It's all in the family
Prettige begeleiding om de voor ons gewenste keuken te vinden. Goed meedenken met betrekking tot uitvoering en materiaalkeuze.
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Geen gladde verkooppraatjes en je kunt net zo vaak terugkomen als je wilt totdat je de juiste offerte hebt. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen! Men is in staat om alle werkzaamheden uit te voeren zoat je zelf niets hoeft te doen.
Alles is in goede orde verlopen.
Zeer persoonlijke benadering, er wordt goed geluisterd naar en meegedacht met de klant. Als er iets tegen zit, dan wordt er alles aan gedaan om problemen op te lossen. Installatie en montage door vakmensen. Heel tevreden met het resultaat.
Super blij met de keuken! Zou het zo weer doen.
Heb alleen geen keuken maar een badkamer gekocht
Prettige communicatie
Bij De Keuken Designers draait het om vertrouwen, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. De Keuken Designers komen niet aan met snelle verkooppraatjes of megakortingen, maar zij luisteren goed naar uw wensen. De adviezen en conclusies komen dan vanzelf. Samen met u realiseren De Keuken Designers uw droomkeuken.