Zeer goede afspraken en verzorging van onze inboedel etc weer terug naar Nederland!
Kuiper Verhuizer heeft een deel van onze inboedel verhuisd naar Spanje. Offerte was duidelijk en kwam snel. De dozen werden op tijd aangeleverd met zowel plakband als papier om spullen in de pakken. Punt van aandacht is wel om als in de verhuizing kunst aanwezig is dat men noppenfolie verstrekt. Ophalen van de dozen e.d. verliep snel en op de afgesproken tijd. De aflevering van de spullen op het nieuwe adres verliep ook prima op de afgesproken tijd. Al met al verliep alles uitstekend en de communicatie tussen verhuizer en klant was snel en duidelijk.
Bij het eerste contact was er direct een klik. Kuiper heeft snel gehandeld en zorgden snel voor een offerte. Erg leuke jongens die de verhuizing in Nederland deden en in Spanje was dat weer het geval. Prima ervaring.
De afspraken zijn perfect nagekomen. Duidelijke omschrijving van de manier waarop er gewerkt wordt. Ophalen van de inboedel perfect uitgevoerd. Aflevering ook alle hulp bij het op de juiste plaats brengen van onze spullen. Kortom zeer tevreden
Wij zijn zeer tevreden Op tijd in Portugal. Alle spullen nog heel. Nee professionele medewerkers.
Dit was voor mij de 1e verhuizing die ik liet inpakken, dat gebeurt dus niet weer. Ik wist niet wat er in zat en vaak stond er iets op wat niet klopte. Het was elke keer weer een verassing wat er in de doos zat. Ook zijn een aantal dingen beschadigd of kapot gegaan, wat kan gebeuren. Er was in Nederland een kast en een bed uit elkaar gehaald en die zou volgens mij ook weer in elkaar gezet worden, maar dat is niet gebeurd.
op basis van jarenlange ervaring
Onze ervaring met Kuiper de Internationale Verhuizer was ook bij een verhuizing binnen den Haag zeer goed. Één dag inpakken en één dag verhuizen naar de nieuwe woning. Op wat kleine details na, verliep alles perfect. Ook na de verhuizing werden alle kleine puntjes nog glad gestreken en was de service betreffende het afwikkelen van de schade van grote klasse. We zijn uiterst tevreden klanten en kunnen de Kuiper zowel voor nationale als internationale verhuizingen zeer aanbevelen.
Zeer correct. Afspraken nagekomen. Enige punt van kritiek is dat we afspraak hadden over 35 to 45 kuub Omdat vracht over 2 eenheden verdeeld was hebben we niet objectief vast kunnen stellen hoeveel het nu was. Ik denk dat het uiteindelijk 40 kuub was terwijl we 46 hebben betaald.
Alles is goed gegaan. De goederen zijn veilig en onbeschadigd aangekomen in ons nieuwe appartement in Zwitserland. We willen alle medewerkers bedanken die ons geholpen hebben.
Bepaalde zaken waar ik veel waarde aan hecht, zoals oude speelgoedauto's zijn zonder meer in de doos "geflikkerd" en soms ook beschadigd. Ben ik behoorlijk kwaad om en kost wat mij betreft punten. Dit betreft handelingen van jullie inhuurpersoneel
Inmiddels 3 x met Kuiper verhuisd. 2x zelf (in het buitenland) en 1x gebruikt om de inboedel van mijn ouders te verhuizen. Toevallig alle 3 x Steve en Manat als verhuizers gehad. Elke afspraak wordt nagekomen, er wordt snel geschakeld als (door ons) iets toch anders moet. Beiden beresterk maar zeer voorzichtig met je spullen. Beide zeer beleefd en professioneel. Wij hebben zelfs een privé concert gehad (op de piano van mijn moeder) van Manat! Steve reed in Frankrijk door onze poort die maar 2 cm breder was dan de vrachtwagen! We dachten echt, dat gaat niet lukken maar voor Steve geen probleem.
verbeter punt afstemmen afleveringsdatum en tijd, was niet helemaal goed gecommuniceerd
De mannen die kwamen inpakken waren erg vriendelijk en rustig. Ze hadden overzicht en hadden duidelijk ervaring. Ook het transport ter plaatse in Frankrijk ging in goed overleg en alles is netjes op de juiste plek gezet. Heel tevreden.
We zijn prima tevreden met de verhuizing van de boedel van mijn schoonouders. Alles verliep prima bij het inpakken en laden van de vrachtwagen. Ook bij aankomst liep alles goed!
Snelle en efficient verhuisd. Alles conform verwachtingen en afspraken verlopen.
Wij hebben voor de 2 e keer Kuiper ingeschakeld en beide keren - conform de afspraken - afgehandeld !!
Alles verliep volgens plan
Kuiper heeft ons totaal ontzorgd bij onze verhuizing naar Portugal. De hoeveelheid spullen was perfect ingeschat, het materiaal in orde en de verhuizers ook nog eens aardig en behulpzaam!
De verhuizing van Amsterdam (opslag) naar Calpe (Spanje) is vlot verlopen. Zeer zorgvuldig is alles keurig op zijn plaats neergezet en zijn kasten in elkaar gezet. Zeer vriendelijke verhuizers. We hebben Kuiper gevonden omdat Kuiper adverteert op de website van de Nederlands-Vlaamse Vereniging te Calpe. Advertenties blijven plaatsen, dus!
Vanaf eerste contact verliep communicatie goed en duidelijk. Duidelijk omschreven offerte volgde. Dag van verhuizing was iedereen mooi op tijd en liep alles als een geoliede machine. Wat een vakmanschap. Aankomst in Spanje ook volgens afspraak, container was snel geleegd. Nadat wij alles hadden uitgepakt gebeld en snel daarna werden alle lege dozen weer opgehaald. Super!
De stappen die Kuiper met je doorneemt geeft vertrouwen dat het goedkomt. Afspraken zijn keurig nagekomen en zelfs met n Spaanse partner die onze spullen kwam afleveren is alles prima verlopen. Een Spaans bedrijf dat zegt dat ze morgens om 7 uur komen en er dan ook zijn is opvallend.
Alles verliep volgens afspraak. Heel belangrijk bij een emotioneel gebeuren als een verhuizing uit het buitenland. Enige kleine smet was dat het equipe voor het inpakken in Frankrijk slechts voor 2/3 goed was. Goed team bij aankomst in Ned.
Boedel zonder meubels van Curacao naar NL. Na inklaring door Kuiper opgehaald in Arnhem en enkele dagen later getransporteerd en afgeleverd in Frankrijk (Haute-Vienne).
van Houten Industriepark 12
1381 MZ Weesp
Kuiper De Internationale Verhuizer verzorgt uw internationale verhuizing tot in de puntjes. Met bijna 100 jaar verhuiservaring is uw waardevolle inboedel bij Kuiper De Internationale Verhuizer in goede handen. Kuiper De Internationale Verhuizer beschikt over eigen vestigingen in België, Frankrijk, Spanje, Portugal, en Zwitserland onder Nederlandstalige leiding. Ook voor lokale en overzee verhuizingen bent u bij Kuiper De Internationale Verhuizer op het juiste adres. Kuiper De Internationale Verhuizer beschikt als Erkende Verhuizer uitsluitend over gecertificeerd personeel en materieel. Ons motto: U pakt uw koffertje... wij de rest!