraag. Bij de oplevering waren de monteurs precies op de afgesproken tijd, en na de oplevering hebben ze de boel netjes opgeruimd en achtergelaten. Top bedrijf!
25 August 2025
Ricardo
Klant vriendelijk
12 August 2025
Aart Jansen
Putten
Van Manen Keukens is zeer prettig om mee samen te werken. Tijdens het verkoopproces wordt uitgebreid stil gestaan bij de wensen. In twee sessies van tenminste 2 uur werd een compleet 3D ontwerp van de nieuwe keuken gemaakt. Bij het plaatsen van de opdracht, verwacht Van Manen geen aanbetaling, want Afspraak is Afspraak (geldt dus voor de leverancier als klant). Van Manen Keukens neemt alles uit handen, slopen, Electra, stuken en plaatsen In een doorlooptijd van 1,5 week werd de oude keuken gedemonteerd, nieuwe leidingen aangelegd, muren gestukt en tot slot de keuken geplaatst. Tussen door wilden wij nog een raam in de muur maken en een radiator verplaatsen, dat moesten we zelf regelen. Samen met de planner van Van Manen konden we dit goed inpassen. Het resultaat is een plaatje!. We hadden nog een discussie over een bepaald onderdeel, de nazorg hierover was ook prima verlopen.
8 August 2025
Nico
Amersfoort
Wij zijn erg fijn geholpen door Van Manen bij het uitkiezen van een nieuwe keuken. Wij willen Josbert Goudriaan in het bijzonder bedanken voor het actieve meedenken en de prettige omgang. Afspraken worden nagekomen en je krijgt het gevoel dat je geen nummertje bent. Tevens extra dank voor de monteurs die netjes, zorgvuldig en transparant te werk zijn gegaan. Dagelijks genieten wij nu van onze fantastische keuken.
5 August 2025
Joshua
Barneveld
We zijn ontzettend goed geholpen met het uitzoeken en kopen van de keuken. Evenals toen ze de keuken kwamen monteren. Het ging super goed en we zijn er heel blij mee.
5 August 2025
Hedy
Renswoude
Kan niet beter
Keuken, Apparatuur
4 August 2025
J V E
Putten
Onze ervaringen met adviseur Maaike waren bijzonder positief, ze heeft ons goed geadviseerd en ook de telefonische contacten waren prettig, De installatie is boven verwachting verlopen, de installateurs waren klantvriendelijk en vakbekwaam. Alleen waren we teleurgesteld over het feit dat, hoewel het was beloofd, de koffiemachine niet op de waterleiding kon worden aangesloten. Uiteraard wilde we de meerprijs betalen, maar men ging hier niet mee akkoord.
7 July 2025
Fam. Stoffelsen
Nijkerk
Over het algemeen zeer positief, had wel verwacht dat wij beter geadviseerd zouden worden over het geluidsnivaeu van de Etna koelkast die wij geselecteerd hebben.
7 July 2025
Graeme
Veenendaal
Bij de aankoop van de keuken werd ik heel goed van advies bediend. De planning voor het demonteren van de oude keuken en het plaatsen van de nieuwe verliep daarna op rolletjes. De werknemers zijn zeer deskundig en verstaan hun vak uitstekend. Bovendien waren ze bijzonder aardig. Kortom......Van Manen Keukens is een aanrader.
6 July 2025
John
Utrecht
Het contact was heel fijn en de keuken is netjes geplaatst. We zijn blij met de keuken alleen vinden we de kraan niet zo prettig omdat hij erg spettert.
M. Thus
Zeist
Wij zijn zeer tevreden over plaatsing van de keuken. In het ontwerp zaten een aantal te herstellen gebreken. Onze ontwerper/adviseur is tijdens het traject vertrokken , ondanks dat hebben de andere adviseurs van van Manen het tijdens de plaatsing professioneel opgelost.
Kris
Zie hierboven
Sander
Veenendaal
Uitmuntend! Alles volgens afspraak afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden.
14 June 2025
henk heeringa
Bunschoten
Onze ervaring zowel met de verkoper (Hars!) als met de plaatsing (montage) vd keuken was echt geweldig! Alles verliep heel prettig, vlot in korte lijnen met elkaar en naar wens; wij zijn dan ook enorm blij met de prachtige keuken! Kortom: Van Manen keukens is een bedrijf waar je wat aan hebt!
8 May 2025
Koen en Ilze
Barneveld
Erg goed meegedacht met het uitzoeken van de keuken. Ook na plaatsing goede service geleverd en meegedacht bij een paar kleine opleverpuntjes.
5 May 2025
Gd
Ravenhorst
We zijn erg goed geholpen bij Van Manen Keukens. Kwaliteit van de keuken en de dienstverlening was uitstekend. We zijn erg tevreden.
4 May 2025
Wiebe
Nijkerk
Het uitzoeken en ontwerpen was heel prettig er werd heel goed meegedacht over de mogelijkheden. Het was geen enkel probleem om later nog wat dingen te veranderen. Montage keurig en vlot verlopen.
3 May 2025
Wilma
Lunteren
Prettige klantenservice. Goede monteurs met kennis van zaken.
3 May 2025
Trudy
Utrecht
Onze ervaring is louter positief. Snel terugkoppelen, meedenken in oplossingen en open en transparant. Komen afspraken na en heeft geresulteerd in een erg mooie keuken.
30 April 2025
Arjan
Bennekom
Een droomkeuken realiseren is een kwestie van samenwerken, vinden we bij Van Manen Keukens in Barneveld. Samen kijken we naar de mogelijkheden en zullen we een keuken ontwerp schetsen die je een indicatie geeft van hoe je droomkeuken eruit zal komen te zien.
Vanaf het moment van contact tot na de keuken montage zullen we in nauw contact met elkaar blijven staan. We vinden bij dit proces jouw mening en ervaring erg belangrijk. Om die reden ontvangen we graag je beoordeling.
Dr. W. Dreeslaan 2
3771RW Barneveld