Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten beschrijven een vakman die punctueel en netjes werkt. Ze waarderen het duidelijke kleuradvies en de vakkundige afhandeling van reparaties. De resultaten zijn van hoge kwaliteit en klanten raden deze vakman aan voor betrouwbaar werk.
Wij waren al bekend met de kwaliteit van het schilderwerk van Ron Boumans omdat hij in ons vorige huis zowel binnen als buiten schilder en herstel werkzaamheden had verricht. Wij waren indertijd al onder de indruk van het resultaat wat o.i. ook heeft bijgedragen aan de goede verkoop van ons huis. Toen wij ons huidige huis moesten laten schilderen hebben we er geen moment over getwijfeld om Ron Boumans weer in te schakelen. In ons 50 jaren oude huis moesten ook weer behoorlijke herstelwerkzaamheden verricht worden. We verwachtten veel van Ron maar het resultaat overtreft onze verwachtingen. Het is schitterend mooi geworden en we zijn meer dan tevreden. Als je Ron het schilderwerk laat doen, weet je dat je een behoorlijke prijs moet betalen maar het is elke cent dubbel en dwars waard. Wij durven best te stellen dat je, als je voor het beste resultaat wilt gaan, je absoluut Ron Boumans moet inschakelen. Bedankt Ron, wij kunnen nu pas echt van ons "nieuwe" huis gaan genieten.
10 December 2018
Marly & Michel
Super goed en betrouwbaar
7 December 2018
Marion
14 November 2018
Danielle
Herten
Hij heeft geweldig werk geleverd een echte vakman
14 November 2018
Peter
HAELEN
3 October 2018
Martha
Haelen
Zeer tevreden na diverse opdrachten, helder en duidelijk over prijzen/werkzaamheden/kleuradvies en zeer stipt in het nakomen van afspraken en het netjes werken en achterlaten van de werkplek!
17 August 2018
Xandra
HAELEN
Zeer prettige ervaring. Werkt snel,nauwkeurig en netjes..
Jos
Haelen
Zeer vakkundig is onze benedenverdieping gerenoveerd en heerlijk opgefrist. Ron heeft een goede kijk op prachtige kleuren. Netjes gewerkt en alles opgeruimd konden zo de meubels er weer in.
Silvia
Helden
Ron, je hebt weer zeer goed werk afgeleverd. Dit bedrijf mag zich zeker de betere schilder noemen!
Arno
Haelen
Super werk afgeleverd. Wel wat prijzig maar resultaat is top. Mag zeker nog eens terug komen.
13 April 2018
Anita
Venlo
Vertrouwen, secuur, goed vakwerk vinden wij belangrijk
9 April 2018
Leon
Nunhem
Heel tevreden, vakkundig en vriendelijk, heel betrouwbaar
8 April 2018
Xandra
Haelen
Zeer professioneel op alle vlakken, keurig werk geleverd en Ron is ook niet storend om in huis te hebben tijdens zijn werkzaamheden
15 March 2018
Mirjam
Neer
In een prettige samenwerking is er vakkundig geschilderd!
9 February 2018
Rob
Haelen
Deze man heeft direct overal een oplossing voor
2 February 2018
Rietje
Roermond
Goede afspraken orde en netheid.
28 January 2018
Frits
Hingen-Echt
De info die we kregen bij het eerste gesprek was vertrouwd en goed .vandaar dat we in zee zijn gegaan met bouwmans schildersbedrijf
9 January 2018
Jan
Roermond
Een zeer vakbekwame schilder die klantvriendelijk is goed advies geeft mee denkt met de klant prachtig werk levert zelfs dingen uitvoert die niet in offerte stonden. Kan deze schilder iedereen aanraden .
25 December 2017
Marianne
Posterholt
Zeer tevreden. Echt vakwerk. Kan ik iedereen aanbevelen.
12 December 2017
Peter en Anja
Herten
Zeer kundig bedrijf!
28 November 2017
Karin
roggel
Zeer klantvriendelijke schilder met de juiste vakbekwaamheid die met blij gemoed werkt. Zeer nauwkeurig, netjes en begrip voor vragen.
18 October 2017
Jan
Echt
Vriendelijke bediening met goed overleg en prima uitvoering
7 October 2017
Theo