Wat fijn dat u weer beter slaapt! Dank u wel voor uw review!
Wat fijn dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor uw review!
Dank u wel voor uw mooie review! En helemaal super dat uw rugpijn over is!
Dank u wel voor uw mooie cijfer!!
Wat een fantastische review heeft u ons gegeven! Dank u wel!
Dank u wel voor uw review!
Dank u wel voor uw mooie review en cijfer!
Dank u wel voor uw mooie cijfer en review!
Dat is nog eens een mooie review!
Dank u wel voor uw mooie review en cijfer!
Dank u wel voor uw review. Wat betreft uw matras, mijn collega zal contact met u opnemen.
Dank u wel voor uw review!
Dank u wel voor uw review. Helaas hebben wij soms inderdaad te maken met een erg lange levertijd.
Dank u wel voor uw mooie review!
Dank u wel voor uw mooie review en mooie cijfer!
Wat fijn dat uw zo lekker slaapt! Bedankt voor uw mooie cijfer!
Dank u wel voor uw mooie cijfer en review!
Wat fijn dat u zo tevreden bent!
Wat fijn dat u zo goed slaapt! Dat horen wij graag. Dank u wel voor uw mooie review en cijfer!
Beste Marco Carl, dank voor je review en je feedback. Uiteraard betreuren wij ook de gang van zaken en zeker omdat we met meerdere pogingen om je tevreden te stellen dit blijkbaar nog niet gelukt is. We willen graag een tevreden klant en ondanks dat we in het verleden al e.e.a. gedaan hebben zullen we er alles aan doen om ook met jou tot een goede oplossing te komen. Wij vinden het dan ook fijn dat we een afspraak met je hebben kunnen maken voor een bezoek in de showroom zodat we kunnen gaan werken aan een oplossing. Met vriendelijke groet, Morpheus
Fijn dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor uw mooie review en cijfer!
Dank u wel voor uw mooie cijfer!
Dat is een mooie review en cijfer die u ons gegeven heeft. Dank u wel!
Helaas is de levertijd inderdaad soms wat langer. Fijn dat wij in ieder geval alles hebben kunnen leveren. Dank u wel voor uw review!