Altijd zeer plezierig, vakkundig en persoonlijk geholpen. Ook eventuele vragen worden snel en accuraat beantwoord. Kortom een feetje om brillen uit te zoeken en metingen te laten doen.
Jan heeft een prachtige winkel en tovert uit elke lade brillen in alle kleuren en maten. Je kan het zo gek niet bedenken. Met veel persoonlijke aandacht luistert hij naar je wensen en past zich daaraan aan. Erg tevreden en blij met mijn nieuwe bril!
Zeer vriendelijk en correct geholpen. Mooie collectie en zeer blij met het resultaat. Complimenten.
Bijzonder aardig, kundig en vriendelijk bediening. Geweldig geadviseerd en geholpen door Jan. Een paar keer terug geweest om de bril iets bij te stellen. Geen probleem en steeds vriendelijk geholpen. Oogmeting gaat soepel evenals het aanmeten van de glazen en bril. Super apparatuur hiervoor. De traktatie bij de koffie is niet te versmaden. Kortom: een aanrader voor uw bril.
Mooie bril en top kwaliteit. Vriendelijk en deskundig personeel. Zeker een aanrader!
Al jaren krijg ik prima service en advies bij Bril Jan't. Ik kom graag in de winkel omdat nidets teveel is.
Vriendelijke service zoals altijd. Gewoon een zeer goede kwaliteit in gastvrijheid en brillen. Wel wat aan de prijs maar ik heb het voor over. Kom er voor uit Den Haag.
Tevrede met het resultaat.
Bij Bril Jan't word je supergoed geholpen. De vriendelijke en zeer deskundige medewerkers nemen uitgebreid de tijd voor je, of je nu even je bril wilt laten rechtzetten of een nieuwe bril wilt kopen. De keuze aan monturen is fantastisch en ze doen er alles aan om het perfecte montuur voor je te vinden. Ik heb hier al meerdere brillen gekocht en mijn volgende bril zal zeker weer bij Bril Jan't vandaan komen!
Ik heb een hoge sterkte en kan niet kiezen uit grote monturen, omdat het glas dan te dik wordt in mijn montuur! Ik ben al jaren op zoek naar een leuke bril waar het glas met mijn sterkte goed inpast. Ik heb bij Briljant heel goed advies gekregen en een prachtig montuur gekozen van Emanuelle Khanh! Ook mijn glazen zijn heel goed geslepen en zitten heel mooi in het montuur! Ik ben super blij met mijn mooie bril! Bedankt Team Briljant
Bril Jan’T has a wide selection of Lindberg frames and a friendly relaxed environment where I could try them. I had lost my glasses and was urgently needing new ones. Bril Jan’T completed them in a record speed of one week. I find I was better served by them than by the 2 previous opticians I bought glasses from.
De professionele uitstraling van de winkel en het personeel!
De collectie merken is de top van hetgeen te koop is. Goed advies en vriendelijke service. Mijn volgende bril wederom van deze zaak!
Goede informatie service en nazorg
Mooie brillen , goede adviezen
Mooie collectie en top service !!
Vaklui die de tijd voor je nemen.
Geweldige service ,zeer goed geholpen,
Uitstekend geholpen aan een nieuwe bril! Helemaal blij mee(:!
Geweldige service en zeer vakkundig! Ik koop hier al jaren mijn brillen en nog nooit een mindere ervaring gehad. Simpelweg geweldig!
Hele mooie brillen, erg vriendelijk en kundig personeel. Ik koop nooit meer ergens anders een bril
Zeer vriendelijk en deskundig
Kom echt al super lang bij Bril Jan’t! Mooie brillen, top kwaliteit en niet te vergeten: ze zijn super eerlijk! Dochter komt er ook voor haar bril, ook altijd mooie uitgebreide kinder collectie.
Zeer klantgericht, goed advies.
Altijd duidelijk en gastvrij als je bij BrilJan't binnenkomt. Mooie en bijzondere brillen die net ff anders zijn. Service is top en alles tot in de puntjes verzorgd. Kortom koop hier je (volgende) bril.