Filters

8

Heerlijke reis

Ik heb een prachtige reis beleefd! De lokale gids was zeer ervaren en heeft de boel goed georganiseerd. De bestemmingen waren goed en de accomodaties zoals verwacht. Wel was er weinig inbegrepen in de prijs van de reis. Zo zat geen enkele excursie of ontbij inbegrepen. Dit stond van tevoren goed aangegeven, maar het zou lekker zijn als dit wel vaker inbegrepen was, om gedoe met pinnen daar te minimaliseren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

Een prachtige reis gemaakt door Magadaskar. Veel gezien. Is een aanrader. Wel zitten er enkele lange reiswagen tussen maar het landschap verandert steeds waardoor het erg mooi is.

 • Aanbevelen? Ja
8

Behulpzaam en snel

Shoestring is snel met het beantwoorden van vragen en helpt warchet nodig is. Met landarrangement duidelijke info gekregen en goed geregelde transfers en hotels.

 • Aanbevelen? Ja
7

Prachtige reis, informatie vooraf had beter gekund.

De reis was prachtig, gids heel goed. Wel vond ik de informatie vooraf wat rommelig. Over hoeveel zakgeld je nodig hebt bijvoorbeeld - wat op de site staat is veel te weinig. Er staat veel goeie info in de reviews, maar dit hoorde ik aan de telefoon met Shoestring - er zullen dus ook reizigers zijn die dit niet weten en niet lezen en van bvb veel te weinig zakgeld uitgaan. De andere info staat op verschillende plekken en dat is zoeken geblazen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldige reisleider

Altijd alert en behulpzaam wat nodig was in dit prachtige maar moeilijk bereisbare land

 • Aanbevelen? Ja
6

Intensief en prachtige reis

Heb in september 2022 kort na de vakantie een evaluatie formulier ingevuld. Had hier vanuit Shoestring een reactie op willen hebben. Helaas niet gehad. Als ik van tevoren had de boeking had gehoord dat we de vlucht naar Kaapstad via Istanbul zouden doen had ik de zeer intensieve reis Zuid Afrika niet geboekt.

 • Aanbevelen? Nee
10

Hele leuke reis door Zuid Afrika

Ben zeer te spreken over mijn groepsreis zuid afrika. Leuke groep, goede reisleider, en ook mooie accommodaties.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Reisleider was echt fantastisch kon bij alles terecht was erg mee gaande Ook toen we in havana naar een ander hotel moest was het goed geregeld Enig min puntje is dat er met de excursies die bij de site van shoestring stonden al 2 jaar niet meer was Zo als de Bueno vista avond dit was wel een teleurstelling Reis leider had ons verteld dat dit al 2 jaar niet meer is En varadero haf voor mij wel een dag korter gemogen was liever een dag langer bij Trinidad gebleven want bij de casa was het geweldig Misschien dat shoestring op de excursies moet opletten want het is jammer als je er op verheugd en het is er niet meer

 • Aanbevelen? Ja
9

De rondreis in Zuid-Amerika was fantastisch!

De vakantie was ronduit fantastisch, mede door de leuke, ervaren en kundige reisleiding. Alles werd snel en goed geregeld. Mooie route met goede combinatie van city trips en excursies in de prachtige natuur. De tussenstop in Paraguay is welsiwaar meer noodzaak dan een gave belevenis, maar dat was nog best te doen en doet niets af aan de totaalbeleving van de trip. Enige minpuntjes waren dat alle excursies pas ter plaatse geboekt konden worden en niet al online vooraf (hoop gedoe telkens) en een wijziging in het hotelschema was niet geüpdatet op Mijn Shoestring. Verder niets te klagen gehad. Top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Alles goed geregeld en een top reis gehad

 • Aanbevelen? Ja
9

Hele leuke vakantie gehad

Alles op vakantie was helemaal top geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Super mooie reis gemaakt. Van Capetown naar Johannesburg. Hoog tempo maar je ziet veel

 • Aanbevelen? Ja
9

Een fijne reisorganisatie!

Afgelopen September ben ik met Shoestring 8 dagen naar Jordanië geweest. Het was een fijn gevoel dat de organisatie alles tot in de puntjes geregeld had! Ik heb enorm genoten van de reis en zie er naar uit om mijn volgende reis met Shoestring te gaan boeken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top programma, geweldige reisleider en super geregeld allemaal.

Ik kan een groepsreis via Shoestring absoluut aanraden. Alles was super geregeld, de reisleider was echt geweldig en alles voldeed volledig aan de verwachtingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Avontuurlijk en geweldig

2x meegemaakt en de 3e keer zal er zeker weer van komen. Goede organisatie!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed en gezellig, alleen jammer ban het einde

Op de laatste dag op het vliegveld was een van de groeps leden niet ingedeeld in het vliegtuig , shoestring kon geen touwtje aan trekken om haar te helpen een beetje jammer , masr voor de restvzou ik zo weer men jullie op vacantie gaan

 • Aanbevelen? Ja
9

Een reis vol hoogtepunten

Een fantastische reis gemaakt met Shoestring. De Argentinië, Brazilië en Paraguay reis is een echte hoogtepunten reis met een goede combinatie van stad en natuur. De reis zat goed in elkaar, met comfortabele, goed gelegen hotels, en prima vervoersmiddelen. Ik heb ontzettend genoten samen mét een fanastische groep.

