Klus afmaken. Zoals deur in de schanskorf muur maken. +/- een jaar geleden. Bamboestokken aan de leibomen maken. Ladder die hier al drie maanden achter het tuinhuis ligt.
Duidelijke afspraken maken en die ook nakomen, of als dat niet lukt de klant dat even laten weten. Betere communicatie met de klant als materialen niet geleverd kunnen worden of als daarvoor iets anders geregeld moet worden.
soms wat traag reageren op mailtjes, maar het kwam allemaal goed!
Fijne mensen om zaken mee te doen. Eerlijk en betrouwbaar!
Wij hebben de samenwerking met Elle en William als erg plezierig ervaren. Elle heeft een mooi ontwerp gemaakt dat helemaal aansloot bij onze wensen en William heeft de bestrating er vakkundig ingelegd. We hebben de tuin naar eigen inzicht ingeplant en zijn erg benieuwd naar het eindresultaat! Wij raden iedereen die op zoek is naar een goed hoveniersbedrijf aan om eens met Elle en William te bellen!
Misschien meer voorbeelden in materialen en sferen.
Geen
Bereikbaarheid is natuurlijk soms lastig gezien het altijd op pad zijn. Het antwoordapparaat helpt daar natuurlijk bij. Het terugbellen duurt daarbij soms wat langer. Deze keer ging het super snel! Ook het nakomen van afspraken op detailniveau mag nog wat aandacht (brengen van zak kunstmest of kom nog een keer terug voor...wanneer?). Maar dit zijn echt kleine puntjes en snap ook dat dat tussendoor dingen zijn. Ben super blij met William en Ellen!! Ik zou een volgende keer zeker weer met hen in zee gaan!
door jullie kunnen wij nu genieten van een mooie en toch makelijk te onderhouden voortuin!!de achtertuin laten wij dan ook zeker door jullie aanleggen!!!!
Ellen Miggiels heeft eerder in 2000 voor 2 tuinen een ontwerp met beplanting gemaakt. Wij genieten nog steeds van de tuinen. Wij willen onze vijver en de directe omgeving veranderen. Wij hebben Ellen benaderd om voor ons een nieuw ontwerp te maken. Is dit ontwerp naar onze zin dan de aanleg van de vijver aan ons te offreren.
Zeer mooie tuin aangelegd
Wij hebben Elle en William al voor zeer verschillende werkzaamheden nodig gehad. En het is altijd zeer goed en deskundig verlopen. Goede adviezen en zeer vakkundig werk. Zelf na een verkeerde keuze van tuintegels ( onzerzijds) viel er toch goed te onderhandelen over het weer verwijderen en opnieuw andere leggen. Dus zeer tevreden.
Bereikbaarheid, Soms lang wachten op reactie en actie wrs tgv drukte, soms moeilijke planning
Ga zo door
kan ik niet noemen ga zo door
Elle is strikter in het nakomen van afspraken dan William.
Elle en William, ruim 15 jaar geleden hebben jullie bij ons een geweldige voortuin aangelegd en 12 jaar geleden een hele bijzondere achtertuin. De serre en de tuin zijn daardoor een geheel geworden. Dank voor deze speciale tuin die jullie voor ons hebben ontworpen.
sneller reageren op mail ( ondanks drukte ) en eerder naar klant planning van werkzaamheden doorgeven. Site actualiseren, veel info uit 2011
we hebben onze tuin door hoveniersbedrijf miggiels v amstel laten aanleggen ...we zijn zeer tevreden over het resultaat ... alles is in overleg en met grote zorg gedaan.. al met al zijn we super tevreden en erg blij met onze mooie tuin !