Laden reviews...
Zie bovenstaand
17 January 2023
R
Elburg
Vakkundig en snel geholpen tegen een goede prijs (voor dat geld ga ikzelf niet liggen klooien)
14 January 2023
Hendrik
Elburg
Vooral degene die het Klick PVC kwam leggen verdient lof. In zijn eentje een hele zolderverdieping! Bijna alles alleen naar boven gebracht. Klasse! Het enige minpuntje was de planning van het leggen van de vloer. Er stond al een datum gepland en toen werden we weer gebeld om een datum te plannen. Het schoof toen een paar dagen op. Dus het viel uiteindelijk nog mee.
13 January 2023
Jaco & Annelies van 't Veer
Elburg
personeel van de Decorette , is zeer vriendelijk en vakkundig , wij zijn erg blij met het resultaat van de kleuren , en de raambekleding
29 December 2022
Jolanda
Nunspeet
Na een opstartfoutje uiteindelijk toch alles keurig geregeld; niets teveel. Fijne en vriendelijke medewerkers ter plekke !
20 December 2022
Anoniem
Elburg
Vanaf het begin vriendelijk en behulpzaam geholpen. Schilderwerk en vloerafwerking goed uitgevoerd. Gordijnen en vitrage zeer net afgewerkt en met deskundigheid aangebracht. Ww zijn uiterst te vreden.
12 December 2022
Apeldoorn
Van begin tot eind alle werkzaamheden naar volle te vredenheid uitgevoerd. Prima vaklui (schilder, vloerenleggers en gordijnenman). We zijn uiterst te vreden.
10 December 2022
Apeldoorn
Vanaf de sleuteloverdracht heeft decorette Elburg de wanden gesausd, de vloer en raam bekleding geleverd en aangebracht. Tot volle tevredenheid en met de nodige vakmanschap.
Apeldoorn
Op het moment van het verkrijgen van de sleutel van de woning is alles volgens afspraak verlopen. Ondanks dat de bestelling in etappes is gedaan toch binnen redelijke termijn geleverd en aangebracht we zijn top tevreden.
Apeldoorn
Heel goed geholpen en zeer meedenkend. Tevens ging het leggen van de vloer zeer snel en vakkundig.
17 November 2022
Susan Koppen
UITHOORN
Super service en montage
4 November 2022
Jeroen Rijken
Biddinghuizen
We mregen een nieuwbouw appartement. Door Decorette Elburg het binnen sauswerk aan de wanden laten doen. In en op de afgesproken tijd volgens afspraak is e.e.a. naar volle te vredenheid uitgevoerd.
3 November 2022
A Vroling
Apeldoorn
Nieuwe PVC vloer, vitrage (bottum up/top down) en inbetween laten leggen & plaatsen. Het resultaat is prachtig geworden. Goede adviezen in de winkel gekregen over kleur & materiaal. En tijdens leggen & plaatsen ook met de monteurs overleg over opties en mogelijkheden. Kortom zeer tevreden over het eindresultaat! Absoluut een aanrader!!
19 September 2022
Roelof
Goede service Snelle levering Scherpe prijs
19 September 2022
Ronnie
Biddinghuizen
Goede voorlichting op de zaak maar ook bij huisbezoek.
P.
Oostendorp
Snel en netjes
Doets
'T Harde
Beste Ik ben super tevreden over Decorette Elburg. Ruim assortiment in o.a. vitrage, gordijnen. Service is goed, de gordijnen zijn goed gemaakt en de montage-ophangen is ook goed gedaan. De gordijnen staan super mooi in mijn huis!
Rianne
IJsselmuiden
Heel tevreden met de adviezen, levering en installatie van de gekozen producten. Complimenten voor het hele team!
18 August 2022
Gerda
Staphorst
Goede en persoonlijke service. Na levering was er een kleinigheid niet in orde maar dit werd een dag later al hersteld.
28 July 2022
Roelie Kruidhof
Staphorst
Prima prijs-kwaliteit verhouding; vriendelijke bediening.
20 July 2022
Ton
Elburg
Tevreden, maar wat ik gemist heb: wasvoorschrift vitrage.
26 June 2022
wubbo muntinga
Elburg
Klantvriendelijk van begin, in de winkel, bij het opmeten thuis en het monteren van de vouw- en rolgordijnen.
24 June 2022
C.J..
Elburg
Wij hebben voor alle ramen nieuwe horren laten inmeten 4 stuks. Deze horren klapperen als we een raam open doen (bij 2 het geval) bij 1 moeten we het raam hard aandrukken zodat het raam goed dicht kan. Nu kwam de monteur met de oplossing een beetje dubbelzijdig tape te plakken op de hor zodat deze niet meer gaat klapperen. Het is een oplossing maar niet de juiste denk ik. De hor bij het zolderdakraam is helemaal goed incl die bij de openslaande duren beneden.
3 June 2022
G van den Hoorn
Elburg
Onze winkel vind u op de eerste etage van Weber Woonwereld. Hier vind u alles op het gebied van gordijnen, vloeren, verf, behang, binnen- en buiten zonwering, maar ook kachels. Steeds smaakvol gepresenteerd met het doel u op ideeën te brengen.
Westerlengte 1
8081PZ Elburg