Laden reviews...
276 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt telkens een vriendelijk en professioneel team. Patiënten waarderen de duidelijke communicatie, rustige behandeling en aandacht voor angst. Moderne apparatuur en heldere uitleg komen vaak terug als sterke punten. De praktijk wordt als betrouwbaar gezien met goede planning en persoonlijke zorg.
professioneel en vriendelijkheid is goed.
Beveelt niet aan
JAJ
Haarsteeg
Ik ben nu sinds 3 jaar client bij Mondcentrum Drunen. In tegenstelling tot mijn oude Tandarts krijg ik nu erg goed advies over mijn tanden en wordt ieder half jaar mijn gebit zorgvuldig gereinigd en gecontroleerd. Ik merk duidelijke verbetering en ben dus erg tevreden met de overstap.
Maaike
Waalwijk
Al jaren erg tevreden over deze praktijk
Rick
Tilburg
Perfect en snel geholpen.
23 August 2026
HGA
Sprang-Capelle
Op de dag van de afspraak kwamen ze er pas eind van de middag achter dat ze vergeten waren mijn nieuwe bitje te bestellen. Er is toen 1x naar mij gebeld, maar geen voicemail in gesproken. Blijkbaar is er daarna naar mij gemaild, maar aangezien ik direct uit werk kwam heb ik die niet kunnen lezen. Iets meer moeite voor contact was fijn geweest. Ook een excuus was wel op zijn plaats geweest. Helaas dus geen goede eerste indruk zo..
Beveelt niet aan
22 August 2026
LPJ
Drunen
Beste Luc, bedankt voor je eerlijke feedback. Je hebt gelijk dat het niet goed is gegaan met de bestelling van je nieuwe bitje. We hadden dit eerder moeten opmerken en je hierover beter moeten informeren. Ook hadden we natuurlijk onze excuses moeten aanbieden.
We vinden het jammer dat je hierdoor geen goede eerste indruk van onze praktijk hebt gekregen. We hebben je feedback intern besproken en nemen dit zeker mee. Als tegemoetkoming hebben we je inmiddels twee bitjes voor de prijs van één meegegeven.
We hopen dat we je in de toekomst alsnog kunnen laten ervaren dat dit niet de manier is waarop we onze patiënten willen helpen.
fijne praktijk, in de buurt en vriendelijk personeel!!
19 August 2026
Loek
Drunen
Dankzij de rustige manier van werken voelde het niet vervelend of pijnlijk. De mooie nieuwe kleuren in de wachtkamer bezorgen zelfs tijdens het 'wachten' een momentje van rust.
Bianca
Drunen
Je wordt altijd vriendelijk geholpen in deze praktijk
JF
Drunen
Deze tandarts en mondhygiëniste houden rekening met mijn slokdarmziekte (waardoor ik veel moeite heb bij het slikken o.a. van water in mijn mond). Bovendien is iedereen in de praktijk super vriendelijk.
JG
Vlijmen
Tevreden over de behandeling
J.W. Kivits
Goed geholpen.
29 July 2026
Timor
Drunen
Bedankt voor het aanpassen van de review en voor het mooie cijfer!
Fijn dat we je uiteindelijk toch op korte termijn bij onze mondhygiënist konden inplannen. We hopen je de volgende keer weer naar volle tevredenheid te mogen helpen!
Deskundige medewerker
25 July 2026
JAM
Nieuwkuijk
OKe
22 July 2026
M
HELVOIRT
Ben altijd op mijn gemak en het geeft rust daar vertrouwen heb in de behandeling die ik krijg. Alles wordt duidelijk aangegeven van hoe de behandeling gaat plaatsvinden en geven duidelijk antwoord op je vragen. Heb al jaren goede ervaring met Mondcentrum nooit iets wat kan zeggen het deugd niet bedoel wij zijn allemaal mens en fouten kan iedereen maken maar daar kan doorheen kijken omdat zelf ook fouten maak zoals iedereen dat wel eens doet. Maar goed met alle begrip hier staat een geweldig team aan specialisten die mensen op een zo goed mogelijke manier proberen te helpen en is voor mij een echte aanrader. Was altijd doodsbang van tandartsen maar hier voel mij volledig ontspannen en deze mensen helpen je daar enorm bij. Groeten Theo.
Theo
Drunen
Bedankt Theo voor deze mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat u zich bij ons op uw gemak voelt en vertrouwen heeft in onze behandelingen. Juist wanneer iemand vroeger angstig was voor de tandarts, doet het ons extra goed om te horen dat u zich inmiddels ontspannen voelt. Uw vertrouwen en waardering betekenen veel voor ons hele team. Heel erg bedankt voor uw aanbeveling en graag tot de volgende keer!
Goed, snel, vriendelijk
T
Drunen
Ik ben zeer positief over de praktijk en in het bijzonder over Rik en Kristel.
Peter
Vlijmen
Ik kom hier al enkele jaren met altijd een big smile als ik weer naar buiten ga, Twee maal per jaar een controle-afspraak. Onderhoud doet de assistente, daarna controle door Rick. Zeer laagdrempelig, ook voor angstige klanten. Modern pand en je krijgt een indruk van een goed geoliede machine. de assistenten zijn allemaal even aardig en hebben aan een half woord genoeg om te begrijpen wat je bedoelt. Ook de samenwerking met de tandarts gaat vanzelfsprekend..!
11 July 2026
Arie
VLIJMEN
Bedankt voor deze prachtige review! 😊 Wat fijn om te lezen dat u zich al jarenlang zo welkom voelt en met een glimlach de deur uitgaat. Een mooie opsteker voor ons hele team!!
Ik had het gevoel dat de tandarts kundig is en ze gaf goed advies over de verschillende keuzes waar ik thuis rustig over na kon denken.
MMWJ
Drunen
Ik ben al 80+ en heb al verschillende tandartsen meegemaakt, Sinds kort ben ik in jullie praktijk patiënt en ik heb nog nooit zo’n fijne behandeling meegemaakt.
AME-Hanny
Sprang-Capelle
Wat fijn om te horen dat u zich zo prettig voelt in onze praktijk. Uw vertrouwen betekent veel voor ons, zeker met uw jarenlange ervaring met verschillende tandartsen.
Bedankt voor de mooie review!
Yarra heeft me fijn geholpen en duidelijk.
PJW
Drunen
Ik was al te lang niet naar de tandarts geweest vanwege gezondheidsproblemen. Ik werd super vriendelijk weer verwelkomd en super lief geholpen ♥️
Cynthia
Drunen
Top praktijk. Heel behulpzaam en vriendelijk.
L
vriendelijke mensen
6 July 2026
SGH
Drunen
Tot nu toe altijd respectvol en op rustige manier behandeld
4 July 2026
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.