dank voor de fijne verhuizing, snel, deskundig en vriendelijk.
De verhuizers hebben alles goed in kaart gebracht, waren snel en zorgvuldig. Aanrader!
Wat waren wij blij dat we jullie gevraagd hebben om ons te verhuizen. Jullie hadden de kasten, dozen en de rest van de spullen in een betrekkelijke korte tijd in de verhuiswagen geladen of in de opslag beneden neergezet. Ook de spullen voor de kringloop werden in één moeite beneden neergezet. En op ons huidige adres is alles zonder zuchten en steunen naar de plek van bestemming gebracht; veel dozen moesten naar de eerste verdieping. ;) Onze hartelijke dank.
Alles netjes verhuist goed omgegaan met de spullen
In twee dagen verhuisd, inclusief inpakservice. Alles netjes en zorgzaam ingepakt, en dat in een vlot tempo. Alle verhuizers waren vriendelijk en het geheel kwam echt over als een team!
fijne mensen, hard gewerkt, netjes alles op zijn plek, niets stuk
Bij binnenkomst werd er direct een rondje gevraagd door de woning waarna de mannen geen loopje onbenut lieten om de spullen in de vrachtwagen/ containers te laden. Opvallend was dat de mannen met elkaar veel plezier hadden en gezellig hun klus klaarde. Kortom een goede ervaring van een goed bedrijf wat kennis heeft van verhuizen. Hopen dat de fase 2 in mei 2023 net zo verloopt als deze 1e fase Tot dan
Alles wat nog ingepakt was is zorgvuldig ingepakt en klaargezet. De kasten zijn netjes uit elkaar gehaald. Goeie communicatie en bovenal: zéér vriendelijke en rustige verhuizers. Het inladen ging ontzettend snel en efficiënt. Uitladen eigenlijk hetzelfde. Wat kunnen die gasten werken zeg! Ze dachten mee, werkten hard en bleven rustig. En dat is heel fijn in een stressvolle situatie. Mannen bedankt!
Het gehele proces van inpakken (niet breekbare goederen) en inladen voor de tijdelijke opslag is plezierig, vlot en met veel inzet verlopen.
Alles verliep volgens afspraak. Snel en vakkundig werd alles ingepakt en veilig vervoerd. Fijne mensen die verstand hebben van hun vak. Aanrader!
Als uitstekend. Geen problemen en staan open voor vragen en advies.
Erg vriendelijk team en zeer vlot en deskundig verhuisd.
Accuraat, snel, betrouwbaar, zorgvuldig, vriendelijk, duidelijke en gedetailleerde offerte en factuur. Kortom: wij zijn zeer tevreden en zullen jullie ook aanbevelen bij anderen.
Wij hebben al jaren een goede ervaring. Deze verhuizing was weer helemaal naar wens
Er was 1 bezemsteel van een gardena brzen gebroken
Erg netjes werd alles in dozen gepakt. De dozen werden vervolgens als een gestroomlijnde machine in de verhuiswagen gepakt. Er werd door ramen verhuisd, waardoor binnen de vloeren zelfs erg netjes bleven. Erg tevreden!
Goede ontzorging, snelle uit- en inhuizing en alles conform afspraak
Prettige ervaring! Men gaat toch door al je privé spullen en het is nou eenmaal een stressvolle tijd. Men was vriendelijk, begripvol, verstand van zaken en harde werkers! Met humor en enthousiasme gaven ze ons ook een prettig gevoel. Bij tegenslag of onverwachte situaties waren ze ontspannen en flexibel, top.
De heren hebben vlot en zeker naar mijn zin gewerkt. Alles in overleg. In één woord: Uitstekend!
I am very satisfied with Derksen moving service. They take care customer property very well and very professional.
Bij de verhuizing geheel ontzorgd. Plezierige en vriendelijke verhuizers.
Prima werk met zeer vriendelijke heren met verstand van zaken
Correct, op tijd, snel, voorzichtig
Derksen heeft voor ons de benedenverdieping helemaal leeggehaald zodat de houten vloer een opknapbeurt kon krijgen. Alles verliep volgens afspraak en netjes/snel. Ook aanvullende verzoeken waren geen enkel probleem. Na afloop van de opknapbeurt van de vloer heeft Derksen alle spullen weer netjes teruggezet tijdens onze vakantie. Alles is prima verlopen!
Vriendelijke professionals die je spullen met zorg vervoeren!
De Overmaat 39
6831AE Arnhem