Nvt
Precies zoals bij de bestelling is opgegeven. Goed afgeleverd, aardige mannen, netjes in elkaar gezet en alle troep opgeruimd.
We werden prima geholpen in de winkel en we lieten foto's zien van onze huiskamer, zodat ze goed advies kon geven. Ook het leveren van de 2 twee- zitters verliep prima. We zijn echt heel tevreden over jullie service. Karin en Jan van der Waals
Een prachtige bank en een hele goeie levering. Bank werd door bezorgers keurig op z'n plaats gezet
We zijn goed geholpen bij het uitzoeken van het bed. Toen bleek dat de levering iets vertraagd was, werd ik netjes gebeld. De mannen die het bed kwamen plaatsen waren vriendelijk en kundig.
De bank kopen ging prima en in alle rust. Bezorging was een week eerder. Aardige bezorgers en ook nog eens zeer behulpzaam bij het terugzetten van een aantal meubels. Prima ervaring met Montel!!
Het duurde allemaal wat langer dan gepland stond maar uiteindelijk om 20 uur kwamen de bezorgers met mijn nwe bank. Alles netjes neergezet en de oude bank namen zij mee. ik kom zekers terug in de winkel ivm de bijpassnede poefen
Tevreden met mijn bank en zeer vriendelijk aflevering
Wij hadden een aantal items gekocht, alleen bleek er van een item een erg lange levertijd. Gelukkig werden de andere items wel bezorgd zodra deze geleverd waren. Ook fijn dat de mannen een half uur van te voren bellen voordat ze bij je voor de deur staan.
Aardige bezorgers! Prima aflevering.
De stoelen zijn netjes afgeleverd en gemonteerd. Vriendelijke gasten. Belden van te voren netjes op voordat ze voor de deur stonden.
Fijn en kundig geholpen in de winkel, perfect en exact volgens afspraak afgeleverd door zeer ervaren technische medewerkers!
Een prettige ervaring
Tafel valt erg tegen. Iedere aanraking is een vlek, is ons bij verkoop niet opgewezen. Baal er erg van dat ik een tafel van 1300 euro gekocht heb ,wat ik niet echt goedkoop vind ik en er zo uitziet. Terug geweest naar winkel, daar niet echt prettig te woord gestaan. Jolanda draaide op eind wat bij en beloofde nog wat te laten horen. Andere verkoopster keek erg minachtend . Tot op heden nog geen reactie gehad
Wij hebben met u hierover gesproken. U heeft exact gekregen zoals het bij ons op de toonzaal staat dus kunnen wij hier verder ook niets mee. Wij vinden het vervelend dat u niet tevreden kon zijn bij de aflevering, maar hopen dat de tafel u uiteindelijk tocht zal bevallen. Team Trendhopper Utrecht.
Onze nieuwe bank en stoel zien er prachtig uit en staan mooi in onze woonkamer.
Goede service, vriendelijk personeel in de showroom. Personeel dat de bank kwam installeren was ook vriendelijk en werkte netjes.
Goede uitleg en advies
X
goed geholpen in de winkel, bezorgen op tijd, en alles goed geinstalleerd
Zeer ruim assortiment en goed advies. Snellere levering dan verwacht.
Goed meubel, netjes geholpen in de zaak. Helaas bleek de levertijd langer te zijn dan aangegeven was bij de koop.
Het begon al met aanschaf bank,prijs besproken en akkoord gegaan,maar na invoer van computer bleek de bank veel duurder. Maar omdat we al lang op zoek waren gingen we met tegenzin toch akkoord. Bank gekocht,bij afleveren leek het net of er een vlek op 1 van de kussens zat,maar dit zit in het stof.Het is gewoon niet mooi en iedereen vraag aan ons of er een vlek op zit.Dit hebben de bezorgers ook gemeld aan hoofdkantoor. Ook bij aflevering is de bank niet goed in elkaar gezet,zodat er na een tijdje een monteur monteur langs moest komen om het goed te doen. Ook deze monteur heeft de donkere vlek gezien en bevestigd. De klacht is behandeld en ik moest maar een nieuwe hoes aanschaffen en deze zelf betalen.Het zit in de stof wordt gezegd.Belachelijk. Bank is bezorgd op 18-3-25 en we zijn nu 3 maanden verder. Er gaat weer iemand langskomen,maar heb al weer een paar weken niets gehoord. Heb gezegd kom de bank maar ophalen,want vanaf ie bezorgd is heb ik het probleem gemeld en het wordt niet opgelost. antwoord van Casba,Wij nemen de bank niet terug.
Wij zijn bij u langs geweest met de stofstaal om aan te tonen dat u exact heeft gekregen wat u gekocht heeft. Gelukkig hebben wij u kunnen overtuigen en ziet u in dat de klacht niet gegrond is. Wij wensen u veel plezier van uw aankoopt.
Prettig alles onder 1 dak; goed advies; makkelijk bereikbaar.
Stoelen naar verwachting en aflevering en montage perfect.
We hebben de mooiste ervaring, de mooiste bank, de leukste mensen en de beste aflevering gehad! Een onvergetelijke ervaring! Dank Erik, Marisca en Jeroen e.a.!!!