Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Prima werk afgeleverd samen met de stukadoor. Uitermate tevreden over kwaliteit en klantgerichtheid. Zonder meer aan te bevelen.
23 January 2016
Bart
Hoorn
Dank je wel đđ
Vriendelijk personeel en werkt zeer netjes en snel.
Martijn
Zwaag
Dank je wel đđ
een zeer betrouwbare en vakkundige schilder
lia
heerhugowaard
Zeer goede professionele schilder. Goed werk geleverd.
Ronny
Purmerend
Het Schilderpaleis werkt met bijna pijnlijke nauwkeurigheid aan het voldoen van de klus binnen redelijke tijd en laat alles netjes achter. Ook wanneer er gewerkt wordt zonder dat ik thuis ben. Het werk wordt zeer zorgvuldig gedaan en het ziet er weer uit als een paleis. Chapeau!! Bedankt.
Petrus
Wervershoof
We zijn erg tevreden met het schilderwerk van Vincent, incl. het vervangen de delen hout die onderhevig waren aan houtrot. Vincent nam duidelijk de tijd om het geheel goed onder handen te nemen. Wat ook erg fijn is, is dat Vincent duidelijk communiceert en zijn gemaakte afspraken nakomt. We zullen Vincent zeker aan anderen aanbevelen.
resa
Hoorn
Dank je wel đđ
Op zoek naar een vakkundige en gecertificeerde schilder? Het Schilderpaleis biedt kwaliteit en service voor particulieren, bedrijven en instanties. Al jaren in Hoorn en omgeving. MÊt persoonlijke aandacht: uw wensen zijn het allerbelangrijkst.
We verzorgen met plezier schilderwerk (binnen, buiten en monumenten), voorzien in onderhoud en voeren renovaties uit. Ook zijn we specialist in wand- en plafondafwerking, plaatsen we glas, doen we licht timmerwerk en geven we kleuradvies.
Wilt u advies of een offerte, gratis en vrijblijvend? Mail dan naar [email protected] of bel 06-45142148
Balkweiterhoek 10
1685 PK Zwaagdijk-West