Verhuizing ging uitermate soepel, vriendelijke verhuizers!
Het was fijn onze verhuizing volledig uit handen te kunnen geven. En alles is prima verlopen. Wat ik voor onszelf jammer vond (maar wel begrijp vanuit organisatorisch perspectief), is dat de samenstelling van het team wisselde per verhuisdag (3 dagen). Gelukkig waren er een paar fijne mannen die wel elke dag aanwezig waren. Dat maakte dat ik evengoed vertrouwde op de kundigheid en samenwerking van het team. Er werd kalm en rustig (maar keihard) gewerkt. En ons verzoek om een gedemonteerde kast op een iets andere manier weer op te bouwen, is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Op een paar schoonheidsfoutjes na qua inpakwerk (wat ik merkte tijdens het uitpakken) is alles goed verlopen. Er is - voor zover ik tot nu toe heb gezien - niets beschadigd of kapot gegaan. En dat laat voor mij zien dat er zorgvuldig is gewerkt.
Geweldige en snelle verhuizing en service.
Goed met 2 minpuntjes: 1. Afgesproken was op 6 en 7 mei verhuizen. het werd 7 en 8 mei, omdat er een fout stond in de offerte: donderdag 6 mei en vrijdag 7 mei. Hoewel ik gemaild heb, dat het toch 6 en 7 mei was, werd het zonder reactie 7 en 8 mei. Dat was vervelend, omdat ik al afspraken had op 8 mei, waardoor er een probleem ontstond met de monteur van Ziggo. 2. De planning van de handyman laat te wensen over. * alleen inpakservice gebruikt
Super fijn, ze werken ordelijk en netjes, het zijn aardige mensen. Heel hulpvaardig! De verhuizing was snel voor elkaar.
proffesioneel personeel
Goede service, men voelt goed aan met wie ze te maken hebben, en passen zich aan aan de klant en denken zeker mee.
Verhuizing verliep vlekkeloos. Als er een probleem zich voordoet schakelen de jongens snel en hebben wel een oplossing voor handen. Wel een tip voor toekomstige klanten, laat zelf je wasmachine leeglopen via het filter. Er was tegen ons gezegd "dat doen wij wel" maar we hadden een heel waterspoor op de etage van de wasmachine naar het raam toe.
Vriendelijk, professioneel en alles volgens afspraak.
Wij kregen de verhuizing cadeau en een cadeau was het zeker. Om 13:30 waren ze al klaar en konden wij rustig alvast wat dozen uitpakken en kasten in elkaar zetten. De mannen waren heel vriendelijk en relax. In een chaotische tijd met klussen en inpakken, was de verhuisdag juist een oase van rust en genieten. Veel dank!
Het team was super behulpzaam en vriendelijk, en chauffeur Pieter deed echt alles om ons zo goed mogelijk te helpen – we zijn zeer tevreden met het hele team!
Vriendelijke mannen en denken mee waar dit nodig is. We komen in de toekomst zeker terug!
Alles juist geïnventariseerd en ook zo uit gevoerd
Hele positieve ervaring gehad met van Noort. Er was tijdens het hele proces van offerte uitbrengen tot na de verhuizing een goede communicatie. Degenen die verhuisden waren zeer professioneel en er werd met goed materiaal gewerkt.
5 jaar geleden verhuisden we privé met Van Noort. Door die goede ervaring heb ik nu de zakelijke verhuizing ook door jullie laten regelen. En weer zeer tevreden. Leuke, vriendelijke verhuizers. Bedankt!
mooi op tijd, alle spullen keurig verhuist.
Het leegruimen van de kamer in het verzorgingstehuis en brengen naar verschillende locaties ging snel en vakkundig.
Fijne medewerkers die serieus hun vak beoefenen.
Niet naar verwachting, 2 uur en 15minuten na afgesproken tijd arriveren! Slechte planning, geen ladderlift beschikbaar. Meubels licht beschadigd. De verhuizers zelf hebben hard gewerkt, de planning was slecht. De rekening was fors!
Hierbij nogmaals onze excuses dat er een verkeerd tijdstip van aanvang is gecommuniceerd. Soms gaat er inderdaad iets niet zoals wij hadden gewild. Wij doen er echter alles aan om dit zo goed mogelijk op te lossen. De beschadiging is vandaag tot tevredenheid opgelost. Tevens ontvangt u nog een bloemenbon van ons.
Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel
Als je je laat verhuizen mag je zelf dozen inpakken en uitpakken. Daar tussen mag je niets alleen kijken. Meubels worden (als het nodig is) uit elkaar en weer in elkaar gezet. Alles wordt prima geregeld.
Een verhuizing is een belangrijke en vaak stressvolle gebeurtenis is, daar ondersteunen wij onze klanten graag in. Fijn dat u het ook zo heeft ervaren!
Ik heb groot respect voor verhuizers die zware spullen schijnbaar moeiteloos kunnen tillen. Zo was het ook met de mannen van Van Noort. Petje af daarvoor. Maar helaas hebben zij vele dozen verkeerd gelabeld. En vele dozen in de verkeerde kamers gezet in ons nieuwe huis. Het kostte ons veel tijd en moeite om dit te corrigeren.
Na een fijn en duidelijk kennismakings- en inventariseringsgesprek, stonden alle afspraken en voorwaarden duidelijk op papier. Afspraken werden goed nagekomen.
Niets is te veel voor de verhuizers. Wat een harde werkers. En wat een kundige gasten. Hulde!
Wat een mooie beoordeling, heel fijn om te horen.
Alles verlopen volgens planing. Goede medewerkers correct en netjes. Verder geen opmerkingen.
Coenecoop 449
2741PP Waddinxveen