Op deze manier is verhuizen toch leuk...
Fijne en snelle service, klein probleempje maar naar 1 telefoontje is dit meteen opgelost. Aardige kerels. Ik ben tevreden!
We hadden een verhuizing met opslag van een aantal spullen. Snelle afhandeling en heldere communicatie. Tegen een scherpe prijs.
Ivm sloop moesten we helaas verhuizen, voor ons een verdrietige en vooral stressvolle tijd. Ons kennismakingsgesprek met adviseur Jean-Pierre was gelijk al heel fijn ( dankjewel voor je geduld, begrip, tips en uitleg) De dag van verhuizing was voor ons (na 47 jaar) heel emotioneel en chaotisch maar vanaf het moment dat de heren binnen kwamen was er begrip, geduld ,rust en lieve woordjes waardoor de stress bij ons gelijk weg was. Super snel, soepel, zorgvuldig , respectvol, vakkundig en met plezier zijn ze begonnen, afbreken, opbouwen niets was ze teveel, hierdoor zijn we gerust en prettig in ons nieuw huis gestart. Heren Bedankt !! Jullie zijn toppers
Super snel en heel netjes. Vriendelijke jongens. Alleen maar lof
Alles was perfect met leuke verhuizers
Zeer prettige ervaring, snelle reactie, goede service, professioneel. De verhuis wordt snel en kundig uitgevoerd.
Op tijd, vriendelijk, voorzichtig, afspraken worden netjes nagekomen en er wordt snel en duidelijk gecommuniceerd.
Onlangs heb ik gebruikgemaakt van de verhuis diensten en ik ben zeer tevreden. Het team was professioneel, snel en zorgzaam met de spullen. Ze kwamen op tijd, werkten efficiënt en zorgden ervoor dat alles veilig op de nieuwe locatie aankwam. Ik kan dit verhuisbedrijf zeker aanbevelen. Met vriendelijke groet,
We zijn erg tevreden hoe de verhuizing is gegaan. Personeel is ook erg vriendelijk en behulpzaam. Super gedaan. M,vr,gr Fam. Willems
Het team was op de afgesproken tijd aanwezig en heeft heel vakkundig onze inboedel verhuisd. Zelfs met de uitdaging op ons nieuw adres wisten ze raad en zorgden ze voor de plaatsing van alle meubels en dozen in de juiste vertrekken.
Correcte afhandeling, netjes, secuur, uitstekend geschikt voor de klus.
Vanaf het opvragen van de offerte, de verhuzing zelf in twee dagen, het inpakken, de vriendelijkheid en de deskundigheid van de medewerkenden, tot de afwerking achteraf, kan ik alleen maar zeggen dat ik uiterst blij en tevreden ben. Mijn eerdere goede ervaringen met het verhuisbedrijf worden opnieuw bevestigd.
Prima verhuisbedrijf
Het werk is soepel en zonder problemen opgepakt en afgerond.
Het was voor mij een eerste echte verhuizing. Van Jeanne-Pierre (verhuis-adviseur) kreeg ik tips mee om mij goed voor te kunnen bereiden. De dag van de verhuizing zelf was het met een team van zes man binnen twee uur gelukt. Chapeau!!! Groet Marc
Super bedrijf, zeer vriendelijke en behulpzame mannen. Werken hard en niks is hun teveel. Verhuizing is soepel verlopen dankzij hun.
Prima verhuizing achter de rug. Verhuizers waren op tijd, netjes en werkten zorgvuldig en vlot door. Ben zeer tevreden!
Alles goed gegaan, vriendelijke mensen
KAN NIET BETER
De verhuizing is heel goed verlopen, de medewerkers van Pinxt waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Alles wordt gedaan om de verhuizing soepel te laten verlopen. Wij bevelen Pinxt aan iedereen aan.
Zeer accuraat, supersnel en daarbij ook nog héél vriendelijk.
Ervaren personeel, zeer behulpzaam en zeer prettig in de omgang. Niets was te teveel. Nogmaals gefeliciteerd met deze zeer geslaagde verhuizing.
—-