Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Vriendelijk in de winkel, vriendelijk tijdens montage, prachtig product. Erg blij mee!
9 March 2024
Chantal
Stols
Al jarenlang heel goede ervaringen met Decorette Nieuw-Vennep vanwege de uitstekende service en kwaliteit van de interieurproducten. Het personeel is zeer klantvriendelijk en denkt in alles mee. De offertes zijn scherp geprijsd en de monteur zorgt voor een perfectie aflevering en plaatsing.
7 March 2024
Piet
Nieuw-Vennep
De mensen geven goed advies. Hebben een mooi aanbod en de bestelling was snel geleverd.
9 February 2024
Douwe
Aalsmeer
leuke ideeen, meedenkend, tips voor goed gebruik, vriendelijk, altijd gezellig......
30 January 2024
Annette
Hoofddorp
Na verschillende bezoeken en het uitzoeken van verf, behang en raambekleding zijn we erg tevreden over het resultaat. Vriendelijk en deskundig begeleid naar een top resultaat. Super!
26 January 2024
Loek
Roelofarendsveen
Wij hebben een zeer goed persoonlijk advies aan huis gekregen. Levering conform afspraak. Precies op aangegeven levertijden. Deskundige montage. Prima kwaliteit/prijsverhouding. Wederom een tevreden klant.
3 January 2024
albert van Engeland
Hoofddorp
correct volgens afspraak en offerte
28 December 2023
Ruth Spaargaren-Leu
Nieuw-Vennep
Zoals altijd ook nu weer vakkundig en vlot geholpen in de winkel. Alles snel op maat gemaakt en netjes gemonteerd. Prima!
23 December 2023
C.
Een fijne ervaring
1 December 2023
Richard Out
Nieuw-Vennep
Het voelde als thuiskomen bij Decorette Nieuw-Vennep.
23 November 2023
Harry Bilnaat
Vogelenzang
vriendelijk, correct, betrouwbaar.
22 November 2023
Ruth Spaargaren
Nieuw-Vennep
Al járen zijn wij tevreden klanten en laten wij alle interieur zaken verzorgen door Decorette Nieuw Vennep
25 October 2023
Ilonka
Wateringen
wat kan er beter zijn als je wensen ingevuld worden , niks toch ga lekker door mensen
27 September 2023
ewoud
Afspraken goed nagekomen
20 September 2023
Jan P de Vries
Rijsenhout
Onze klacht is door Decorette doorgespeeld naar de fabrikant. Deze heeft tege gereduceerd tarief nieuwe gordijnen aangeboden
15 August 2023
Frederike
Nieuw-Vennep
Het was weer top geregeld, zoals altijd!
25 April 2023
Karin
Hoofddorp
Zoals alle bestellingen die ik heb geplaatst ben ik ook nu weer zeer tevreden. Snelle levering en goed advies.
19 April 2023
Jolanda
Nieuw-Vennep
Luisteren goed en geven super advies.
12 April 2023
Carmen
Nieuw vennep
11 April 2023
Jan
Rijsenhout
Zijn zeer vakkundig en komen afspraken na.
11 March 2023
JP
Rijsenhout
Top spullen advies en service Heel leuk en goed team
19 February 2023
J
Baer
Heel goed om advies te geven,vriendelijk en snel en heel begripvol. Mooie spullen.Goede prijs/kwaliteit verhouding.
4 February 2023
Joke
Oude Wetering
Wij werden goed geholpen, ze geven goed advies! Wij hebben mooie dingen uitgekozen en kwaliteit is zeer goed! Alles hangt/legt goed en wij zullen zeker weten weer terug gaan als we wat nodig hebben!
30 January 2023
Mirjam
Zeer goed geholpen
17 January 2023
Frank van Opstal
Nieuw Vennep
zoals ik al schreef: prima advisering prima service prima afhandeling en eventueel nazorg
2 January 2023
Gerrit