Snelle levering, veel keuze, als een product niet beschikbaar is, zorgen ze ook altijd voor een alternatief. Medewerker Tijn is ook erg behulpzaam.
Snelle levering en behulpzame medewerkers!
Beste Nienke, Hartelijk dank voor je beoordeling! M.v.g, Team Offacility
prima hulp en snelle levering
Beste Linda, Hartelijk dank voor je beoordeling! M.v.g, Team Offacility
Goede service Vriendelijke mensen
Beste Jos, Hartelijk dank voor je beoordeling! M.v.g, Team Offacility
Mark is een fijne accountmanager... hij denkt met je mee! Het assortiment is ruim en de leveringen zijn snel.
Beste Bart, Hartelijk dank voor je beoordeling! M.v.g, Team Offacility
Super service, groot aanbod aan producten makkelijk zelf toe te voegen aan je favoriete lijst. En meedenkend in het kader van kerstpakketten mogelijkheden.
Beste Angèle, Hartelijk dank voor je beoordeling! M.v.g, Team Offacility
Snelle levering na een bestelling. Helaas als je een dag later nog iets bij bestelt wat met voorgaande bestelling mee kan, dan moet je weer afleverkosten voldoen. De bestelling wordt overigens wel in 3 delen geleverd. Dat is jammer.
Beste José, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Offacility biedt graag een groot totaal pakket aan aan onze klanten. Daardoor komen artikelen uit verschillende magazijnen waardoor er deel leveringen plaats vinden. Dit kunnen we helaas niet anders organiseren. Wij hopen je in de toekomst op dezelfde dag de bestellingen te mogen aanbieden. Met vriendelijk groet, Team Offacility
it's an absolute pleasure to work with the Offacility team. Everyone is very cooperative , always willing to go the extra mile and provide top-notch service. Thank you!
Dear Alex, Thank you very much for your review! Best regards, Team Offacility
Top service, echt goede spullen snel levering komen afspraken na hun klantenservice heel aardig ze bellen terug als iets niet duidelijk is, zijn gewoon top.
Beste Hensley, Hartelijk dank voor uw beoordeling! M.v.g, Team Offacility
Positieve ervaringen met Offacility , communicatie en verzending verloopt altijd snel en soepel en zijn altijd bereid om mee te denken. Fijne Team
Beste Sandra, Hartelijk dank voor uw beoordeling! M.v.g, Team Offacility
Ze hebben een goede organisatie die snel en adequaat reageren op eventueel problemen. Goede service
Beste Johan, Hartelijk dank voor uw beoordeling! M.v.g, Team Offacility
Klant is koning en afspraken en leveringen worden uitstekend verzorgd.
Enige tijd geleden bestelling geplaatst bij dit bedrijf. Personeel heeft kennis van zaken. Zeker voor herhaling vatbaar.
Ik heb positieve ervaringen met offacility , communicatie verloopt zeer soepel en ze denken altijd mee met je. Fijne mensen
Goedemiddag Sandra, Hartelijk dank voor uw beoordeling! M.v.g, Team Offacility
persoonlijke aandacht en een assortiment om U tegen te zeggen.
Goedemiddag Willem, Hartelijk dank voor uw beoordeling! M.v.g, Team Offacility
Alles is altijd tot in de puntjes goed geregeld en verzorgd, snelle levering van alles, meedenkend, super contact naar de klant toe!!
Hartelijk dank voor uw beoordeling! M.v.g, Team Offacility
een jong bedrijf , bereid om goede afspraken te maken en met ons mee te denken
Goede ervaring
Prima!
Hartelijk dank voor uw beoordeling! M.v.g, Team Offacility
Zeer tevreden over onze samenwerking. Een dikke aanrader!
Hartelijk dank voor uw beoordeling! M.v.g, Team Offacility
Tevreden met contact en levering.