 • Aanbevelen? Ja
10

Waanzinnig goede reisorganisatie

Alles is netjes geregeld en goed verzorgd!!Hele goede reisleiding! Ook Zeer leuke groep altijd gehad!

 • Aanbevelen? Ja
8

Heerlijk genoten, wel veel in de bus gezeten!

Heerlijk om weer op reis te zijn geweest. Onze bestemming was Madagascar. Overduidelijk dat ze in Madagascar erg blij zijn weer toeristen te mogen ontvangen. We waren een van de eerste reisgezelschappen die daar weer op reis waren. Veel kinderen die daardoor nog geen ervaring hadden met blonde blanke mensen. Je struikelt niet over de diersoorten die je daar hoopt te zien en onderschat de vele reisuren niet! De plaatselijke reisagent en de fantastische gids ( Ando ) doen er alles aan om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Ando is oprecht betrokken, had dezelfde humor, en fixte elk probleem wat zich aandiende. Dit was niet mijn eerste reis en kan met vergelijking dus zeggen dat Ando een natuurtalent is. Thx! Jan Werner

 • Aanbevelen? Ja
8

Afwisselende reis met fantastische natuur!

Ik vond de reis te gek en dat komt met name door het afwisselende programma met genoeg excursies maar ook mogelijkheden voor ontspanning en vrije tijd. De natuur was absoluut prachtig en het slapen in een yurt of homestay vond ik erg bijzonder. Azamat is een geweldige reisleider, die alles goed voor iedereen regelde. Dat geldt overigens ook voor de chauffeurs die nog een paar extra ritjes voor ons maakten toen ons hotel in Karakol wel erg ver van het stadscentrum af bleek te liggen. Overigens vond ik dit wel een nadeel aan de reis (en we sliepen een aantal nachten achter elkaar in dit hotel).

 • Aanbevelen? Ja
5

Slechte communicatie

Ik ben zo juist terug gekomen vn een fantastische reis naar Egypte van 2 weken. Ter plekke was alles erg goed georganiseerd, met dank aan de gids, maar vanuit Shoestring zijn wel verbeterpunten. Op de website staat dat, alle transport Inclusief is. Dit klopte niet. Aan het eind moesten we nog zeker €180 betalen voor transport die ons naar de optionele excursies hadden gebracht. Daarbij werd ook verwacht dat we cash euro's bij ons hadden, want de luchtballonvaart moest in euro's betaald worden. Dit was niet van te voren doorgegeven. Ik had alleen een landarrangement geboekt, zonder vluchten maar met transfers vanaf de luchthaven. Ik moest er voortdurend achteraan hoe en of dit geregeld was. De standaart emails over vertrektijden kreeg ik wel, terwijl ik die zelf geboekt had. Ook medereizigers hadden communicatie problemen met de mensen op kantoor. 1 reiziger had een dieet, wat onmogelijk in Egypte aan te houden is, volgens shoestring moest dat maar ter plekke organiseert worden. Erg slecht allemaal. Ik weet niet of ik nog een keer bij shoestring ga boeken.

 • Aanbevelen? Nee
8

Super

Kijk op mijn Facebookpagina voor een 21 daags prettig leesbaar reisverslag. Echt een prachtige reis met hier en daar wat kleine dingetjes. Maar een echte aanrader, op de nachttreinen na. Wie durft te zeggen dat dit “comfortabel reizen” is heeft het niet zelf ervaren. Maar verder top.

 • Aanbevelen? Ja
5

Brazilië is een mooi land alleen jammer dat we de gids op sleeptouw moesten nemen

Genoten van de vakantie. Brazilië is echt super mooi Alleen jammer dat Google, Google Maps en Google translate onze grootste vriend werd tijdens de vakantie want de gids moesten we op sleeptouw nemen. Daar hadden we ons niet op ingesteld en boeken we niet zo’n vakantie voor. We hadden gedacht dat de gids ons op plekken had gebracht waar we normaal nooit zouden komen.

 • Aanbevelen? Nee
9

Mooie ervaringen opgedaan én tijd om te relaxen.

De tweeweekse reis naar Vietnam is ons erg goed bevallen. Het programma is vrij vol als je mee doet aan alle excursies, maar de trip naar whale island in de eerste week is perfect om te ontspannen na drukke dagen in Ho Chi Minh. Ook op de dagen mét excursie was er tijd om te ontspannen omdat je vaak niet de hele dag weg was. Onze reisbegeleider Dang heeft er voor gezorgd dat wij een fantastische vakantie hadden en kon veel vertellen over Vietnam. Ook was hij altijd bereid om je tips te geven óf zelfs mee te gaan met de groep naar een restaurant. We hebben veel gezien en gedaan, mooie mensen ontmoet en heel goed kennis gemaakt met de cultuur. Fijn dat deze reis ook de niet toeristische trekpleisters opzoekt.

 • Aanbevelen? Ja
6

Hoog tempo

Veel gereisd, weinig tijd om sommige plekken beter te leren kennen. Hoogtepunten gemist door te krappe planning. Mn in saigon en hue. Goede en vriendelijke tourguide maakte een hoop goed.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd