De communicatie was duidelijk en professioneel. Alles werd vlot geregeld, met aardige en efficiënte verhuizers die ons uitstekend hebben geholpen. Onze ervaring met het team van Groeneveld is alleen maar positief. Wij raden Groeneveld dan ook van harte aan!
deskundig verpakt en weer neergezet
Goed op elkaar ingespeeld team dat snel en efficiënt werkt. De meubels werden zorgvuldig ingepakt en de matrassen in plastic verpakt. De dozen werden op de juiste plekken neergezet, klaar om uitgepakt te worden. Groeneveld Verhuizingen is zeker aan aanrader!
Deskundig snel efficient
Groeneveld heeft mijn spullen verhuisd van purmerend naar utrecht. Dit ging erg vlot en de communicatie verliep prima.
Positief, al eerder gebruik gemaakt van de verhuisservice. Ook dat was positief.
Professioneel en vriendelijk.
De verhuizers van Groeneveld zijn zonder uitzondering ervaren en vakkundig. Ze gingen voorzichtig om met onze spullen en waren sterk als het ging om het sjouwen van zware en grote meubels. Bovendien zijn ze ook nog vriendelijk.
Fijne en snelle service. Verhuizen is zo een makkie.
Prima verhuizers, alles werd vlot en kundig geregeld. Overleg was goed en we zijn stressvrij overgegaan van het ene naar het andere huis. Helemaal top en we kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
gemoedelijk, aanspreekbaar en zakelijk In een hectische periode van verhuizen stond men mij toch steeds te woord, Afspraken werden stipt nagekomen en het tempo van werken heb ik overgenomen. In een week zijn we verhuisd en op orde.
Het was helemaal perfect uitgevoerd verhuizing!
zijn geweldig geholpen , alles ging naar wens. Zijn zeer tevreden. Uiterst aardige en behulpzame mensen. Wij zullen dit doorgeven aan al onzete kennissen en vrienden.dededen Nogmaals dank. mvg Anneke en Wim Swiebel
opnemen verhuizing, in laten pakken en verhuizing zelf geen problemen ; alles werd zeer professioneel uitgevoerd; dozen worden op aanvraag snel opgehaald.
Wij hebben bewust gekozen om ons te laten verhuizen, dit zou ik iedereen aanbevelen, wij hebben niets hoeven doen alleen maar toekijken, daarna alleen zelf alles uitpakken.
Prettig contact gehad met Bram Groeneveld tijdens de intake en voorbereiding op de verhuizing. De verhuiswagen en verhuizers stonden stipt op tijd voor het appartement. In 7,5 uur was de complete verhuizing, inclusief demontage en montage van kasten gerealiseerd.
Ze kwamen op afgesproken tijd. Vriendelijke mannen die wisten wat ze moesten doen. Goede samenwerking met elkaar en ook met ons. Alles volgens afspraken. En ook de gebruikte dozen die nog niet op dedagzelfwaren uitgepakt, zijnna uitpakken weer snel Opgehaald na telefoontje
Niks is te gek en alles is bespreekbaar. Bram (de eigenaar) denkt mee en het belangrijkste...ontzorgt. Er werkt een heel goed team van verhuizers. Op het afgesproken tijdstip stond de verhuiswagen en container voor de deur. Bedden en kasten worden uit elkaar gehaald en op de nieuwe plek weer in elkaar gezet (heel prettig) de dozen worden in de bewuste kamers neergezet. Zo konden wij ons op andere dingen richten. Echt top. Gemak dient de mens. Wij kunnen Groeneveld Verhuizingen van harte aanbevelen.
Verhuizing is prima verlopen 4 ervaren verhuizers hadden alles in “no time” verhuist! Communicatie en voorbereiding was ook perfect. Kortom prima ervaring.
Mijn recente verhuizing verliep vlekkeloos dankzij het verhuis team. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en deskundig geadviseerd, en alle afspraken werden nauwkeurig nagekomen. Op de verhuisdag zelf was het team stipt op tijd, goed voorbereid en uiterst professioneel. De verhuizers werkten efficiënt, behandelden mijn bezittingen met zorg en gingen zorgvuldig om met meubels die gedemonteerd en weer gemonteerd moesten worden. Zelfs onverwachte situaties werden soepel en adequaat opgelost. Wat deze ervaring echt uitzonderlijk maakte, was de totale ontzorging —ik had nergens omkijken naar. Het verhuisteam was niet alleen bekwaam, maar ook vriendelijk en meedenkend, wat de hele ervaring aangenaam en stressvrij maakte. Kortom, een verhuisbedrijf dat zijn reputatie meer dan waarmaakt. Ik kan hun service dan ook van harte aanbevelen!
Wij hadden niet veel te verhuizen maar wel een aantal stukken die aandacht vereiste. Vandaar gekozen voor professionele hulp. Niet de voordeligste maar vanaf contactmoment 1 was er vertrouwen! Keurig volgens afspraak! Op tijd, zorgzaam met de te verhuizen spullen omgesprongen en keurige bovenal vriendelijke mensen. In korte tijd van A naar B ,waar de spullen keurig werden neergezet. Top!
Prettig, snel en zorgvuldig geholpen met de verhuizing.
Snel en vakkundig alles ingeladen en op nieuwe adres snel en vakkundig uitgeladen en op juiste plaats gezet.
Het werd snel duidelijk dat de verwachting van de verhuizing niet helemaal aansloot bij wat de ploeg verwachte. De verhuizers moesten verder lopen naar de vrachtwagen, mijn houtwerkplaats was wat moeilijker te verhuizen dan verwacht, en er was was miscommunicatie over wie de planten ging verhuizen. De verhuizers zijn gewoon aan de slag gegaan en hebben ons niet in de kou laten staan! We zijn er snel uitgekomen dat we zelf een deel van de planten zouden verhuizen, en de verhuizers meenamen wat ze konden, en de rest was gewoon prima! En ze waren ook nog eens veel goedkoper dan andere verhuizers uit de regio! Gewoon goede service!
Na het aanvragen van de offerte werd deze snel gemaakt, na bezichtiging in onze woning. De verhuisdozen werden ruim op tijd geleverd. Toen het duidelijk werd dat we meer boekendozen nodig hadden was dat geen probleem. Op de verhuisdag zelf waren de verhuizers stipt op tijd. En de verhuizing ging snel en netjes. 7.15 uur begonnen en 13 uur klaar.
Sluispolderweg 2 K
1505HK Zaandam