Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Word altijd prettig geholpen, attent, goede adviezen en over het plaatsen van het bestelde door dat team ben ik altijd erg tevreden, leuke bekwame mannen.
1 June 2021
Fam. Schoneveld
Hoorn
We zijn al jaren tot grote tevredenheid vaste klant.
29 May 2021
Fam. van der Hout
Hoorn
Vlotte afhandeling. Goed aan afspraken gehouden. Nette en zorgvuldige manier van werken.
25 May 2021
Fam. Zwier
Zwaag
De werkzaamheden zijn wederom naar volle tevredenheid uitgevoerd.
23 May 2021
Fam.Ngalle
Zwaag
Jammer van de misser van niet nagekomer vande afspraak
15 May 2021
Fam.heeringa
Hoorn
In de winkel wordt je goed geholpen en geadviseerd. Ook thuis bij de montage niets dan lof!
15 May 2021
Fam.
de Graaf
Goede service , mooie kwaliteit spullen Heel goed geholpen .
12 May 2021
Fam. P.komen
Anna Paulowna
Prettig zaken doen. Leuke collectie.
8 May 2021
Fam. E.Janssen
Hoorn
Goede service ,aardig personeel.
25 April 2021
cent
hoorn
Vriendelijk, betrouwbaar, kortom zeer klantgerichte service. Van harte aanbevolen!
6 April 2021
Hans
Hoorn
John stemt goed af op klant Extra complimenten aan de stoffeerders Ronald en Teun. Zeer goede service!
2 April 2021
Annemieke
Hoorn
Nieuwe rails besteld, werd snel geleverd en aangebracht door twee super mannen, die daarna ook als service onze luxaflex opnieuw bevestigden. En als toetje gezellig met hen koffie drinken en bijpraten.
31 March 2021
Fam. Paauw
Hoorn
Leuk jong bedrijf prachtige woondecoraties, breed sortiment, prima service, snelle levering
13 March 2021
Fam.Langelaan
Breezand
Wij zijn erg tevreden over de deskundigheid en behulpzaamheid bij het uitzoeken van de juiste materialen. Het plaatsen van alle raambekledingen ging snel en professioneel.
12 March 2021
Fam. A.A. van de Meeberg
Berkhout
Uitstekende service
4 March 2021
Fam. Wever
Hoorn
Decorette Hoorn adviseert top; maakt heldere afspraken en heeft zeer deskundig en vriendelijk personeel die komen werken. Een voorbeeld voor velen!
28 February 2021
Jean Wiermans
HOORN
Gedegen, alert en professionele vakmensen. Klant vriendelijk en de service is in 1 woord geweldig. Garantie is na een jaar ook nog 100% op eventuele gebreken of mankementen (wat overigens maar 1 x voor gekomen is) Erg gehecht geraakt aan de service van Decorette Hoorn!
11 February 2021
Fam. Bouma
Warmenhuizen
De medewerkers zijn altijd super aardig, denken mee en zijn zeer behulpzaam.
3 February 2021
Fam. Van Westen
Schermerhorn
Heel vriendelijk geholpen, goed advies. Snelle levering en ophanging van ons rolgordijn.
1 February 2021
Fam. Looijesteijn
Anna Paulowna
Duidelijke en heldere communicatie vooraf en bij het ophangen zorgvuldig en netjes de gordijnen geplaatst. Erg blij met het eindresultaat en de goede service.
15 January 2021
Dhr. Groenewegen
Hoorn
Goeie service, goeie kwaliteit en hangt precies zoals bedoeld
13 January 2021
Fam. Schaper
9 January 2021
Mevr. A. Knijn
Amsterdam
Onze jarenlange ervaring en service, is gewoon goed. Aardig personeel en deskundig. Mevrouw Mimmer
7 January 2021
Fam.Mommer