Laden reviews...
Top geregeld allemaal
11 June 2026
Jonathan
Hollum
In plaats van problemen denken ze hier in oplossingen. Ze zijn direct realistisch over wat wel en niet kan. Ondanks mijn aparte situatie waardoor bepaalde papieren pas laat binnen kwamen hebben ze alles op alles gezet om de hypotheek rond te krijgen, met succes. Hier werken echte toppers
1 June 2026
Peter-theo
Hollum
Onze adviseur bij de Hypotheker heeft ons met duidelijk advies over de mogelijkheden en risico's geholpen aan de beste hypotheek voor ons.
26 August 2025
Sjouke
Leeuwarden
Bij het zoeken naar de mogelijkheid om de overwaarde te verzilveren, kregen wij goede alternatieven. Uiteindelijk kwam daar Oversluiten als beste advies uit.
22 May 2025
Hendrik Tak
Burdaard
Wij hebben het persoonlijke advies en de hulp als zeer prettig ervaren.
15 May 2025
Gerrit Geert De Jong
Ie
Goede communicatie, prettige ontvangst en helemaal ontzorgt.
27 July 2022
jelle hoekstra
DOKKUM
Goedemiddag Jelle en Wijtske,
Namens team De Hypotheker.
Als starters wisten wij niet waar we aan begonnen waren. Onze hypotheekadviseur heeft ons stap voor stap meegenomen om alles voor elkaar te krijgen. We zijn vlot geholpen.
17 July 2022
Angela
Aldtsjerk
Goedemorgen Angela,
Bedankt voor de fijne beoordeling.
Veel woonplezier in Aldtsjerk.
Namens team De Hypotheker.
Ontzettend tevreden over de hypotheker. Goede uitleg en kijken naar de mogelijkheden. Snelle reactie en laagdrempelig contact. Ook als kinderen mee zijn is geen probleem. Zeker aan te raden!
12 July 2022
Baukje
Goedemorgen Baukje,
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Veel woonplezier in jullie nieuwe woning.
Prima service,duidelijke uitleg
29 June 2022
Froukje Westra
Damwâld
Goedemiddag Froukje,
Bedankt voor de fijne reactie. Veel succes met de verbouwing.
Namens Team De Hypotheker.
Erg tevreden.
13 June 2022
Ria
Een prettig contact
12 June 2022
Jacco
Dokkum
Bij het eerste en oriënterende gesprek direct een gevoel van vertrouwen, zonder druk te ervaren om daadwerkelijk de diensten af te moeten nemen. Toen begeleiding nodig was, direct actie van de kant van de Hypotheker. Zeer accuraat, deskundig en zeer vriendelijk. Zeer blij met het hele proces!
22 May 2022
Aletta
Kollum / Heerenveen
De uitleg van de diverse mogelijkheden wordt helder uitgelegd met berekeningen. Advies bij de keuzemogelijkheden met de do and don’t. De bereikbaarheid is zeer goed. Snelle reactie. Kortom een aanrader
4 May 2022
Robbie
Zierikzee
Goedemorgen Robbie,
Bedankt voor de prachtige beoordeling.
Veel woonplezier in Zierikzee.
Namens Team De Hypotheker
Makkelijk communiceren, er wordt goed meegedacht en voelde als een open gesprek
25 April 2022
Jan Egbert
de Falom
Goedemiddag Jan Egbert,
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Veel woonplezier in uw nieuwe woning.
Namens Team De Hypotheker Dokkum
Goed en duidelijk advies en alles is snel geregeld.
7 April 2022
Harry
Burgum
Goedemorgen Harry,
Bedankt voor de fijne beoordeling.
We wensen jou veel succes met de verbouw.
Namens Team De Hypotheker Dokkum
Heel erg fijn geholpen. Alles werd goed en snel geregeld, en we konden terrecht met al onze vragen! Zeer klantvriendelijk!
6 April 2022
Kelly Sikkema
Kollum
Goedemorgen Wilco en Kelly,
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Veel succes met de verbouwing.
Namens Team De Hypotheker Dokkum
We wilden er graag een extra hypotheek bij hebben om e.e.a. aan energiebesparende maatregelen te kunnen financieren. Tijdens ons verzoek zijn we zeer goed voorgelicht, ook nadat de rentes in een paar weken tijd hard stegen. Hierdoor was het ook beter om de hypotheek toch anders neer te zetten. Een aanrader!
15 March 2022
Jouke Sjoerdstra
Damwâld
Prima ervaring, met goed resultaat
11 March 2022
Robert Marninus
Wierum
Goedemorgen Robert,
Bedankt voor jou fijne reactie.
Zeer goed bevallen!
9 March 2022
Remco
Ferwert
Goedemiddag Remco,
Bedankt voor de mooie reactie. Wij wensen jou veel woonplezier in jouw nieuwe woning.
Team De Hypotheker Dokkum
Contact verliep via teams en werkte prima. Ik ben snel en goed begeleid bij het kiezen van de juiste hypotheek.
12 January 2022
Perfect geregeld. Bij Hypotheker Dokkum ben je in goede handen
29 December 2021
Jacob
Rinsumageast
Je kunt het werk echt uit handen geven en ze regelen alles voor je. Helemaal top!
28 December 2021
Sanne
Leeuwarden
Er moest een hele papierhandel geregeld worden maar dit ging allemaal zeer vlot. Duidelijke communicatie en zakelijke aanpak. No nonse en daar houden wij Friezen wel van.
15 December 2021
Janny
Holwerd
De hypotheker heeft ons goed geadviseerd met onafhankelijk advies. Erg prettig is de persoonlijke benadering en verleende service.
29 November 2021
Melle