Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De Hypotheker in Bergen op Zoom neemt de tijd om de mogelijkheden te bespreken en bekijkt meerdere opties voor een hypotheek. De adviseur geeft ook duidelijk aan wat niet kan en waarom. Uitstekend advies.
12 April 2026
Angelique
Bergen op Zoom
Hartelijk dank Angelique, voor deze mooie review, de fijne samenwerking en het vertrouwen. En heb je nog vragen, weet dat je altijd kunt mailen of bellen naar ons, of kom gerust langs.
Michelle heeft ons nu maar ook mij 5jaar geleden heel fijn geholpen
9 March 2026
Anja ter haar
Steenbergen
Hartelijk dank voor deze mooie review, de fijne samenwerking en het vertrouwen. En heeft u nog vragen, weet dat u altijd kunt mailen of bellen naar ons, of kom gerust langs.
Team De Hypotheker Bergen op Zoom
Goed advies en uistekende begeleiding door de heer Verdolage.
6 October 2025
Jan
Roosendaal
Hartelijk dank voor deze mooie review, de fijne samenwerking en het vertrouwen. Heeft u nog vragen, weet dat u ons te allen tijde kunt bellen of mailen, of kom gerust langs.
Team De Hypotheker Bergen op Zoom
We zijn erg prettig geholpen door Mike in de zoektocht naar de gepaste hypotheek voor ons. Aangezien dit voor ons de eerste keer was dat we een hypotheek af hebben gesloten hadden we bij aanvang erg veel vragen. We zijn daarin door Mike uitgebreid geholpen door bij iedere stap stil te staan en toe te lichten wat het voor ons inhield. De zoektocht naar de juiste hypotheek voor ons hebben we met de hulp van Mike als erg prettig ervaren. Nogmaals dank voor de hulp!
2 October 2023
Mathijs
Breda
Het was een prettige samenwerking met Toon en zijn teams. Duidelijke informatie, goede adviezen en een snelle afhandeling. Bedankt!
14 August 2023
Cindy & Ed
Bergen op Zoom
Hartelijk dank Cindy en Ed, voor de mooie review, de fijne samenwerking en het vertrouwen.
Team De Hypotheker Bergen op Zoom
Wij zijn bij De Hypotheker Bergen op Zoom met veel kennis, kunde en aandacht geholpen. Ze dachten met ons mee, gaven advies en reageerden snel op onze vragen tussentijds. We hebben het als een prettig en persoonlijk contact ervaren! De hypotheek was binnen no-time rond :D
15 June 2022
Familie van Dijke
Sint Annaland
beste familie Van Dijke, fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor deze mooie review!
Team De Hypotheker Bergen op Zoom
Heel klantvriendelijk en duidelijke informatie
27 March 2022
Anita
Beste Anita,
Bedankt voor de mooie review!
team De Hypotheker Bergen op Zoom
Wat aanvankelijk een heel makkelijk traject leek, bleek door een clausule bij de banken op een drama uit te lopen. Een voorwaarde was dat mijn zoon, mede-eigenaar op hetzelfde adres diende te wonen. Dat heeft hij alleen in zijn jonge jaren gedaan en sinds zijn 22ste is hij, samen met een partner en kinderen, elders woonachtig geweest. Twee keer !!!! (In Zoetermeer en Middelharnis) eerder kochten wij een woning waarbij mijn zoon mede-eigenaar was en geen van beide keren was dat een probleem. Nu echter was er geen bank die een overbruggingskrediet wilde verlenen. Een clausule waarover niets bekend was bij ons, de makelaar, hypotheker of de notaris.....grote onzekerheid dus. De heren Verdoolaege en Van Dijk hebben alles in het werk gesteld waardoor ik mij sinds 1 december j.l. inwoonster van Bergen op Zoom kan/mag noemen. Grote dank en complimenten dan ook.....
6 December 2021
Rietje
Middelharnis
Hartelijk dank voor deze hele mooie woorden. Wij zijn ook heel blij dat het allemaal goed gekomen is. Wij wensen u heel veel woonplezier toe in Bergen op Zoom!
