Goed werk afgeleverd. Netjes en secuur.
Een afgezaagde slogan maar zeer van toepassing! 2 jaar geleden schilderwerk buiten. Dit (vroege) voorjaar schilderwerk binnen. Hal, woonkamer, bovenverdieping incl. alle deuren en kozijnen: als nieuw. Fatsoenlijke mannen, humor, hard werken. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Uitstekend resultaat. Zeer klantvriendelijk. Deskundig advies
netjes werken. vriendelijke medewerkers en ik zal ze bij de volgende schilderbeurt weer inschakelen. mijn vorige recensie van 18 augustus kan dus als vervallen beschouwd worden.
Ze mogen van ons weerkomen
in 2 weken alles binnen laten schilderen en bij eindcontrole werden de laatste kleinigheden gladgestreken,
Eindresultaat is mooi strak. Alleen wel zelf goed nalopen, details is een aandachtpunt. (Tip, tijdens werkzaamheden gewoon informeren als er iets fout gaat of zelf meteen bijwerken)
Zie de eerder genoemde ervaring.
De schade aan dakkoepels werd keurig gerepareerd. Er werd rekening gehouden met interieur. Alles netjes afdekken. Ook rekening gehouden met het aquarium. Na afloop keurig alles opgeruimd en afgevoerd.
Huis ziet er weer tiptop uit!!! Wij zijn tevreden.
Het ziet er allemaal mooi uit; tevreden! Ook in een leeg huis is het van belang de grond goed schoon te houden (de vloerbedekking moest gelegd worden, dus die klodders zijn dan lastig).
ik ben zeer tevreden met je werk.
Vlotte afwerking van de klus!
Kwamen netjes de afspraken na
Het is heel goed bevallen, snelle offerte, klantvriendelijk, netjes, goede prijs , goede kwaliteit.
Dit bedrijf komt zijn beloftes na zoals afgesproken is. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
Proffesioneel, goed overleg, afspraak is afspraak, mooi schilderwerk
goed werk geleverd
Prettige samenwerking aardige medewerkers
doen wat ze zeggen. !
prima bedrijf. Volgende keer weer.
Tot nu toe prima
Rolklaver 21
8265 KP Kampen
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder