Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden vriendelijk personeel en een toegankelijke service. Ze waarderen duidelijke uitleg en goed bereikbare medewerkers. Het team wordt gezien als deskundig en gericht op wat het beste is voor de klant. Veel klanten raden deze dienstverlening aan bij anderen.
Klantvriendelijk Duidelijke informatie cq uitleg Deskundig Probleemoplossend
1 April 2026
Rita
Denekamp
Bij de aankoop van een eerste woning ben ik enorm goed geholpen door John en Hetty bij De Hypotheker Oldenzaal. Ze waren erg betrokken, dachten goed mee, leggen alles duidelijk uit en waren continu erg goed bereikbaar; zowel voor als na het afsluiten van de hypotheek. Beiden zijn erg mensgericht en willen het beste voor de klant. Zeker aan te raden!
24 January 2026
Juliet
Oldenzaal
Onze ervaring met de Hypotheker was ontzettend fijn! Ondanks een aantal hobbels in de weg zijn wij uitstekend geholpen. We zouden het iedereen aanraden!
30 December 2025
Luuk
Super aardig en behulpzaam
10 December 2025
Jolanda Andres
LOSSER
Het hele traject van hypotheek gesprek tot aan de totstandkoming van de hypotheekakte was een aangename aangelegenheid en gaf ons voldoende duidelijkheid om een goede beslissing te maken. De teamleden zijn vakbekwaam en leven zich in wat de beste mogelijkheden in ons geval zijn. We hebben nu alles is geregeld er een voldaan gevoel over.
22 September 2025
Gemmy Scholten
Denekamp
Ik heb hulp van de hypotheker ingeschakeld bij de aankoop van mijn eerste woning. De hypotheker legt alles netjes uit en je loopt samen door het stappenplan heen. Wanneer je vragen hebt worden deze zo spoedig mogelijk beantwoord. Je word goed te woord gestaan en zij denken mee in het proces. Ik raad de hypotheker zeker aan!
4 July 2025
Guus
Klantvriendelijk en goed geregeld
28 December 2022
Jeroen
Oldenzaal
Ontzettend fijn en professioneel geholpen door Hetty en John. Op alle fronten wordt er met de klant meegedacht. No-nonsense aanpak en altijd alle tijd voor wat extra uitleg voor de onwetende klant. We hebben alles als zeer prettig ervaren.
27 October 2022
Stephanie
Zie titel
7 September 2022
Richard
Ootmarsum
De hypotheker heeft me uitstekend geholpen bij de aanvraag van een hypotheek. Als beginner had ik nul kennis en de hypotheekadviseur ging hier goed mee om. Op een persoonlijke en informele manier heeft hij en zijn assistent me uitstekend advies gegeven over bepaalde keuzes die ik moest maken. Zonder hun hulp was me dit niet gelukt. Voor deskundig en betrouwbaar advies ben je bij de Hypotheker op het juiste adres!
14 July 2022
R.S.
Overdinkel
Ikzelf kom uit Enschede, maar had zulke goede ervaringen met de Hypotheker uit Oldenzaal dat ik gekozen heb om door hun mijn hypotheek te laten oversluiten. Dit proces heeft nogal wat voeten in aarde gehad, maar door de inzet van de Hypotheker Oldenzaal is alles naar tevredenheid afgehandeld. Ze zijn altijd heel duidelijk en vooral ook eerlijk. Ik ben onwijs tevreden met hoe alles gelopen is!
19 April 2022
Frank
Enschede
Altijd twijfels of het een paar duizend euro waard is, maar als je het snel geregeld wilt hebben werkt dit wel erg prettig!
16 March 2022
Ruben
Denekamp
duidelijk advies en had je vragen dan kon je altijd bij hen terecht.
10 March 2022
marcel kamphuis
OLDENZAAL
We zijn uitstekend door John voorgelicht wat onze mogelijkheden waren. De verdere communicatie verliep vervolgens via Hetty, wat wij ook als zeer prettig hebben ervaren. Niet alleen zijn onze woonlasten verlaagd, maar ook kunnen we nu onze verbouwing realiseren.
13 February 2022
Kim
Oldenzaal
We hebben het traject als positief ervaren. We werden constant meegenomen in het traject, wat afgerond was en wat we nog konden verwachten. Heel erg bedankt voor jullie effort!
8 February 2022
Arjan
Oldenzaal
Alles snel geregeld en alles duidellijk! Ze nemen ruim te tijd voor je en voor alles wat maar nodig is, om het allemaal rond te krijgen
24 January 2022
Theun Tukkers
Denekamp
doordat ik in Duitsland werk, was het niet gemakkelijk om alles in 1 keer rond te krijgen, maar dankzij John en Hetty is het prima gelukt. We zijn erg tevreden.
4 January 2022
Andre en Joke Groeneveld
Denekamp
Het aanvragen en verwerken van onze gewijzigde hypotheek ging super snel. John en Hetty zitten er bovenop, zijn helder en nemen de tijd.
23 December 2021
Karen
Denekamp
Mijn vriend en ik hebben het afsluiten van een hypotheek bij De Hypotheker in Oldenzaal gedaan. Er werd door John goed met ons meegedacht, de communicatie verliep vlot en helder. Dit geldt eveneens voor Wout, waar we vorig jaar een verkennend gesprek mee hebben gehad. Ook met Hetty, de commercieel assistent, verliep de communicatie per mail of telefoon zeer prettig. Mensen met verstand van zaken.
11 December 2021
Kitty
Denekamp
John en Hetty hebben alles weer Top geregeld!
3 December 2021
Wessel
Losser
We kregen een goed doortimmerde advies met daarbij een zeer goede administratieve ondersteuning, was echt top!
12 November 2021
André
Oldenzaal
Dat wat bij mijn eigen bank niet mogelijk was omdat ze niet genoeg moeite erin staken, is hier wel gelukt! Fijn als je het gevoel krijgt dat men je begrijpt en net dat stapje extra voor je wil zetten!
12 November 2021
Ellen
Losser
Gedurende mijn zoektocht naar een woning, goede adviesgesprekken gehad met uitleg van de mogelijkheden en voorwaarden m.b.t. de hypotheek. Ook de aanvraag van de hypotheek en de begeleiding verliep goed en snel. Op vragen, zowel per mail als telefonisch wordt snel en duidelijk gereageerd. John en Hetty bedankt!
10 November 2021
Jasper
Oldenzaal
Mijn ervaringen met de hypotheker in Oldenzaal is uitstekend. Een nette en persoonlijke benadering door zowel de hypotheker als door zijn assistente. Elke vraag werd netjes beantwoord. Kortom ik zou deze mensen zeker aanbevelen.
2 November 2021
Sjoerd
Markelo
Wij hebben de aanvraag en afhandeling van onze hypotheek door Hypotheker Oldenzaal als zeer prettig ervaren. We kregen een goed advies, de adviseur denkt goed mee over de situatie en heeft een goede hypotheek voor ons af weten te sluiten. Afhandeling vanuit kantoor Oldenzaal verliep ook prima : snelle contacten, vriendelijke en goede afhandeling van zaken. Wij zijn zeer tevredne.
1 November 2021
Leon