Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Zeer vakkundig en prettig om mee samen te werken.
21 September 2016
Jasper
Sittard
erg prettig en naar volledige tevredenheid.
29 August 2016
Zeer vakkundig
1 August 2016
Jo
Meerssen
zie onze ingevulde reacties!
Harry
Roermond
Prima, op tijd ondanks weersomstandigheden, aardige en vakkundige mensen, heel degelijk werk
Dick
Marianne
Brunssum
Alles perfect volgens afspraak
20 June 2016
Ria
Hoensbroek
vanaf de dag van opstellen offerte tot de opleverdag plezierige omgang met zowel vaderen zoon firma is best een aanrader !!!
20 May 2016
familie
papenhoven
vorige invulling kan vervallen, nu ik gezien heb dat mensen ook het cijfer 10 geven.
12 May 2016
Maastricht
reeds in bovenstaand overzicht aangegeven
11 May 2016
Maastricht
Ons hotel ziet er weer piekfijn uit. Onze gasten hebben totaal geen overlast gehad. Voor ons een hele prettige ervaring te werken met schildersbedrijf Stikkelbroeckp
7 March 2016
Walter en Pieter
Leuven
Dank voor uw Beoordeling
Wij zijn zeer tevreden over uw bedrijf, door de vakkundige wijze waarop de werkzaamheden werden uitgevoerd en om de vakkundige tips die wij mochten ontvangen. En alle werkzaamheden welke op de offerte vernoemd waren zijn ook daadwerkelijk uitgevoerd, incl. het achteraf gevraagde meerwerk.
21 February 2016
Ad en Annie
Geleen
Wederom een zeer prettige ervaring, schilders met een ruime ervaring en vakmanschap. Komen perfect de planning en afspraken na.
21 February 2016
Limbricht
zeer tevreden
6 December 2015
Maastricht
Ondanks dat de geplande datum door weersomstandigheden een aantal keren uitgesteld moest worden zijn wij heel erg tevreden. Het werd tijdig en op een nette manier doorgegeven. Over de uitgevoerde werkzaamheden en het uiteindelijke resultaat zijn wij ook heel erg tevreden, wij raden dit bedrijf aan iedereen aan.
24 October 2015
Francois
Kerkrade
Prima offerte, vriendelijke mensen, houden rekening met wensen van de klant. Schilderwerk ziet er heel mooi uit, zeker een aanbeveling. Ik ga alles door hun laten onderhouden, heb er vertrouwen in.
4 October 2015
Goed degelijk bedrijf.
30 April 2015
Mevr
Merkelbeek
Zeer punctueel in afspraken, goed vakmanschap, klantvriendelijk. Prijs-kwaliteit is prima. Ik ben zeer tevreden. Mijn appartement straalt weer.
8 April 2015
keurig gewerkt en planning nagekomen is voor ons heel belangrijk
26 March 2015
Hotel Roosterhoeve
Roosteren
Dit schildersbedrijf is een parel onder de schilders. Betrouwbaar, integer, zeer deskundig, vriendelijk, rustig, prijs/kwaliteit dik in orde. Ik heb geboft met deze vakkundige vader en zoon.
26 March 2015
Helma