Laden reviews...
24 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen duidelijk en vakbekwaam advies en kennis. Ze waarderen vriendelijk en behulpzaam personeel en duidelijke, snelle communicatie gedurende het proces. De ervaringen kenmerken zich door betrouwbaarheid en vertrouwen, met een soepele afhandeling. Over het algemeen blijven klanten tevreden over de begeleiding en de uitkomsten.
Steve is al jaren onze vriendelijke en betrouwbare adviseur. Fijne man die meedenkt en afspraken nakomt.
10 July 2026
Nicoletta Simbula
Limbricht
Super service. Duidelijk in uitleg. Zeer behulpzaam. Steve dank je wel.
7 July 2026
meneerJac Weijzen
Susteren
Steve van Rhee is zeer duidelijk in zijn uitleg, niks is teveel en neemt altijd de telefoon op om vragen te beantwoorden, gewoonweg klasse.
18 June 2026
Theo Theunissen
Meers/Elsloo 6181ND 18
Komt afspraken na; snelle reactie
18 June 2026
Jos
Heerlen
Een prettig gesprek ivm hypotheek oversluiten. Er werd duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren, de voor en tegens en wat zeer fijn was dat er niks werd opgedrongen. Verder geen zaken kunnen doen omdat het zich niet loonde maar mochten we ooit financieel advies nodig hebben gaan we zeker terug!
8 May 2026
Guido
Voerendaal
Wij werden zeer vakkundig en uiterst vriendelijk te woord gestaan. Hun vakkennis is super. Top bedrijf!!!
8 May 2026
meneer Toevski
Simpelveld
Kundig. Vertrouwen. Meteen alles oppakken en meedenken.
17 April 2026
Diana
deskundig advies
13 April 2026
Herman Peters
Landgraaf
Steve is altijd goed bereikbaar en weet meteen de details terug te halen. We maken nu voor de tweede keer gebruik van zijn diensten, wederom met veel vertrouwen en het juiste advies.
10 April 2026
Dion
Valkenburg
Bij deze krijgen mijn vriendin en ik hulp van Ronnie. Ronnie reageerd en handelt ontzettend goed en snel. Wij hebben een goeie band kunnen krijgen bij onze eerste afspraak. Goeie man en super behulpzaam!
27 March 2026
Bas
Landgraaf
Door een duidelijke uitleg en begeleiding betr. overbruggingskrediet, kunnen wij verder handelen.
16 January 2026
meneer. E. van ‘t Oost
nieuwstadt
Snel tot een degelijk en goed advies. Deskundig en aangenaam persoon.
14 December 2025
Pascal
Geulle
Goede uitleg v d vragen die wij hebben voorgelegd
22 November 2025
Johan
Maasbracht
Goed advies. Alles netjes afgehandeld.
21 November 2025
Jimmy
Born
Ik ben zeer tevreden over van Bruggen, Ze hebben voor een lastige case toch een passende oplossing gevonden.
14 November 2025
meneer
Grevenbicht
Vanaf begin was de communicatie en openheid zeer fijn. Vanwege mijn werksituatie was een hypotheek aanvragen niet vanzelfsprekend. Het bedrijf had kort na het uitbrengen van mijn bod aangegeven dat er een voorgenomen besluit is om de vestiging te gaan sluiten in begin 2026. Ondanks de situatie had de hypotheek adviseur er vertrouwen in dat met het aanleveren van extra documenten het goed zou moeten komen. En al snel kwam het verlossende antwoord. Ik kan iedereen dan ook alleen maar Van Bruggen aanraden voor de snelle service en fijne samenwerking!
14 November 2025
Phyllis
Meerssen
Hij heeft mij goede advice gegeven
10 November 2025
Afsane
Sittard
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Steve is een professional die luistert naar de persoonlijke wensen en op basis daarvan een onafhankelijk, gedegen en vrijblijvend advies geeft. Ik zou eenieder dit kantoor en bovenal Steve aanbevelen.
23 September 2025
Bob
Maastricht
Ook bij de aanschaf van ons tweede huis heeft Steve ons weer fantastisch geholpen. Na onze eerste hypotheekaanvraag hielden we er zo’n goed gevoel aan over dat we geen moment hebben getwijfeld wie we bij onze nieuwe woning als eerste zouden benaderen. Steve is een echte vakman: duidelijk, eerlijk, up-to-date, en hij legt alles op een begrijpelijke manier uit. Daarnaast is hij altijd goed bereikbaar. Deze keer hadden we zelf al wat minder vragen, maar ook dat werd weer heel soepel opgepakt. Al met al zijn we volledig ontzorgd door Steve. In de spannende tijd van een huis kopen is het ontzettend fijn om iemand te hebben die je met een gerust hart kunt vertrouwen. Dankjewel Steve!
17 September 2025
Youri
Gulpen
Voelde.me op mijn gemak tijdens de gesprekken en alles uitgelegd in begrijpelijke taal.
10 September 2025
Jolan
Schinnen
snel en deskundig advies
9 August 2025
Karel
Munstergeleen
Steve heeft mij uitstekend geholpen met mijn hypotheekaanvraag. Hij is klantvriendelijk en geeft deskundig advies.
8 August 2025
Meneer Anoniem
Sittard
Wij vroegen om diepgang in het hypotheekadvies en kregen een goed en gepersonaliseerd advies van Steve. Hij is kundig en adviseert op een rustige manier. Wij zijn er blij mee!
6 August 2025
Peter
Maastricht
In duidelijke Jip en Janneke taal uitleg gegeven, heel geduldig en deskundig
1 August 2025
Jolan
Schinnen
Via Independer bij deze hypotheekverstrekker terechtgekomen. Goede en begrijpbare informatie gekregen. Tevens meteen diverse acties in werking gezet om tot het gewenste resultaat te komen.
27 June 2025
Frans