MIjn ervaring is goed
Een warm bad
Goed tevreden
Ik heb niet het fraaiste gebit. Er wordt op respectvolle wijze suggesties gegeven om het gebit te onderhouden. Elke stap wordt gecommuniceerd bij een behandeling.
Altijd goed verzorgd personeel lief en zorgzaam
Vriendelijk en professioneel
de assistente en tandarts waren erg geduldig en aardig , ik heb goede uitleg gehad , ik heb geen pijn gehad , ik heb totaal geen angst gehad , het was erg prettig
Mijn ervaring is gemiddeld ze is echt wel kundig maar wel erg hardhandig. Zowel onze zoon als ik hebben dit zo ervaren!
Binnen 8 uur weer een heel boven gebit door super snelle service van vriendelijk personeel. Ook de vervolgstappen voor een nieuw gebit waren zo geregeld. Top.
De behandelingen zijn prima. Ik ben nooit een held geweest om naar de tandarts te gaan. Hier voel ik mij op mijn gemak , geen stress.
Duidelijke toelichting hoe het bij Mondcentrum werkt.
Denkt mee, legt goed uit, behandelt vakkundig.
Prima praktijk, professionele mensen
Zeer deskundig, veel uitleg en veel meedenken met de patiënt.
Ik ga er graag naar toe,Maak je niet vaak mee bij een tandarts.
Wat een kundige mensen , ze hebben alle begrip en tijd voor je . Leggen je alles duidelijk uit en stoppen als je het even niet fijn vind . Zeker als je angst hebt voor de tandarts kun je hier echt heen gaan !
Ik wordt altijd goed behandelt
Overgestapt naar deze praktijk ivmlange reistijd naar onze 'oude' tandarts. Gelijk een goed gevoel bij, van de receptioniste, de mondhygiëniste tot aan de tandartsen toe. Je krijgt goede uitleg en persoonlijke aandacht en het zit voor ons dichtbij.
De controle werd uitgevoerd door vriendelijke en kundige medewerksters/tandarts. Bovendien aandacht voor zaken op persoonlijk vlak. Heel prettige omgeving met vriendelijke medewerkers van medewerkers balie tot en met de tandarts.
Het personeel is erg vriendelijk en de tandartsen zijn professioneel.
Heel goed hoor
Ik vond het een prettige sfeer
Vervolg afspraak gemaakt
Altijd vriendelijk en goede behandeling
Fijne ontvangst, korte wachttijd, prima vakkundigheid
Tinie de Munnikstraat 3
5151VW Drunen