Voor een zeer concurrerende prijs is onze verhuizing van Limburg naar Gelderland prima verlopen. Goed ingeschat wat er nodig was en het verhuisteam werkte zeer efficiënt samen. Met beleid werden kwetsbare zaken behandeld. En leuk team! Zeer tevreden.
Onze verhuis werd van begin tot eind uitzonderlijk goed verzorgd door Stan, Jean-Pierre en hun fantastische team. Alles verliep tot in de puntjes georganiseerd: vlot, professioneel en met een opmerkelijke zorg voor elk detail. De manier waarop ze onze meubels en persoonlijke spullen behandelden, was ronduit indrukwekkend, uiterst voorzichtig, netjes in en uitgepakt en met het grootste respect voor onze net opgeleverde woning. Bovendien straalde het team rust, ervaring en vriendelijkheid uit, wat meteen veel vertrouwen gaf. Dankzij hun efficiënte aanpak en fijne communicatie konden wij genieten van een verhuis zonder stress. Het voelde alsof alles gewoon vanzelf ging. Wij zijn hen bijzonder dankbaar en bevelen Pinxt Verhuizingen van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een zorgeloze, goed georganiseerde en correcte verhuis. Topservice van begin tot einde!
Alles liep gesmeerd en naar wens, zoals besproken
Mijn verhuizing liep op rolletjes, duidelijke afspraken, meedenken, ontzorgen. Zeer professionele en fijne verhuizers. Helemaal top!
Geweldig !
Alles goed gegaan vriendelijk personeel
Waren op tijd. Alles ging vrij snel.Hebben goed werk verricht.Gingen voorzichtig met de spullen om.
Vriendelijk, accuraat en deskundig.
Fantastische hulp en goede afspraken top team!!
Kundige mensen
Verhuizing met voor- en nawerk verliep naar wens, op tijd, zorgvuldig en vriendelijk
Om een uur of 8.10h reed de vrachtwagen voor, en nog voor 10.00h was alles verhuisd. De nieuwe woonst was vers gestuct, en zeker in de wat nauwere doorgangen waar grote en zware meubels door moesten had ik vooraf enige schade ingecalculeerd, maar alles is perfect op de plaats gekomen en de muren zijn smetteloos gebleven. Chapeau!
X
De verhuizers werken rustig en netjes, niets is hun teveel zij proberen alles naar wens te laten verlopen
Goede communicatie, duidelijke eerlijke offerte,op tijd laden en lossen,alles netjes neergezet en gemonteerd, complexe derde verdieping met extra kraan opgelost. Geen beschadigingen,fijn netjes personeel,dus sterk aanbevolen door ins
Pinxt heeft de verhuizing van mijn vader gedaan en dat is erg goed bevallen. Ze denken mee in het proces, zijn flexibel en werken snel en zorgvuldig. Een betaling die dubbel was overgeboekt werd direct teruggestort. Top bedrijf!
Prettige en snelle verhuizing met vriendelijke mensen.
Heel goede ervaring. Vakkundig, netjes, en niks is teveel. Erg vriendelijke jongens. Ik zou en zal dit bij iedereen aanbevelen.
Zeer vriendelijke mensen Werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Chapeau.
Very good service throughout the moving process and really helpful for any advice or assistance throughout
Zowel voorbereiding, offerte alsmede uitvoering prima verzorgd
Om 8 uur zijn ze begonnen, bed, tafel gedomteerd. Alles in de vrachtauto geplaatst en om 9.45 uur klaar om naar nieuw adres te gaan. Alle drie waren ze zeer vriendelijk, correct en bijzonder snel. Bij het nieuwe adres, lift geinstallerd en binnen de dozen en meubels neergezet zoals ik graag wilde. De lege dozen gelijk mee genomen. Ik kan niets anders zeggen dat het zeer bekwamen vakmensen zijn. Mijn grote complimenten voor Uw personeel.
Vriendelijk, deskundlg en behulpzaam. Een goed team.
De mensen van Pinxt pakken het goed aan: van de intake tot de daadwerkelijke verhuizing. Vriendelijke en betrokken mensen met het nodige respect voor jouw spullen.