Ik heb een hele goede ervaring gehad met den Otter verhuizingen. De verhuizers waren stipt op tijd, hartstikke aardig en behulpzaam en super snel. Ik zou iedereen dit aanraden.
Was snel en volgens afspraak prima klus
Wat een super verhuizing was dat, met 5 man sterk kwamen ze mij verhuizen. Van Hellevoetsluis naar Barendrecht. De jongens ware super vriendelijk, bekwaam en ze gingen voorzichtig met meubels enz. Zou zo weer voor dit bedrijf gaan.
Bedankt voor de mooie beoordeling. We hebben het graag voor u verzorgd. Vriendelijke groeten, medewerkers en directie Den Otter Verhuizingen
Na eerdere ervaringen met het bedrijf onlangs weer door hen verhuisd. Is weer uitstekend bevallen. Heel vriendelijk, attent en kundig. Service met een dikke plus.
Een fijn team verhuizers hebben op dag 1 ingeladen; zeer netjes en behulpzaam. Op dag 2 werden de spullen 's morgens vroeg al geleverd en alles ging weer fantastisch. Was een hele fijne ervaring in deze stressvolle periode.
Dit is de tweede keer binnen korte tijd dat ik gebruik heb gemaakt van de diensten van Den Otter. De communicatie vooraf is prettig verlopen. De mannen waren precies op tijd, en belden ook nog even van tevoren. En alles is snel en netjes ingepakt en weer op zijn plaats gezet. Ik ben helemaal tevreden.
Op tijd zoals afgesproken, zorgvuldig en voorzichtig werken, positief over de aanpak. Dus een aanrader voor iedereen die zijn spullen op een goede manier verhuisd wil hebben!
Ze zijn snel, behulpzaam en heel klantvriendelijk
Zeer bekwaam. Zeer vriendelijk. Zeer behulpzaam. Snel en efficiënt. Niets kapot of beschadigd.
Beste Monique, Bedankt voor de geweldige beoordeling. We hebben het graag voor jullie verzorgd. Vriendelijke groeten, medewerkers en directie Den Otter Verhuizingen
Keurig volgens afspraak. Hele nette aardige jongens, ook als ze buiten gehoorsafstand samen waren en ook naar anderen in de buurt op de parkeerplaats. Nette sfeer en niet te beroerd om buiten de hokjes mee te denken.
Geweldige mensen. Alles is naar wens verlopen en nog voor 12 uur was ik verhuisd. Shapo.
Zo snel vakkundig en vriendelijk.
Vriendelijk, netjes, snel! Afspraken worden nagekomen en je wordt netjes geïnformeerd. Kortom ga je verhuizen kies Den Otter!!!
Vanaf de offerte fase tot uitvoering een goede ervaring. Medewerkers weten waar ze het over hebben, zeer netjes en behulpzaam en de volledige verhuizing verliep zeer goed. Veel bedrijven kunnen hier een voorbeeld aannemen.
Nette breng- en ophaalservice en goede opslag voor mijn meubels
Nette , snelle mannen die onze verhuizing hebben verzorgd!
Al diverse malen door Den Otter laten verhuizen. Vriendelijke mannen en snelle afhandeling.
Heel fijne verhuizing met de mannen van Den Otter. Niets is te veel en ze denken graag met je mee. Aanrader!
We zagen tegen de dag van de verhuizing als een berg op. Inpakken deden we zelf en ruim van te voren. Het inladen zelf was met een halve dag gepiept en voor we het wisten waren we op weg naar ons nieuwe huis in het noorden. Het uitladen de dag erop liep ook voorspoedig. In de middag konden we beginnen met uitpakken.
zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en alles netjes verpakt
Eerst kwam er iemand in mijn oude huis kijken, om de kosten in te schatten en wat adviezen te geven. Op de dag zelf kwamen 4 keurige mannen, ze werkten keihard, waren vriendelijk, hebben niets beschadigd. Gewoon top!. Zelfs hebben ze nog een vriezer ergens neergezet waarvan ik dacht dat het niet kon. Heel erg blij mee! Gisteren dozen opgehaald,! Allemaal beleefde nette mannen die hard werken. In vergelijking met andere offertes vond ik ook de prijs zeer acceptabel!
De verhuizing is perfect verlopen. Personeel was super vriendelijk, waren goed op elkaar afgestemd en werkte goed samen. Kledingkast werd gedemonteerd en op het nieuwe adres weer keurig gemonteerd.
Vlotte verhuizing door een vriendelijk team.
Verhuizing moeten regelen in 1 week, firma den Otter ons voortreffelijk geholpen.
Fennaweg 26
2991ZA Barendrecht
Net als veel andere bedrijven in de verhuisbranche is ook Den Otter Verhuizingen ontstaan uit een zogenaamde "dagelijksche bodedienst". Al meer dan een eeuw lang, vanaf 1913 om precies te zijn, onderhielden de broers Willem en Pleun den Otter zulke diensten vanuit Barendrecht naar Rotterdam en Dordrecht. Voor de particulier en het bedrijfsleven van het toenmalige Barendrecht werd van alles afgevoerd en aangevoerd wat men dagelijks nodig of geproduceerd had. Vanaf het einde van de jaren vijftig bekwaamde Den Otter zich steeds meer in het verhuisvak. In de jaren die daarop volgden ontwikkelde zich een modern verhuisbedrijf, voorzien van alle denkbare technieken. Maar zoals vaker geldt: de mensen die de verhuizing uitvoeren bepalen de kwaliteit, niet de machines. Vandaar dat den Otter er altijd naar streeft uw verhuizing weliswaar met alle moderne middelen, maar tegelijk bijna ambachtelijk uit te voeren. Gemotiveerd en goed opgeleide medewerkers geven uw kostbare inboedel alle aandacht die deze verdient. Geholpen door eigentijdse verhuisliften, lucht geveerde verhuiswagens en een moderne, verwarmde opslagruimte zijn wij in staat uw verhuizing tot in de kleinste details te verzorgen. Uiteraard tegen een alleszins redelijke prijs.