Laden reviews...
86 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen doorgaans snelle service, duidelijke communicatie en vriendelijk personeel. De meeste beoordelingen melden op tijd uitgevoerde en professionele werkzaamheden met een schone afwerking. Over het geheel genomen is de ervaring betrouwbaar en vlot. De opmerkingen onderstreepten vooral klantgerichte en behulpzame service.
Super! Hele behulpzame en aardige mensen en mijn achterruit is snel en netjes vervangen. Goed advies en zelfs stofzuig- en raamschoonmaak-service. De ruit was al op voorraad, terwijl hij voor mijn oude auto verder heel moeilijk te vinden was. Lage prijs tov andere bedrijven. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
6 November 2017
Loes
Amsterdam
Vriendelijke medewerkers. Persoonlijke behandeling. Leenfiets meegekregen. Dashbord was gepoetst en er gestofzuigd. Alles zag er keurig uit.
28 October 2017
Stef
Amstelveen
Fantastische service en vriendelijke man!
24 October 2017
Priscilla
Amstelveen
Ik kreeg kosteloos een leenauto mee. Bij het ophalen van mijn auto was mijn auto gestofzuigd en alle ramen waren van binnen schoongemaakt.
24 October 2017
Barbara
Amstelveen
Perfect herstel en correcte afhandeling
16 October 2017
S
Amsterdam
Buitengewoon aardig, klantvriendelijk. Zelden zoiets meegemaakt. Heel prettig geholpen. Auto zeer netjes afgeleverd, gezogen en alle ruiten schoon. Top.
25 September 2017
H
Ouderkerk ad Amstel
Ik heb de volgende recensie gedeeld in mijn netwerk: Even een halleluja recensie voor GlasGarage Amsterdam Zuidoost, tegenover het IKEA afhaalpunt. Gisteren een ster in mn voorruit. Vandaag meteen geholpen, gratis leenauto, auto uitgezogen, gratis fles ruitenreiniging mee en een warme hand. Ik vind jullie top!
25 September 2017
Ivo
Diemen
top bedrijf met aardige deskundige medewerkers
20 September 2017
anja
purmerend
Prima service, snelle afspraak, goede info
18 September 2017
M
Diemen
Ten eerste hele vriendelijke mensen maar vooral vakbekwaam en daar kom je voor ook vind ik het vermelden waard dat ik blij verrest was dat alle ramen en de binnenkant werden schoon gemaakt Top
1 August 2017
Maria
7 July 2017
Maria
Amsterdam
Hele vriendelijke heer en zelfs de ruiten schoon gemaakt!
5 July 2017
Hilmar
Diemen
De twee medewerkers hebben mij uitstekend, professioneel en zeer snel geholpen. Een dikke pluim!
4 July 2017
Flávio
Amsterdam(Netherlands)
Dit is precies wat je als klant belangrijk vindt: Supper prettig personeel, correct vakkundig en enthousiast. Een aanrader!
24 June 2017
Guillaume
20 June 2017
Peter
Lelystad
Jammer dat de vestiing in A'dam noord dicht was, dan had ik tussendoor op de fiets naar huis gekund. Nu ff naar de Arena gefietst en daarna op de locatie gewerkt. Het was erg rustig dus ik had de wachtkamer voor mij alleen.
19 June 2017
M
Amsterdam
I.v.m. vakantie moest mijn ruit snel vervangen worden. Glasgarage heeft me snel en zeer vriendelijk geholpen met goede uitleg over de werkzaamheden. Fantastische service. Kreeg zelfs nog leenauto!
10 June 2017
c
7 June 2017
w
amsterdam
Zeer professioneel geholpen, snelle service en een leenauto. Ben onder de indruk van de afwikkeling.
2 June 2017
Albert
Haarlem
Ik ben supersnel op een vriendelijke, deskundige manier geholpen. Dezelfde dag nog werd de auto gehaald, en binnen een paar uur weer voor de deur gezet. Wat een gemak! Bij de collega's van CarGlass had ik daar meer dan twee weken op moeten wachten.
31 May 2017
Reynout
Amsterdam
Hele snele en professionele medewerkers
16 May 2017
Stephan
Lelystad
Een rustig bedrijf, fijn ontvangst door de medewerkers en de gastvrijheid staat hoog in het vaandel.
3 May 2017
R
Almere
Let op!
Tot 31 december 2021 was AutoGlasProfs onderdeel van GlasGarage. De reviews van vóór deze datum behoren dan ook toe aan GlasGarage Amsterdam Zuid Oost. Reviews ná deze datum behoren toe aan AutoGlasProf.
Keienbergweg 37
1101 EX Amsterdam