Het houtwerk van het pand was in een zeer slechte staat. Dolder Schilderwerken maakt het weer alsof het nieuw is. Vakkundig, precies en bekwaam. Tip. het zou handig zijn als er een klusjesman aan het bedrijf verbonden zou zijn die eventueel reparatiewerk kan verrichten tijdens het werk.
Schildert als nieuw
Combinatie van vakmanschap en werken met respect voor ons gezin en onze spullen. Super resultaat!
Ik ben zeer tevreden over Dolder Schilderwerken. Ze hebben zeer netjes en snel gewerkt en een mooi eindresultaat opgeleverd. Professioneel bedrijf, aanrader!
Patrick en zijn collega's leveren waar vakwerk af, op tijd en binnen budget!
Huiskamer is grondig opgefrist door Cor en Johan: kasten/houtwerk/muren en plafonds. Klaar voor de lente!
Patrick Dolder en zijn team komen nu al vele jaren in en om mijn huis. En elke keer als ze geweest straalt het huis weer als nieuw. Ze werken zo strak en netjes en bovendien met passie, kennis en kunde. Goede adviezen en hele prettige mensen.
We kennen Dolder Schilderwerken al jaren en wisten welke kwaliteit we konden verwachten. Het heeft ons alsnog positief verrast. Sowieso het vakmanschap, maar ook de soepele organisatie van met andere vakmensen, zoals stucadoor en behanger. Het is ontzettend prettig als dat zonder zorgen en vraagtekens mooi op elkaar aansluit. Dit wordt door Dolder Schilderwerken uitstekend geregeld. Helemaal als we dit vergelijken met de verhalen die onze buren hebben.
Soepele en uiterst prettige manier van werken.
Mijn ervaring met Dolder schilderwerken is heel positief. De schilders waren op korte termijn beschikbaar en zij hebben snel en zorgvuldig gewerkt. Een positief en leuk team met vakmensen; zowel de aansturing als de uitvoerders!
Dolder Schilderwerken is zeer flexibel en levert goed werk. De mensen zijn beleefd en vertrouw ik een tijdelijke sleutel tot het huis zeker toe.
Vakmanschap, mooi schilderwerk, zorgvuldig, luistert naar klant
Goede ervaring met Dolder Schilderwerken. In het begin liep de communicatie wat stroef maar dat kwam goed. Er is zeer snel, erg mooi, werk afgeleverd. Wij zijn 100% tevreden!
Goede, correcte samenwerking
Wij hebben heel goed samengewerkt met Patrick en zijn collega's. Ze werkten heel nauwkeurig en netjes, kwamen hun afspraken na en communiceerden op een prettig manier. Vakmannen met hart voor hun werk en hun klanten!
heel plezierig samengewerkt
Erg tevreden met het werk wat is verricht. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Gaat duidelijk voor kwaliteit.
Prima werk geleverd.' Vakmannen die ook tijdig aangeven dat stucwerk niet alleen met schilderwerk hersteld kan worden. Keurig vooraf een prijsopgave. Geen verrassingen en alles strak in de lak!
Via een collega hoorde ik van Dolder Schilderwerken en kwam in contact met de eigenaar Patrick. Een man die zelf ook de handen uit de mouwen steekt. Positief gedurende het gehele project aan onze woning. Zijn jongens hielpen zelfs even mee toen ik wat zware spullen naar binnen moest sjouwen. Ze hebben het huis buiten en binnen gedaan. Ik ben erg kritisch maar alles is perfect uitgevoerd. Het schilderwerk is net een spiegel, zo strak. Ze hebben zelfs regelmatig mijn huis gestofzuigd en de ramen gelapt nadat ze klaar waren met schilderen. Ik beveel Dolder schilderwerken van harte aan aan een ieder die top kwaliteit schilderwerk en service wil!
Prettige mensen, nooit zo mooi schilderwerk gehad, en kwalitatief heel hoogstaand.
Mijn woning was hard toe aan een goede lik verf. Het is altijd maar weer de vraag wie je deze opdracht toevertrouwd. Dolder Schilderwerken ken ik inmiddels als een zeer betrouwbaar bedrijf die vooral erg professioneel te werk gaat. Het is nu enkele maanden geleden maar nog elke dag geniet ik van hun vakmanschap.
Prima schilder voor jarenlang plezier van het resultaat.
Nieuwe Havenweg 81 M
1216 BP Hilversum
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder