Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Aardige mensen en denken mee met montage en fout snel opgelost met verkeerde kleur .top.
18 November 2012
Joop
Lijnden
prettige ervaring, waarbij goed wordt meegedacht om tot het juiste eindresultaat te komen. het zekere voor het onzekere nemen door meerdere malen de zaken op te meten.
16 November 2012
Paul
Haarlem
Goed geholpen ,mooi product verosol !
16 November 2012
anoniem
Het gebouw warmde te veel op met de lamellen die we voorheen hadden hangen. Martijn heeft ons warm gekregen voor Verosol binnenzonwering en het gebouw hierdoor koel gekregen.
Johan
Haarlem
De monteurs zijn nette en enthousiaste jongens / mannen.
Tim
Haarlem
De overkapping is zoals ik had verwacht. We hebben lang overleg gevoerd en na lang twijfelen toch de keuze gemaakt voo jullie. We zijn erg blij met onze kleuze
Lars
Santpoort-Zuid
aardig, zorgvuldig, klantvriendelijk, meedenkend en een vrijblijvend advies
8 June 2012
sjaak
heemstede
geen commentaar
5 June 2012
Karel
Driehuis
Uitgebreid geholpen bij onze keuze voor een paar rolluiken, zonwering boven het terras op het zuiden en plisses. Nu het hangt ben ik erg blij dat ik met hen in zee ben gegaan, want het is precies zo als ik / wij ons hebben voorgesteld
24 May 2012
Egbert
Santpoort-Noord
Ik heb 4 jaar geleden een terrasscherm bij Van Veelen gekocht in Velserbroek. Hij is er mee opgehoudenen en heeft de telefoon doorgeschakeld naar Ambiance Haarlem. Mij motor is na bijna 4 jaar gesneuveld en Ambiance heeft mij geholpen met de vervanging van de motor. Samen met de fabricant (somfi)is mij een zeer schappelijk aanbod gedaan welke ik heb aangepakt want het bedrijf hier bij mij om de hoek genaamd Busman kwam op meer dan het dubbele??!
23 May 2012
Hans
Velserbroek
Ee verranda met glazen schuifdak volledig nieuw produkt wat ik behalve in de showroom nog bij niemand anders heb gezien. PRACHTIG!!!
23 May 2012
Gerard
Bennebroek
Bedankt voor de fantastische service en gauw tot ziens
19 May 2012
Bas
Santpoort-Noord
Veel aandacht en tijd in het verkoop traject.
19 May 2012
Leo
Hillegom
3 May 2012
Edwin
16 April 2012
Margôt
Velserbroek
Uitstekende kwaliteit en goed advies Prima en snelle montage
14 April 2012
Ed
Prettig contact.
10 April 2012
Peter
Heemstede
Voornamelijk het advies bij het Somfy domotica besturingssysteem was zeer boven het gemiddelde te noemen. Monteurs zijn punktueel, netjes en goed gemanierd.
11 March 2012
den helder
enthousiast en goed advies
Peter
Vogelenzang
Wij werken veel met onderaannemers en wat ons opvalt is de snelle en correcte communicatie met Ambiance. Voor ons was het prettig samenwerken en de producten en service zijn overeenkomstig het beeld wat we van Ambiance hebben. Wanneer de prijs de volgende keer weer goed is krijgen jullie weer de opdracht.
Harry
Haarlem
Goed produkt, snel geleverd, goed advies, goed gemonteerd
Ed
Heemstede
Martijn is positief over zijn producten en komt altijd zijn afspraken na. Als spullen binnen zijn komt hij meteen monteren en laat het niet een tijd liggen. Martijn is heelf vriendelijk.
Pim
Anninka (De Voogt)