Laden reviews...
151 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen geven de reviews een positief beeld van Just Notarissen. Klanten waarderen duidelijke uitleg, vriendelijke en professionele medewerkers, en een transparante prijsstelling. Sommige recensies melden lange wachttijden of vragen over de kosten, maar dit lijken uitzonderingen. De rode draad is een betaalbare dienst die een vlotte afhandeling mogelijk maakt.
Van A tot Z uitstelde service met zeer prettige mensen. En dat betrokkene voor Feyenoord is, is een grote pré en daarom komen we weer terug.
26 July 2026
Kees
van Schayik
Alles werd prima en duidelijk uitgelegd door de notaris.
25 July 2026
Hennie
Zoetermeer
Wij hebben onze testamenten laten aanpassen en tevens kleinkind legaten toegevoegd. De notaris heeft heel duidelijk alle aspecten van de testamenten uitgelegd. Dat was heel prettig. Toen we thuis kwamen was op de email de testamenten gestempeld en getekend door de notaris doorgestuurd. Alles heel correct en vlot tegen een eerlijke prijs. Wij zijn zeer tevreden.
24 July 2026
Ruud
Alphen aan den Rijn
(Levens) testamenten laten maken. Alles was snel en redelijk eenvoudig online te regelen. Prettige ontvangst voor het passeren van de aktes plus heldere en uitgebreide uitleg van de notaris. Kortom: we waren dik tevreden over Just Notarissen.
22 July 2026
Sjaak
WASSENAAR
Na 2 bezoekjes geregeld waar ik voor kwam. Goede ontvangst. Deskundig geholpen.
22 July 2026
Sabajo
Den Haag
Zeer goede kwaliteit van uitleg
20 July 2026
Put
Moordrecht
Het was geen testament maar voor een 2 e hypotheek.
20 July 2026
FL Stok
Hellevoetsluis
Van de notaris een zeer goede en duidelijke uitleg gekregen bij onze vragen en wensen voor een levenstestament en testament. Onze wensen en hetgeen besproken was stond duidelijk op papier. Het gezegde "zeggen wat je doet en doen wat je zegt" is bij dit notariskantoor zeker van toepassing.
18 July 2026
Arie
Bergschenhoek
Gezien mijn leeftijd van 80 jaar bleven mijn zonen gedurende het tekenen van mijn levensloop bestendig testament in de wachtkamer. Eén rustige en vriendelijke notaris nam met mij het testament door. Hij bleef kalm en legde mij duidelijk uit wanneer ik een vraag stelde. Het was een prettig en respectvol bezoek!
17 July 2026
Ellen Backer-Quispel
Vlaardingen
Een levenstestament lijkt op zich een niet al te ingewikkeld dingetje, maar toch…. Het deed ons erg goed hoezeer de notaris ter plaatse rustig en uitgebreid in normaal Nederlands dit soort van testament uitlegde. En eerlijk gezegd, door wat eerdere ervaringen bij Just hadden we het voorgevoel weer in een soort van notarissenfabriek terecht zouden komen, maar nee, ditmaal waren we zeer blij verrast!
17 July 2026
Peter
Den Haag
Vanaf het eerste contact tot en met de handtekening; alles is puntueel en op tijd.
15 July 2026
Gerard
Moordrecht
De notaris is prima, maar je moet echt rekening houden met een lange wachttijd voor je terecht kan. Duidelijker communiceren over de doorlooptijden op de website of tijdens offerte-aanvraag had kunnen helpen voor een hoger cijfer.
Beveelt niet aan
Correct afgehandeld.
14 July 2026
W.J. d'Achard van Enschut
Bergschenhoek
Het samenstellen van een testament gaat vlot en gestructureerd door de heldere opzet en achtergrond informatie. We denken hiermee goed passende testamenten te hebben. In ons geval betreft het twee sets van een testament en een levenstestament. Een punt van aandacht is dat niet alle communicatie ook naar mijn partner werd gestuurd. Dat zou beter zijn geweest als dat wel zou zijn gedaan.
9 July 2026
Arjan
ALPHEN AAN DEN RIJN
Kantoor Just goed bereikbaar idem parkeren Ontvangst met koffie Bespreking documenten duidelijk Resultaat snelle afhandeling financiering en akte
7 July 2026
Ton Vogelaar
Delft
Geachte heer Vogelaar,
Hartelijk dank voor uw bericht.
Wij begrijpen uw opmerking. Als notariskantoor verrekenen wij in onze afrekening regelmatig kosten van derden, zoals taxatiekosten, voor zover deze betrekking hebben op het dossier. Het is ons daarbij helaas niet altijd bekend of een cliënt een dergelijke factuur reeds rechtstreeks aan de betreffende derde heeft voldaan.
Wij hebben inmiddels contact opgenomen met Maximus Taxatie en vernomen dat u de nota inderdaad al heeft voldaan wij hebben uw nota aangepast.
Met vriendelijke groet,
JUST Notarissen
Na vergelijken online uitgekomen bij Just. Telefonisch uitstekend contact gehad en per mail tussendoor op de hoogte gehouden. Bij afspraak op kantoor keurig geholpen en alles goed uitgelegd. Ik zou deze notaris absoluut aanbevelen.
1 July 2026
Angèlica
Den Haag
Bij de kandidaatnotais ging het gesprek over onze wensen betreffende een testament vlot en duidelijk. De voorafgaande email wisseling zou wel wat personlijker mogen en kunnen. Bij de notaris zelf, voor de ondertekening, zo nog vlotter. Goede duidelijke uitleg van de voor ons onbekende constructie, clausules en dergelijke. Heel tevreden.
30 June 2026
Jan Volkers
'S-GRAVENHAGE
Het enorme gebouw plus dito enorme naam plus logo, doet vermoeden van veel poeha en dikdoenerij. Maar gelukkig was de ervaring heel anders. Niks dikdoenerij en hoogdravend vertoon, maar gewoon, zelfs bijna joviaal. En daarbij ook geen hoogdravende prijzen .. dus gewoon top !
Ronny
KUDELSTAART
Goed geholpen, duidelijke uitleg.
Corina Heijkoop
Rotterdam
Een langstlevende testament, een voor mijn vrouw en een voor mij, is vanaf het begin uitstekend uitgevoerd. Je beantwoordt een aantal relevante vragen, die worden in het testament verwerkt, afspraak om. te passeren wordt gemaakt en na de ondertekening sta je weer buiten. Onderweg naar huis ontvang je het testament al vi ave mail, uitprinten en opbergen.
John
Alphen aan den Rijn
Een simpele transactie rond snippergroen werd een tijdrovende en complexe aangelegenheid die inhoudelijk uitstekend is begeleid door JustNotarissen, in het bijzonder door de heer Brunsveld.
22 June 2026
Hans
Vianen
Erg tevreden!
22 June 2026
Julian
Hazerswoude-Dorp
Het notariële deel gaat snel en superzakelijk. Meer is ver vermoedelijk niet nodig. Dit maakt wel dat een soort van belangrijk moment vervalt in een formaliteit. (dat is dan ook het enige negatieve :) Vooraf had ik nodige vragen en onduidelijkheden. Dames aan de telefoon zijn goed bereikbaar en hebben mij elke keer goed, snel en duidelijk geholpen.
20 June 2026
Yves
CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Niet duur en veel thuis al te regelen is groot voordeel. Nadeel is de lange wachttijd voor een persoonlijke (vervolg)afspraak
19 June 2026
Erica
Maassluis
Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.
Einsteinlaan 50
2719ER Zoetermeer