Van begin, binnenstappen bij de showroom tot de oplevering, alles tot volle tevredenheid uitgevoerd. Contacten. met welke medewerker dan ook, altijd even vriendelijk, meedenkend en professioneel.
Deze keer wilden we alleen het toilet in de hal laten vervangen. De ervaring die we vier jaar geleden met de verbouwing van onze badkamer door Sanidrome Hofland hebben laten doen was zo goed, dat we ook voor het aparte toilet in de hal weer naar ze toe zijn gegaan. Van begin tot aflevering prima communicatie en er werd goed geluisterd naar onze wensen. We zijn weer tevreden!
Erg vriendelijk en kundig personeel. We wisten van tevoren wie wanneer zou komen en hier hielden ze zich ook altijd aan. Binnen afgesproken tijd was alles klaar. We wachten alleen nog op een afdekplaatje voor de schakelaar van de ventilatie. Heel fijn dat er een tijdelijke douche geplaatst werd!
We hebben tijdens het proces kunnen aanpassen en afstemmen. Heel prettig. Goede planning en uitvoering daarvan! Heel fijn dat Hofland accoord gaat met tegels van elders. Dat geeft meer keuze! Dit vormt een prima service en juiste klantgerichtheid. Overigens hebben we uiteindelijk toch alles bij Hofland kunnen krijgen.
Het ging om een upgrade van toilet en hal in een jaren 30 huis. Niets is recht in dergelijke huizen, maar het vakmanschap van de medewerkers en onderaannemers heeft een resultaat opgeleverd dat aan al onze verwachtingen voldoet. De flexibiliteit om in overleg zaken aan te passen en het meedenken is uitstekend. Bovenal wordt er ook netjes gewerkt, zonder dat er rommel achterblijft.
Naast serieuze vakmensen, bovenal zeer correcte mensen van de sales tot de uitvoering , van Erwout en Elles tot Perry en Thijs die je kunt vertrouwen. Het meest belangrijke dat je niet bij elke zin of opmerking hoeft na te denken. Ook de onderaannemers vakmensen!
Voor de verbouwing van de badkamer wil je dat het mooi en goed gedaan wordt en dat 1 partij dat op zich neemt. Geen gedoe tussen werklui of gedoe met planning. Gewoon doen wat afgesproken is. Hartstikke fijn verliep dit proces met Sanidrome/ Hofland. Verbouwen is geen pretje, maar als alles soepel verloopt valt het toch mee.
Wordt netjes gewerkt en goed verzorgd ook het overleg is goed
De badkamer is heel netjes geplaatst en kleine restpunten zijn goed opgelost
Prima begeleiding vanaf eerste bezoek in de showroom, vragen naar wensen, wat te doen, offerte en uitvoering van werkzaamheden. Eindafname en nazorg van werkzaamheden zijn prima verlopen. Uitstekende communicatie tussen klant en bedrijf. Bedrijf en personeel geven een veilig en laagdrempelig gevoel.
Prettig geholpen en vakkundig begeleid in het proces.Iedere dag hebben ze zeer netjes gewerkt.Waren ook prettig in hun omgang na mijn toe.
Uitstekend werk geleverd!
Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering hebben wij veel vertrouwen gehad in de mensen van Sanidrome/Hofland. Er werd goed geluisterd en meegedacht over onze wensen en het contact verliep soepel. Het is heel fijn en belangrijk om te voelen dat je mensen die je in je huis laat, betrouwbaar zijn. En bovenal vakkundig! We zijn erg blij met het resultaat.
We zijn enorm blij met onze nieuwe badkamer! We kwamen met wat creatieve wensen en afwijkende ideeën, maar zijn daarin goed begrepen door het team van Hofland. De keren dat het even anders liep dan verwacht, hebben we goed kunnen overleggen met uiteindelijk een prachtig resultaat!
Sandirom heeft bij mij de badkamer gebouwd van mijn nieuwbouw huis. Goed gehopen geweest in de winkel met een niet standaard ontwerp. Door de tijd heen in samen spraak het ontwerk nog lichtelijk kunnen aanpassen. De bouw zelf is goed verlopen, vooral toen enkele onverwachte problemen opdoken. Kwaliteit van het werk was over het algemeen goed. Paar kleine puntjes aangegeven die daarna ook netjes zijn opgelost. Voor de toekomst zou een iets beter oog voor de afwerking van kleine details een betere beoordeling op kunnen leveren. Bij de volgende badkamer zou ik weer bij Sandirome aankloppen.
Keurig net vakwerk geleverd door fijn personeel.
Perfecte communicatie en uitleg wat ze wanneer, hoe laat precies gaan doen. Altijd via 1 aanspreekpunt. Er wordt ook zo netjes mogelijk gewerkt en als iets beschadigd raakt, wordt dat ook keurig zonder meerkosten gerepareerd. Misschien niet de goedkoopste, maar dan heb je ook wel wat!
Vakkundig en plezierig personeel. Het geheel is volgens planning verlopen.
Personeel heeft goed werk geleverd en er werd netjes gewerkt.
Wij hebben het persoonlijke contact van zowel verkoop als installateurs, schilders, tegelzetters, electricien als zeer prettig ervaren. Allen waren zeer professioneel. Het resultaat is een prachtige badkamer, geheel naar onze wensen uitgevoerd.
Een vaste monteur die de gehele badkamer bij ons heeft gerenoveerd. Daardoor een vast aanspreekpunt in het gehele proces. Vanaf uitzoeken tot eindmontage goede en vakkundige begeleiding. Een mooi eindresultaat waar we jaren van hopen te kunnen genieten.
Afgelopen maand werd er bij ons een nieuwe badkamer geplaatst. Alle verschillende disciplines kwamen netjes achter langs om onze droom badkamer te maken.
Tot nog toe zijn wij zeer tevreden over alles wat er gebeurt is.
Vanaf het eerste contact met de verkoopster tot de laatste puntjes op de i. niets dan lof. Allemaal zorgvuldige, prettige en deskundige medewerkers. Onvoorziene dingen werden meteen en goed opgelost. Eind resultaat helemaal volgens verwachting. De showroom was nog in aanbouw, dus die kan ik niet goed beoordelen.
Badkamer gekocht. Het hele traject van uitzoeken in de showroom tot aan plaatsen van de badkamer is top gegaan.
Parallelweg 5
3931 MS Woudenberg
Sanidrõme is een coöperatieve vereniging, waarbinnen 25 zelfstandige installatiebedrijven met badkamershowroom samenwerken. Gezamenlijk staan wij voor “de betere badkamer” in de breedste zin van het woord. In de Sanidrõme badkamershowrooms worden complete badkameropstellingen gepresenteerd met producten van verschillende A-merken. De Sanidrõme vestigingen hebben alle disciplines in eigen beheer, van levering, advies, ontwerp tot en met de installatie, waardoor de klant één aanspreekpunt heeft en de kwaliteit van het geleverde werk gewaarborgd is. Sanidrõme realiseert de betere badkamer van A tot Z.