Het begint al met het gesprek vooraf gaande van onze zeer mooie tekening en dat geeft vertrouwen. Zeer goede mensen die bij me de tuin hebben aangelegd. wie zou het iedereen aanbevelen ,zo kun je met een goed gevoel beginnen
prettige samenwerking
een mooi bedrijf en fijne mensen om zaken mee te doen
Mooi naar onze wensen uitgewerkt tuinplan en een vakkundige uitvoering. Keurig geholpen toen enkele planten het toch niet gered hadden. Uitstekend advies met betrekking tot de mogelijke materialen. Altijd bereikbaar voor vragen en advies omtrend de verzorging van de tuin.
Denkt goed mee. Luistert naar de klant. Originele ideeen en plannen. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Alles is bespreekbaar, en dan samen tot een mooie tuin komen. Prima bedrijf en erg fijn samenwerken.
Onze tuin is volgens afspraak en op heel korte termijn netjes in orde gemaakt. Vooraf samen besproken hoe we het graag wilden hebben en hierin ook advies gekregen. Ze hebben het allemaal heel netjes afgewerkt en achtergelaten! Top bedrijf!
Zijn hun afspraken goed na gekomen ,onze buren waren ook dik tevreden over de schutting en die zijn altijd zeer kritisch.werken hard.
Een bedrijf waar de eigenaren en medewerkers hart voor hun werk hebben.. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant, ze zijn erg betrokken en leveren prachtig vakwerk.
Een kleinschalig hoeveniersbedrijf wat alles onder 1 dak heeft. Van tuinontwerp tot aanleg en onderhoud. Fijne samenwerking eh meedenkend met klant. Klantvriendelijk en goede service.
Goed en deskundig advies. Snel een afspraak kunnen maken en het resultaat is prima. Zou een volgende keer zeker weer gebruik maken van deze deskundigheid en het goede vakmanschap!
Goed advies. Mooie gevarieerde aanplanting verzorgd in bestaande tuin.
Ellen luisterde heel goed naar onze wensen en wist dit prima te vertalen in de tekening. William en zijn mannen voerden dit in de praktijk prachtig uit. Ook ging dat met oog voor detail en werd er meegedacht als wij nog iets aan wilden passen. De goede samenwerking en betrokkenheid in dit hele team was voor ons ook prettig. Top!
+ klantgerichte aanpak + deskundig op alle gebied + flexibel (onvoorziene situaties overlegd en “in het werk” opgelost) + kwaliteit hoog in het vaandel + nette medewerkers en manier van werken Kortom een heel prettige samenwerking met een prachtig resultaat.
Een aantal keren al bij ons goede tuinontwerpen, tuinadviezen/kennis en hulpvaardigheid getoond. Het maakt niet uit of er sprake is van een grote of kleine tuin. Bovendien werken ze aan ontwikkeling en profilering met mooie resultaten
Elle heeft hele mooie tekeningen voor ons gemaakt. We zijn hier erg tevreden over!
Er is een prachtig ontwerp gemaakt, en de tuin is aangelegd met oog voor detail. We zijn zeer tevreden, en hebben jullie ook bij onze buren aangeraden.
Goede adviezen. Deskundige aanpak van het werk en zeer nette manier van werken.
prettige mensen, deskundig advies, luisteren goed naar de wensen van de klant, flexibel
Wij zijn heel blij dat William en Elle bij ons zijn geweest. Iedereen zegt dat we een hele mooie tuin gekregen hebben. Wij zullen hen bij onze vriendenkring overal aanraden.
Vaste tijd afspreken wanneer de tuin in zijn geheel opgeleverd wordt.
moet er te lang over nadenken dus ga niets benoemen