Uitstekend georganiseerd, professionele aanpak, Derksen levert wat is toegezegd.
Geweldige ervaring rijker. Voor, tijdens en na de verhuizing was alles goed geregeld. De mensen die alles inpakten, in de vrachtauto stapelden en later ook weer uit de wagen naar boven brachten, ook alle lof voor deze mensen! De lege dozen worden na een aantal weken ook weer opgehaald. En dat is netjes, zeker nadat wij 140 km verderop zijn gaan wonen.
Ik ben positief gestemd over het werk van Derksen. Het inpakken werd met zorg gedaan; een vriendin maakte speciaal nog een opmerking over de manier waarop het servies en het glaswerk waren ingepakt. Het was een gezellig ploegje werkers; de sfeer was goed, ook de tweede dag toen ze in de volle zon aan het uitladen waren. Ze waren vriendelijk en correct. Een grappig voorval was dat ze mij vroegen wwar "de versnipperaar" heen moest. Ik dacht natuurlijk aan de papierversnipperaar en zei; "Kantoor." Wat moesten we lachen toen we daar 's avonds de takkenversnipperaar uit de schuur aantroffen! De voorman heeft ook goed advies gegeven over de plaatsing van de meubels. Één puntje van kritiek: de omschrijving van de inhoud van de dozen op de etiketten is summier. Het kost dus nogal wat moeite om bepaalde spullen terug te vinden. Maar dit doet weinig af aan onze tevredenheid over het geheel van de uitvoering van de verhuizing.
Wij zijn afgelopen maandag met behulp van 5 mannen en twee vrachtwagens vlotjes verhuisd. Er is goed overlegd. Van beide kanten konden we vragen stellen. Goede sfeer.
Derksen blinkt uit in nononsense, oplossingsgericht en snel. In alles wordt meegedacht. Wij werden echt ontzorgd.
Prima geregeld allemaal.
Keurige, beleefde medewerkers. Werken netjes en voorzichtig. Onze spullen waren in goede handen. Zeer professioneel. HET voorbeeld van Ontzorgen.......
4 hardwerkende mannen die met al onze spullen zeer zorgvuldig te werk gingen!
Ze gaan zeer zorgvuldig met de spullen om , snel en aardige mensen ! Zeer tevreden ! Aanrader !
De verhuizers waren vriendelijk en deskundig. En wat wij erg belangrijk vonden de mannen waren rustig en niet gehaast.
Ik ben pas verhuisd en zowel de leiding als de verhuizers zijn erg klantvriendelijk, denken mee en bieden zeer goede service tegen een goede prijs. Niets is teveel. Mocht ik ooit weer eens gaan verhuizen dan benader ik wederom de firma Derksen.
prima geregeld. Snel voorzichtig en netjes. wat wil je nog meer!
Ik zal later in een uitgebreide persoonlijke mail onze ervaringen aan uw mailen. Wel kan ik u op voorhand vertellen dat wij helaas genoodzaakt waren de laatste paar jaar een paar te moeten verhuizen dus wij hebben wel ervaringen en vergelijkings materiaal De aanwezige verhuizers waren allemaal niemand uitgezondert zeer correcte personen, eerst allemaal voorgesteld, erg beleefd, werkte zeer goed in team verband en geen onvertogen woord gehoord. Harde werkers en uiterst nauwkeurig. mede daarom hebben wij hun in de middag getrakteerd op wat lekkere broodjes en wat snacks naar keuze. Ik kom later nog terug. vast vooruit een TOP TEAM
Een meer dan goed adres om gebruik te maken van hun diensten; aanbevelingswaardig.
Verhuizing is super stressvol. Hoe mooi is het dan als je als eerste hoort van je verhuizer, dat alles goed gaat komen, ondanks dat je hebt aangegeven dat dingen niet door trapgaten gaan passen of grote lampen op 4 meter hoogte moeten worden omgehangen. En dat het dan ook allemaal gebeurt en ook al is het moeilijk er geen enkele keer wordt gemopperd. Erg blij met de service en de mannen van Derksen. Aanrader
Vlotte afhandeling, vriendelijk personeel.
Zeer prettige ervaring met Derksen, nu voor de derde keer. Flexibel in meedenken qua planning en oplossingen. Hardwerkend en vriendelijk personeel.
Wat een zaligheid om Derksen te betrekken bij je verhuizing. Het heeft ons ontzettend ontzorgd. Iedereen is erg vriendelijk, van de planning tot de verhuizers. Ze komen afspraken na en de verhuizing verliep vlekkeloos.
Snelle en goede service. Fijn team!
Op 8 Maart jl. via email contact gezocht met Derksen Verhuizers om een offerte te maken voor mijn verhuizing van Engeland terug naar Nederland. Eerste reactie was heel vlot en een video call werd gepland om een indruk te krijgen van de inboedel die mee moest. Op donderdag 10 Maart de video sessie via WhatsApp gedaan en mijn offerte zou volgen. En toen werd het doodstil vanuit Derksen. Na een email met verdere details en afmetingen vwb mijn inboedel >> geen reactie. Na een verzoek om nogmaals naar mijn offerte te kijken op 12 Maart >> wederom geen reactie. Vandaag een email gestuurd waarin ik mijn teleurstelling heb uitgedrukt en vond dat zij zich moesten schamen in deze zaak >> geen reactie.
Zeer service gericht personeel.
De Dag van de verhuizing is goed tot zeer goed verlopen.
Mijn ervaring in Derksen BV was uitstekend. Een fijne bedrijf aardige verhuizers.
Eerste contact met sales man: uitstekend met cando uitstraling 5 verhuizers die alles netjes inpakken en in de containers stoppen. Aardige mannen die prima werk leveren. Wederom 5 verhuizers die de 2 containers leeg halen en alles op z’n plek zetten. Prima werk zonder enige schade. De laatste dag waren er nog 3 verhuizers die de kasten weer inruimden. Bij sommige kasten is dat nog net ok, maar bij andere kasten was het een zootje. Dit is natuurlijk moeilijk en kan niet gedaan worden zoals je dat zelf zou doen. Maar in sommige kasten is het gewoon gepropt. Dit is het enige punt waar ik iets minder tevreden over ben. Bovendien leken de mannen op de laatste dag veel haast te hebben. Maar in het algemeen zeer tevreden.
Verhuizing binnen de gestelde termijn uitgevoerde; op tijd aanwezig en op tijd klaar met een uitstekende equipe.
De Overmaat 39
6831AE Arnhem