Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten roemen Loomans Keukens om een vlotte ervaring van ontwerp tot installatie. De feedback benadrukt eerlijk advies, hoogwaardige vakkennis en betrouwbare nazorg. De reviews geven aan dat men een betrouwbare partner heeft met een prima afhandeling na levering. De algehele indruk is positief en consistent.
super keuken gekocht in deze zaak, altijd perfect geholpen en het eindresultaat is top.
13 June 2015
anoniem
One of the most approachable, customer friendly and flexible kitchen shop in the region. We got lot of useful suggestions, tips, advise, personal attention that we did not get from other kitchen shops. Fantastic quality, the kitchen looks superb. What could have been better is the plastering company could have taken bit extra care of closing the door. Overall, superb experience with Loomans Keukens.
11 June 2015
Santosh Zope
Eindhoven
Voortreffelijke begeleiding bij de keuze. Zorgvuldigheid, vakmanschap en meedenkend vermogen leverden een resultaat dat ver uit is gestegen boven onze verwachtingen. Een speciaal compliment onzerzijds voor de aannemer (Hans en Roy). Kortom klasse !
10 June 2015
Harrie Luyben / Fred Schellens
Eindhoven
In 1 woord super! Super service, klantvriendelijkheid, meedenken, tijd, echt top!
9 June 2015
Rijkers
Oirschot
goede ervaring met Loomans. zou dit bedrijf gerust aan durven bevelen bij mijn omgeving.
9 June 2015
Rick van Rijt
Oirschot
Jullie hebben als bedrijf perfect vakmanschap geleverd! waar we met genoegen elke dag gebruik van maken! We zijn zeer te spreken over de klantvriendelijkheid waarmee we geholpen zijn.. Onze dank daarvoor!
7 April 2015
Familie
31 March 2015
Frank
Eindhoven
Hele fijne samenwerking en erg fijne afwerking!!
20 December 2014
wout
eindhoven
Prettige offertetraject. Er wordt geen 'druk' uitgeoefend voor een handtekening. Het team denkt actief mee over de beste oplossing. Tijdens de montage was er een keukenplank beschadigt. Het team heeft ervoor gezorgd dat er direct een nieuwe geleverd werd vanuit Eindhoven naar Bleiswijk (150 km enkele reis). De service achteraf is top (zelfs enkele jaren later kan je er nog terug)!
20 December 2014
Danny
Bleiswijk
Ruim 22 jaar (!!) geleden kochten wij een keuken met apparatuur. Destijds verliep het ontwerp en offertestadium zeer aantrekkelijk en kwamen wij snel tot een goede overeenkomst. De keuken werd zorgvuldig geplaatst. Pas onlangs werden enkele apparaten t.g.v. slijtage (mag dat na 20 jaar) vervangen, o.a. de Miele vaatwasmachine (er is inderdaad geen betere !) Van de keuken zelf heb ik vandaag een scharnier vervangen; als service werd dit mij gratis aangeboden door de Fa.Loomans.
28 November 2014
Wim
Riethoven(Walik)
Loomans Keukens denkt mee en doet mee, neemt de tijd en geeft de ruimte. En is er eens een "probleempje" .... bellen en het wordt opgelost ....of ben je achteraf niet tevreden met je kookplaat bijvoorbeeld .......bellen en het wordt het opgelost. Ze denken met je mee en zorgen dat je weer naar alle tevredenheid van je droomkeuken kan genieten. DANK JE WEL !!!!
26 November 2014
Anneke
Geldrop
Het hele traject van showroombezoek tot en met nazorg is werkelijk rimpelloos verlopen. Bij Loomans voel je je echt klant! Daar zouden heel veel anderen een voorbeeld aan kunnen nemen!!!
23 September 2014
Bert-Jan
Eindhoven
vakkundig, mee denkend, afspraken / woord nakomen,
18 September 2014
rob
eindhoven
Een ondernemer in hart en nieren. Klant vriendelijk, meedenkend in een woord Top.
18 September 2014
Tineke en Jan
22 June 2014
Yvon
veldhoven
We zijn meteen goed geholpen na een probleem met onze koelkast, monteur heeft meteen alles even nagekeken, en zonder kosten voor ons!
17 June 2014
Eva
Helmond
16 June 2014
Marianne
17 May 2014
ewout
geldrop
alles wordt goed en vakkundig geregeld dus wat wil je nog meer en niet alleen bij ons bij bij heel vel familie en kennissen van ons
16 May 2014
Henri
3 April 2014
Henk
Valkenswaard
Een bedrijf waar men kreatief op onze wensen inging, afspraken na kwam en de kommunikatie plezierig verliep !
2 April 2014
Henk G J
Eindhoven
Gedulde en vriendelijke verkoopadviseur. Goed in service en advies.
7 February 2014
Charlene
Eindhoven
We zijn erg tevreden, we hebben geboft met de bouwkundige. We zijn dan ook zeker heel blij met Mark geweest en zijn mannen. Zeker het meedenken met alles hoe we het gingen doen. Ook zo met het kleuradvies, het was gewoon allemaal perfect. Het is een mooi geheel geworden. Hou het zo!!!
31 January 2014
Antoon en Jacqueline
Nuenen
30 January 2014
erik
waalre
Tijdens de ontwerpfase werd steeds doorgevraagd wat nu het doel van onze nieuwe keuken werd. Loomans werkt met degelijke kwaliteit en dat geeft ons een gerust gevoel
30 January 2014
Mechteld