Professionele en persoonlijke benadering door zowel de tandarts zelf als ook alle andere medewerkers, chapeau!
De praktijk is technisch als ook esthetisch op hoog niveau. Personeel vriendelijk en bekwaam.
Hi, Ik vind t echt wel een ding wanneer zorgverleners de Nederlandse taal niet 100% machtig zijn of slecht verstaanbaar zijn. Bij het laatste consult was ik er niet bij maar bij eerdere afspraken vond ik dat niet prettig, Iedereen is aardig enz dat is verder prima. Grtz
Bedankt voor je review! We begrijpen dat je het belangrijk vind dat een zorgverlener goed verstaanbaar is. We willen wel graag aangeven dat onze tandarts de Nederlandse taal prima beheerst. Daarnaast is zij een hele rustige, lieve en geduldige tandarts, iets wat veel patiënten juist erg waarderen. Omdat uw dochter vier kiezen moest laten trekken en dat best spannend kan zijn, kijken we altijd goed welke tandarts daar het beste bij past. We hebben haar daarom ook bij deze tandarts ingepland, omdat zij veel rust uitstraalt en de tijd neemt om patiënten op hun gemak te stellen.
prettig
Fij3n tandartsen
Alleen dat ik steeds naar een tandarts vraag en toch weer andere tandarts krijg dat vind ik minder. Maar ben heel tevreden.
Fijn om te lezen dat u zo tevreden over ons bent, we proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen en zullen een duidelijk aantekening in uw dossier zetten.
Je wordt heel vriendelijk benaderd en ze nemen de tijd voor jouw behandeling. Daarnaast zijn er heel deskundige tandartsen en een mondhygiëniste aanwezig in dit Mondcentrum.
De behandeling was professioneel en goed. Ik moest wel lang wachten tot de tandarts kwam. Je ligt in de stoel en achter je hoofd gebeurt er van alles, er wordt op de computer gekeken, er komt iemand binnen, er gaat iemand weg, er wordt overlegd maar er wordt niet uitgelegd wat er gaat gebeuren, dat vind ik niet prettig.
Zoals altijd weer goed en vriendelijk geholpen
Ik woon nu 1 jaar in Frankrijk en moet daar een tandarts zoeken. Dat heb ik uitgesteld omdat ze bijna onmogelijk dezelfde kwaliteit, service, vriendelijkheid, kunnen bieden als dat ik hier 15 jaar gewend ben. (Verwend?)
Beste Rob, Wat een mooi compliment, Na 15 jaar hier begrijpen we heel goed dat de lat inmiddels behoorlijk hoog ligt 😉 Misschien hebben we je inderdaad een klein beetje verwend... 😄 Succes met het zoeken naar een tandarts in het mooie Frankrijk.
Mijn overstap naar mondcentrum Drunen voelt vanaf het eerste contact heel prettig. Zorgvuldig, deskundig, vriendelijk en warm zijn woorden die in mij opkomen na mijn eerste bezoek.
Wat fijn om te horen, een overstap naar een nieuwe tandartspraktijk is altijd even wennen, dus het is extra mooi om te horen dat je je vanaf het eerste bezoek welkom voelt. We doen ons best om iedere patiënt met aandacht te helpen, en het is fijn om te lezen dat jij dat zo hebt ervaren.
Mondhygiënist heeft mijn gebit weer schoon en mooi gemaakt en Usha heeft terecht geadviseerd om mijn gebit te verstevigen. Bedankt Dames.
Fijn om te lezen, we zullen de complimenten doorgeven aan deze dames!
Vanaf ontvangst tot vertrek. De rustige sfeer bij alles wat er gaat gebeuren, overleg en advies, de tijd die ze er voor nemen geeft een ontspannen gevoel. Zijn er vragen of twijfel over iets dan bespreken ze dat later met leiding gevende en krijg je de dag erna alsnog bericht. Mijn angst voor behandeling sinds ik hier kom is verdwenen.
"Je wordt gezien" is misschien wel een van de mooiste complimenten die we kunnen krijgen en wat fijn te lezen dat weer zonder angst naar de tandarts kunt.
fijn en zeer vriendelijke behandeling super personeel.
is erg goed, heb geen angst meer van de tandarts .
Aardige mensen. Ik moest dit keer 20 minuten wachten. Niet gewend maar kan gebeuren. Erg kundige tandartsen.
prettige en ontspannen behandelingen
Goed en duidelijk wat er moet gebeuren en waarom
Prettig in de omgang
Het personeel is ontzettend vriendelijk en kundig.
Vanafde eerste dag ben ik prima door de tandarts en assistent uitstekend begeleid
Geen verdere opmerkingen
zeer positief professioneel en vriendelijk
Tinie de Munnikstraat 3
5151VW Drunen