Het team van De Hypotheker Bergen op Zoom.
ik ben heeel erg netjes en beleefd geholpen en als ik vragen had kon ik ze altijd stellen ze namen altijd alle tijd voor je om het goed uit te leggen dus super ervaring
30 June 2020
christiaan roovers
bergen op zoom
Onze adviseurs had vakantie tijdens de periode dat wij op de offerte zaten te wachten. We hebben een aantal keer moeten bellen en dan bleek er nog iets te missen van de andere bank, dat was niet bekend en als ons dossier niet geopend was door de andere adviseur had de aanvraag nog meer vertraging opgelopen. Iedere keer als we belde was binnen een paar uur de volgende stap genomen of afgerond. Wij hadden bij aanvang veel vertrouwen, maar dat is nu wel weg. Had erg het idee zelf alles aan te moeten sporen. Jammer voor bijna 2800 euro.
Beveelt niet aan
5 September 2019
Richard
Halsteren
De uitleg, toelichtingen en verklaringen van alles wat met het verkrijgen van onze hypotheek te maken had werd op een heldere en zeer kundige wijze op ons overgebracht. Dit alles komt tot uiting in het snel verkrijgen van onze hypotheek.
3 September 2019
Goede uitleg en advies
8 March 2018
C.J.
Bergen op Zoom
een zeer fijn en verhelderend gesprek, goede uitleg
12 January 2018
Amedeo
Steenbergen
Dit is de 2e keer dat ze mij fantastisch helpen
27 November 2017
Mieke
Bergen op zoom
Wij zijn erg goed geholpen en geinformeerd in het gehele proces. Wanneer je vragen hebt worden deze vrijwel direct beantwoord. Een prettige ervaring met de hypotheker.
23 November 2017
Amy
Nieuw vossemeer
De reden voor het kiezen van de Hypotheker kwam voornamelijk door dat zij de focus leggen op persoonlijke aandacht. Door het personeel ben ik goed geholpen zij zijn klantvriendelijk en zeer kundig.
23 November 2017
Saman
Bergen op Zoom
Goede voorlichting, er wordt tijd voor je genomen. Prettige ontvangst.
15 August 2017
FM
Halsteren
Zeer positief gesprek met Toon Verdoolaege gehad. Hij legt alles zeer begrijpelijk uit en neemt de tijd. Je voelt je direct op je gemak en geeft de voor en nadelen goed aan.
1 June 2017
anoniem
Hoogerheide
Wij hadden een oriënterend gesprek met Toon Verdoolaege. Wij gingen er blanco in, nergens geen idee van. Toon heeft ons echt op t gemak alles uitgelegd. Heel realistisch geen opdringerig gedoe. Dat sprak ons enorm aan. Nu zijn we zeker een stuk wijzer geworden en hebben een heel goed gevoel over de Hypotheker. Wat ons erg aanspreekt is dat ze echt alles voor je regelen.
19 May 2017
Debby
Bergen op Zoom
Ik heb een zeer goede ervaring met de Hypother. Ze hebben mij prima geholpen.
2 April 2017
Petra
Bergen op Zoom
Al onze vragen zijn extreem duidelijk beantwoord. Er is met ons mee gedacht over onze toekomst en dat waarderen wij enorm.
16 March 2017
B
Bergen op Zoom
Goed ontvangen bij de Hypotheker in Bergen op Zoom. Kopje koffie (verse bonen) en een krantje maken de 5 minuutjes wachten zeer aangenaam. Gesprek gehad met Toon. Vriendelijke man die het gesprek professioneel maar ook heel persoonlijk voert. Geeft bij alle opties voor en nadelen aan. Ik kreeg er een goed gevoel bij en zou zeker terug gaan voor een vervolg gesprek.
26 January 2017
Sven
Sint Philipsland
Erg vriendelijk geholpen, ze zijn meedenkend. De Hypotheker is goed bereikbaar en/of er word snel gereageerd bij vragen. Duidelijke uitleg en je weet waar je aan toe bent.
10 January 2017
Marjolein
Bergen op zoom
Je wordt heel vriendelijk geholpen. In ons geval was het moeilijker ivm chronische ziekte, maar er is extra moeite gedaan om alles voor elkaar te krijgen. Top service!
5 January 2017
Jessica