Je wordt zeer op je gemak gesteld en geduldig en zorgzaam behandeld. Top!
Vriendelijk en professioneel tandartsen en assistenten.
professioneel en geweldig
Gisteren geholpen door mijn nieuwe tandarts Rick. Na vele ingrepen met leed bij voorgangers, nam ik met de nodige angst plaats in zijn stoel. De subtiele handelingen en de laagdrempelige, menselijke benadering heeft mij met een glimlach het pand doen verlaten. Ik heb er veel vertrouwen in dat ik op korte termijn ook eens met een glimlach het pand kan betreden. Je bent een fijn mens, Rick!
Prima en zeer vriendelijke behandeling
Goed advies waren de eerste keer hier prettig ervaring
Nogmaals prima ervaring gehad behoudens een kleine vergissing die overigens naderhand keurig recht is gezet door Rick zelf !
heel erg goed
Hartelijk dank voor jullie professionaliteit, de kwaliteit van het werk en de stiptheid! Ik heb nu een prachtige glimlach, waarvoor ik Dr. Adnana en haar team dankbaar ben!
Goede service erg vriendelijk nemen de tijd voor je
Zie de volgende punten.
Na de behandeling van de mondhygiëniste voelt mijn gebit altijd verzorgd en fris.
Ik zeg het niet snel want ik ben als de dood voor de tandarts maar hier wordt je zo goed geholpen. Ik zelf zit bij Rick, hij neemt de tijd voor je, stelt je op je gemak en legt voor en tijdens de behandeling uit waar hij mee bezig is. Ik ga na de behandeling met een goed gevoel naar huis. Zoek je nog een tandarts dan raad ik je mondcentrum Drunen aan.
Ik ben goed en vriendelijk geholpen. Ben voor de 1e en 2e keer bij jullie geweest. Jullie hebben me ook op mn gemak gesteld. Ben niet zo'n held
Prima in het overwegen van diverse optie bij een ouder wordend gebit met problemen ..
Goed advies om het gebit te onderhouden inclusief tongschraper
Zeer deskundige tandartsen en assistentes, prettge benadering
Fijne praktijk
35 jaar bij een en dezelfde tandarts geweest, en ook tevreden. Na overname van deze praktijk was ik niet tevreden. Ik kon gelukkig bij mondcentrum Drunen terecht. De intake gaf mij al een goed gevoel en m.n. bij het doornemen van het plan ; preventie. Voorkomen is beter dan genezen. Het grondige schoonmaken was intensief maar gaf mij een goed gevoel door de vakkundige uitleg, behandeling en begeleiding.
Alles naar wens
Voorbereiding is goed. Uitleg is duidelijk. Nemen tijd om te luisteren.
Assistente leek niet te weten waar ze mee bezig was en was erg onbeleefd. Tandarts wel prima en zei dus ook hele andere dingen dan de assistente, daar klopt iets niet naar mijn mening.
Beste Vera, Dank je wel voor je review. Wat jammer om te horen dat je het contact met onze assistente als onprettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom en professioneel geholpen voelt in onze praktijk. Inmiddels hebben we elkaar persoonlijk gesproken, en heb ik je ervaring opnieuw met het team besproken. Hoewel we ons niet volledig herkennen in het beeld dat je schetst, waarderen we dat je je ervaring met ons hebt gedeeld. Het helpt ons altijd om kritisch te blijven kijken naar wat we doen en hoe we dat doen. Fijn om te lezen dat je tevreden was over de tandarts die je heeft geholpen — dat was een van mijn collega’s. Jammer dat die positieve ervaring niet helemaal doorklinkt in de totaalscore en toon van de beoordeling. We geloven dat feedback het meeste oplevert als het in balans is: met ruimte voor wat beter kan én erkenning voor wat goed ging. Tot slot: we staan altijd open voor eerlijke feedback en doen er alles aan om van elke ervaring te leren. Mooi dat we dit inmiddels ook persoonlijk konden bespreken. Juist omdat we elkaar ook buiten de praktijk wel eens tegenkomen. Met vriendelijke groet, Rick den Heijer Mondcentrum Drunen
Lieve tandarts en assistente, gebroken tand getrokken en weer vastgezet. Ben blij met deze oplossing
Tinie de Munnikstraat 3
5151VW Drunen