Laden reviews...
158 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent vriendelijke service, snelle levering en zorgvuldige montage. Klanten waarderen het deskundige advies in de winkel en de begeleiding tijdens de bestelling. Over het algemeen spreken de ervaringen van een soepele, betrouwbare en bevredigende winkelreis.
15 July 2015
oegstgeest
Prettig , leuke sfeer onderling
Marian
Naaldwijk
Mooie showroom, mooie prijs/kwaliteitverhouding en goed geholpen bij de bestelling, bestelling werd precies om 9:00 afgeleverd en netjes uitgepakt, en nadat het op zijn plek was gezet werd de kast nog afgesteld. Enig minputje vond ik dat er niet was aangekondigd dat we tijdens de aflevering van de bestelling het resterende bedrag direct moesten pinnen. Dit was even een verrassing.
Michel Faas
Lisse
tevrden over hoe een order bij Montel kon worden gecombineerd met een order bij Casba Wel jammer dat ik om hulp moest vragen om de bezorgdatum van 1 van de orders te wijzigen. Heel professioneel bezorgteam, die zorgvuldig met de bestelling omgingen
13 July 2015
marjolein
oegstgeest
Erg net personeel tijdens de montage, die ook al waren ze opgehouden bij een andere klant alles met zorg deden. Een reclame voor jullie bedrijf
10 July 2015
Van den hooff
Eden hoorn
Met de garantie en nazorg heb ik geen ervaring, maar verder is alles prima afgehandeld.
Bep
Sassenheim
Trendhopper
Willeke
Boskoop
Hans
Rijswijk
Complimenten aan de afd. verkoop en de bezorgers Nico en Christiaan (als ik me goed herinner) beiden zijn zeeeer klantvriendelijk, kundig en voldoen volledig aan de verwachtingen die je als klant mag hebben!! Ik heb dit zelden meegemaakt!! U mag beiden een extra bonus uitbetalen wat mij betreft😄👍 PERFECT!!!!!!!
anoniem
Ronald
Voorburg
Degenen die afleverden waren gehaast, en geïrriteerd omdat op de afleverbon een nul staat, wat volgens hen betekent dat op de begane grond moest worden afgeleverd. Wij wonen in een galerijflat met een lift, dus begrijpen niet waarom dat veel verschil zou uitmaken, en begrijpen al helemaal niet waarom de klant daarop door hen moet worden aangesproken. Het lijkt ons meer een interne kwestie, blijkbaar heeft degene die de bon heeft ingevuld een vergissing gemaakt. Bovendien gingen zij ruw te werk, met hun "hondje" dat zij niet alleen op de galerij maar ook binnenshuis gebruikten, werd een binnendorpel van zijn plaats gereden, en ook met het plaatsen en monteren van het meubel gingen zij niet zachtzinnig om (tot dusverre geen schade geconstateerd).
Dirk
Alphen aan den Rijn
Gelukkig is uiteindelijk alles zonder schade keurig, met enig geluk, op zijn plaats gekomen. Wij hebben een mindere beurt gemaakt. U vertelde mij net dat twee eerdere bezorgingen bij u perfect verlopen zijn. Hierdoor weet u dat wij het er normaal wel goed van afbrengen.
Wij danken u voor uw reactie. Hier leren wij weer van. Veel plezier met uw aankoop.
6 July 2015
E
Nieuwerbrug
Goede stoelen gekregen. Moest wel heeeeel lang wachten op de levering. De mensen van de aflevering waren vriendelijk en zeer voorkomend. Zij hebben de stoelen keurig uitgepakt en de verpakking weer mee terug genomen.
Rita
leiden
christa
Hazerswoude dorp
Keurig geholpen in de winkel en goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Bank is ook netjes geplaatst.
I
2 July 2015
Chantal
Leiden
Prachtige kast! Wel jammer dat de kast ondanks bezorgkosten ingepakt en in twee delen geleverd wordt. Het heeft me een hoop hoofdbrekers gekost om de twee delen op elkaar te krijgen.
Trendhopper
H
Aarlanderveen
Wij zijn zeer tevreden over alles, alleen is de vraag betreft Garantie/nazorg moeilijk te beoordelen want is nog niet van toepassing geweest.
Leny
Voorschoten
Sjoerd
Alphen ad Rijn
De eerste aflevering van van de bank mislukte doordat de bank werd afgeleverd in 2 stukken, die niet door onze standaard deur heen konden. Het daaropvolgende contact met de Casba klantenservice verliep desastreus. D de heer (vd Kooij?) op de Casba klantenservice richtte zich alleen op de verantwoordelijkheid van de klant in plaats van oplossen van het problemen. Na persoonlijk contact in de winkel en overleg met de meubelmaker bleken de armleuningen van de bank verwijderd te kunnen worden, waardoor de door ons gewenste alsnog geleverd kon worden. Hetgeen gisteren (30-6) gelukt is. Mijn advies aan de hand van mijn ervaringen is: zorg op de klantenservice dat de belangrijkste taak in eerste instantie service is en pas in laatste instantie de discussie over verantwoordelijkheid. Zorg dat de verkoper zoveel mogelijk op de hoogte is van de stukken waarin het meubilair geleverd wordt. (zie bijvoorbeeld de verpakkingsinformatie van IKEA). De door mij bestelde bank had nooit door een standaard deur gekund, waardoor vooraf al een discussie gevoerd kan worden of de bank geleverd moet worden of dat naar een andere bank moet worden uitgezien. Of dat de fabrikant van te voren nadenkt over hoe de bank afgeleverd zou kunnen worden. Belangrijk is nog de toevoeging dat het slechte cijfer voor de rubriek: Plaatsing... toe te schrijven is aan de voorbereiding en de klantenservice en niet aan de heren bezorgers en monteurs!
Beveelt niet aan
Rob
aLPHEN AAN DEN rIJN
Gelukkig hebben we de klant na ons telefoontje en uitleg weer gelukkig gemaakt. Zoals zo vaak in het leven is de manier van communicatie bepalend voor het wel of niet slagen van de werkzaamheden. Onze excuses voor ons optreden. Veel plezier met uw aankoop. Wij zijn blij dat wij u als vaste klant hebben behouden.
Een fijne en mooie woonwinkel met verkopers die hun vak verstaan. De winkel is goed te bereiken en met gratis parkeren.
Marjorie
's-Gravenhage
heel goed bedankt.
Sjaak v Cassel
Kitty
Noordwijk
De bestelling was op tijd volgens afspraak,en netjes bij mij afgeleverd. In zijn geheel tevreden tot nu toe.
30 June 2015
A.v.d.Laan